Mondani akartam én is, hogy jó a cucc, csak mindig így álljál benne, a földre még véletlenül se feküdj le vele!........ Na jó, azért néha motorozhatsz is benne.
Mondani akartam én is, hogy jó a cucc, csak mindig így álljál benne, a földre még véletlenül se feküdj le vele!........ Na jó, azért néha motorozhatsz is benne.
Itt még a hervadt állapotban. Van különbség Jövőhéten megyek a gumishoz. Már a garázsban figyel az új Sportec m3 hátra meg a corsa 3 90% os állapotban. Már csak egy dob, plexi meg egy kis szervizelés kell a gépnek.
Én itt találtam az enyémre kormánylengés csillapítót http://batszimotor.hu/ ,de eladó 929-esek tulajait is meg lehet kérdezni, hogy eladják-e külön csak ezt a kiegészítőt a motorról. Speckó anya lehetőleg legyen a konzolhoz, mert a gyári anya lehet hogy nem lesz jó. Azt hiszem van olyan 954 konzol, ami átalakítható 929-re egy közbetét kivételével, de ebben nem vagyok biztos.
Hát egyedül tudod mi szar motorozni? Nah jó annyira nem, de ha rád szánom a pénzem, talán ócsóbb a posta mint a gurulás (Sajna nem vagyok megfizetve elég jól, mint általában egy közalkalmazott )
30ezer van a gépben, lehet, hogy már gyengék a rugók osztán azér szopik, de lehet szimplán szar az egész.
Szerintem a kuplung lamelák vannak vagy megbaszódva, vagy nemtudom.
Lényeg, hogy nem tehermentesít a kuplung. Így próbálok felfele kuplung nélkül váltani De az megy hiba nélkül. ...már
Jövőhéten hétvége fele van rám egy kis időd ? (Plexicsere)
cbrgabor@citromail.hu
Alkatrészeknél te hirdeted az XX faridomot? Tudnál adni e-mail címet? Érdekelne. (Ott is írtam, de biztos nem láttad azért ide írok.)
Üdv,
B.
MEg tudok segiteni pár dologban ha érdekel ki is cserélem a kuplungod.
Szerintem a kuplung lamelák vannak vagy megbaszódva, vagy nemtudom.
Lényeg, hogy nem tehermentesít a kuplung. Így próbálok felfele kuplung nélkül váltani De az megy hiba nélkül. ...már