nagyobb fordulat igény..több levegő..ebből adódóan,több üzemanyag is.ha fullad akkor valószínű az arány felborult.....ez a jelenség csak úgy magától nem jelentkezik...karburátor meg lett tekergetve..vagy KN szűrő lett beszerelve majd nem lett ráhangolva a karburátor.Ha gyári fúvókák vannak a karbuban akkor kettő és félre kell tekerni az állító csavart a karbik alján...beteker majd ki két és felet....papírszűrő vissza..jónak kell hogy legyen...persze karbi szinkron..de már ezekkel a beállításokkal is jól kell hogy mozogjon.
Mintha sok levegőt kapna, húzom neki és alig akar gyorsulni, más hangja lesz,rángat szaggatottan megy és lehörög. De ha gyújtás baja lenne akkor alapjáraton is csinálná meg szerintem 1,2 be is
és csak harmadiktól csinálja, alapjáraton is szépen jár nem áll le könnyen indul hidegen melegen! Nem rég vettem igazából és a volt gazdája szét szedte a karbit, esetleg még hogy nemgyári légszűrő van benne még az lehet e? Ennyi infót tudok elmondani
De gondolom azt alapjáraton is csinálná ha az lenne a gond? Mert 3.kis fordulaton lehörög,dadog 1,2be semmi padlózhatod! Ha szét lett szedve a karbi és nem lett szinkronba hozva az is csinálhat ilyet ? Jó lenne tudni mert nem nagyon biztatóak Kecskeméten a szerelők vagy sufni vagy alkoholista vagy mics kedve választhatsz:)
Köszi!
Igen, van aki egész messze elmegy érte, aztán nem tudja jól lefényképezni.
Szeretem az igazi jó fényképeket, de azt nem is olyan egyszerű "megcsinálni".
Tök jók lettek. Bár a második kép kicsit beégett, nekem az 1. jobban tetszett. Amúgy már vannak olyan állványok, ami lazán elférnek egy hátzzsákban. Nekünk még a régi volt, az csak úgy fért volna el, ha kilóg belőle. Sose lehet tudni ki meddig megy el egy jó fényképért.
Gondoltam már én is rá, hogy csináltassak emelőt, de nézegettem neten és postával együtt árulnak első-hátsót párban 20 ezer Ft-ért. Amúgy 2001-es a motor, ő lenne az:
Szia!
2 válasz:
Kicsit nehéz lett volna motorral még 1 állványt is elvinni. Tehát csak úgy manuálisan csináltam. Ez a kép pedig még nem is sikerült olyan jól. A többi jobb lett.
Semmiféle progit nem használtam, a fényképező tudja. Elég nehéz is megcsinálni, a kijelzőn illeszteni, full napfény mellett.
logikus a csapágy bolt. Emelő problémám volt nekem is hogy a teló szimeringet cserélhessem de csak sikerült csináltatnom nagy nehezen! Milyen évjárat az fs?
jó matatást