Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köcke. Már csak az árára leszek kíváncsi...
Pl: Motoroázis, biker-world, mindkettőnél találsz.
Hol kaptál külön tömítést? Gondolom nem tétel, veszek, oszt cséndzs.
helló sumakker.gondolom jó lett a csavar.a többi részét nem találtam .de az könnyen pótolhato gondolom.hál isten jószivű vagyok.és nekem nincs rá szügségem gondoltam te nagy hasznát veszed.nekem is ijen hondám van.csak 600rrpája idommal.na csá.
Na, Gyerekik! Tegnap megkaptam a csavart, postán elküldte Bagyi, ahogy itt a fórumon megígérte! Tisztességes, becsületes neve Zoltán. Még mindig ámulok, bámulok, vannak még ilyen emberek, akik önzetlenek, segítőkészek, és az adott szó szent nekik.
Tegnap megkaptam, ezer köszönet!
Nekem simán generátor fedél tömités is volt.A füzet boritója sokkal vastagabb mint a gyári tömítés.A papir jó hőszigetelő is,lehet nagyon melegedni fog a fedél.
huRRáá

50x30 tábla "kábé" speckó anyag amiből lehet vágni tömítést 2000 ft volt tavaly Törökbálinton az autósboltban...nem kell paszta sem én is ebből vágtam és hibátlan
Nah....
Tekercselő kolléga elkészítette a szenes generátorom reinkarnációját. Kicsit időben megcsúszva ékezett meg ugyan a cumó - nem probl - , amit azonnal be is szereltem. Beindítottam - és VAN TÖLTÉSEM! Nekem ez újdonság... :-)
A generátorfedél alá spirálfüzet fedeléből vágtam tömítést, a kényesebb helyeken hangyányi piros nyálkát kentem fel - bízva abban, hogy nem fog szivárogni - úgy tűnik sikerült. (Tömítést csakk szettben lehet venni, huszonvalamennyiért.... kösz)
Ha lerak 500at kp ban,viheti...ezt igy gondoltam az elözö kommentben,lehet nemjol fogalmaztam:D
Nem akarom rontani a boltodat, szerintem add oda 500-ért. Kis szerencsével néhány hónapon belül találsz fiatalabb 1000-es gépeket 600,000Ft magasságában. Lesz 5-6 év és kb. 30le előnyöd.
hát igen, hétfőn igérkezett egy úriember jövő hétvégére,hogy ha jó a motor akkor 500kp ért vinné,mondtam neki hogy jöjjön el aztán beszélgetünk,aztán hogy valóban lesz is e valami belőle,az kérdés,tudjátok hogy megy ez,sokmindenki ígér sokmindent...
jah ...
az..
semmit nem kaptam...
de akkor most nézem ...
A főtengellyel kapcsolatban? Arra még abban a percben válaszoltam.
De elküldöm még egyszer.
tegnap , vagy tegnapelőtt
Mikor?
írtam egy emilt neked
Szívesen!
Nagyon köszönöm! Pont ezt kerestem. Jövök egy sörrel...
http://s3.toldacuccot.hu/letol...

Feltöltöttem neked, 3 napig él azután bottal (egérrel :D) ütheted a nyomát...

Ez már SC33-as tehát neked pont jó.

Üdv.:
Bala
Sziasztok! Nem tud valaki 99-es CBR 900RR-hez owner, vagy repair manualt? HELP!
Bármilyen nemű eladásról is van szó nehéz télen, gázszámla tüzifa stb...
Szezon végén még 500-ért is nehéz eladni (nemrég adtam el 2 cbr-t is). Tavasszal talán könnyebb lesz, de akkor az átírás miatt fognak az emberek 600-asra vadászni.
már tegnap megnéztem a profilképeidnél ...

én is azért cseréltem el az R6-ot , mert nem tudtam kihasználni...
túrázni nem jártam,pálya nincs 100 km-en belül...autópálya is legközelebb 70 km-re van , az utak szarok, rendőr rendőr hátán... a bírság meg nem nagyon hiányzik ...
+ a bergre ha teszek cross gumit , akkor le sem kell állítani télire sem ...

ja ...és van egy 900-as hondám amit most raknék össze...
csak egy patent főtengely kellene ...
Értem. Akkor megmarad. Azért ajánlottam fel ezt az opciót, ha esetleg ismét sportosabb motor felé húz a szíved, én kicsit városiasabb motort próbálnék keríteni ezért került látókörbe a supermoto, de akkor télen széleskormányos lesz az RR :D. Amúgy nem egy utolsó sem esztétikailag sem és szerkezetileg is rendben.
Ez a motorom:
http://p1.bikepics.com/2011%5C...