Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi meg a Túrtorokba
Hoppá! Kétszer írtam.....
Mondani akartam én is, hogy jó a cucc, csak mindig így álljál benne, a földre még véletlenül se feküdj le vele!........ Na jó, azért néha motorozhatsz is benne.
Mondani akartam én is, hogy jó a cucc, csak mindig így álljál benne, a földre még véletlenül se feküdj le vele!........ Na jó, azért néha motorozhatsz is benne.
Megoldjuk. Csak a konkrét időpontot kell megbeszélni.
Ez csak természetes kolléga !
Jövőhéten hétvége fele van rám egy kis időd ? (Plexicsere)
Na, ha készen van, vagy legalábbis már nagyjából összeállt és látható, akkor feltétlenül értesíts, és átgurulok, mert látnom kell!
Fain cucc ! Látom méretbe pont jó ! Használd egészséggel, és NE kelljen tesztelni soha !
Itt még a hervadt állapotban. Van különbség Jövőhéten megyek a gumishoz. Már a garázsban figyel az új Sportec m3 hátra meg a corsa 3 90% os állapotban. Már csak egy dob, plexi meg egy kis szervizelés kell a gépnek.
Kész ! Még várok pár apróságra ( fejidomtartó konzol, kormánycsutkák stb...) De végre elkezdhetem összefele pakolni !
voltunk tegnap a köröstorokba,fel lett avatva az új ruha
Szia!Igen én hirdettem.Apróbb hibák vannak rajta.
cbrgabor@citromail.hu
Szeva.

Alkatrészeknél te hirdeted az XX faridomot? Tudnál adni e-mail címet? Érdekelne. (Ott is írtam, de biztos nem láttad azért ide írok.)

Üdv,

B.
Bátszit kérdeztem múlt héten akkor még nem volt nekik.
Én itt találtam az enyémre kormánylengés csillapítót http://batszimotor.hu/ ,de eladó 929-esek tulajait is meg lehet kérdezni, hogy eladják-e külön csak ezt a kiegészítőt a motorról. Speckó anya lehetőleg legyen a konzolhoz, mert a gyári anya lehet hogy nem lesz jó. Azt hiszem van olyan 954 konzol, ami átalakítható 929-re egy közbetét kivételével, de ebben nem vagyok biztos.
Vasárnap szétkapjuk, az nem nagy tudomány és megnézzük. Azután szólok neked, mi kéne
Majd megreszeljük:)
Majd megreszeljük:)
Elkisérlek szivesen
Akkor leszek majd bajban ha kuplungszerkezetet kell cserélni
A posta olcsóbb de nem nem olyan élvezetes mint a mátrában motorozni :)
MEg tudok segiteni pár dologban ha érdekel ki is cserélem a kuplungod.
Na megyek egy kört
Hát egyedül tudod mi szar motorozni? Nah jó annyira nem, de ha rád szánom a pénzem, talán ócsóbb a posta mint a gurulás (Sajna nem vagyok megfizetve elég jól, mint általában egy közalkalmazott )
30ezer van a gépben, lehet, hogy már gyengék a rugók osztán azér szopik, de lehet szimplán szar az egész.
Szerintem a kuplung lamelák vannak vagy megbaszódva, vagy nemtudom.
Lényeg, hogy nem tehermentesít a kuplung. Így próbálok felfele kuplung nélkül váltani De az megy hiba nélkül. ...már
Neked nem éri meg motorozni:) Hát milyen motoros vagy én a Mátra lábánál lakom.