Én is gondolkodtam a hogy volton, reggel 3/4 8-kor történt, szerintem az is probléma volt, hogy elfordítottam a kormányt, hogy a hülyét ne üssem el, és ráfékeztem. Ott ment el.
Ja, néztem én is elől a conti gumit a megborult RR-nél. De ha az aszfalt csúszós lehet akármilyen gumi.Nekem SC1 es van fent elől supercorsa és Vecsésen egy bolt parkolójában majdnem perec lett. Elémkanyarodott egy autós.Fék,kerék kicsúszik elől,fék elenged megint fék kerék megit kicsúszik megit elenged aztán átmentem a parkoló padkáján mert más lehetőség nem volt.
Igen, ezt tudom. De már nézegettem, mi a helyzet. Találtam is 1-2 dolgot, amit még meg is fogok említeni. De most a legfontosabb, hogy a mukinak a lakás biztosítása tényleg tartalmaz e felelősség biztosítást, mert az fizet erre. Akkor jöjjön a fenykípész, utána meg neki esek, mert már motoroznék.
Ja, igen, FONTOS! Amíg nem jön ki a biztosítós, nem szabad megbontani...mert visszafelé sülhet el. De azért nem árt, ha egy kicsit jobban megnézed. Egy egyszerű borulásnál általában eltörnek az idomtartó fülek. Tessék jól megnézni. De, ha meg tudod úgy bontani, hogy ne látszódjon, és össze is tudod utána rakni, akkor nincs gond. Ugye a külsérelmi jelek alatt lehetnek rejtett sérülések.
Nekem úgy volt, hogy felmérték a kárt és azonnal mondták, hogy GTK. És akkor választhatsz, hogy megcsináltatják vagy fizessék ki a károdat. Én azt kértem, hogy fizessék ki. A motort felbecsülik a jelenlegi piaci értékét, aztán megbecsülik a roncs értékét amit aztán kivonnak a piaci értékből. Ez lesz az a pénz amit megkapsz. Mondjuk az enyém jobban meg volt törve, de szerintem a tied is GTK-s. Legalábbis jobb, ha arra tereled a vizet...
Igen, lehetett volna rosszabb is, mellkas zúzódással megúsztam. Most még sz@r, de elmúlik.
A hátsó balos idom tört, meg a "szokásos", dekli fedél, tükör, kormány súly, kuplung kar, és kis karcok.
Szegény mocc, így első ránézésre nem tűnik vészesnek. Persze a tényleges anyagi kár valószínűleg magasabb a saccolt értéknél.. Általában ha törik karcolódik az idom, GTK-ra veszik. Nekem is így volt. Bár nálam a hátuljában volt a gubanc.
A lényeg, hogy neked nem lett bajod, a többi "csak mellékes"...
uhh.Sajnálom ami történt és mielőbbi gyógyulást neked és a Tűzpengének .Remélem fizet a biztosítója a mukinak és meg is hurcolja a rendőrség hogy többet ne forduljon elő ilyen
Ha ügyvédre lesz szükséged (ne kelljen) keresd Dr Beart itt a fórumon..hegylakókban vagy a jogász válaszol topikban megtalálod...nagyon korrekt rendes ember !
2002-es CBR954RR-hez keresek, hátsó utas ülést, hátsó púpot, hátsó sárvédőt, bal kormánykapcsolót, aki tud valamit írjon!