Figy úgy kell, h fennt betekered teljesen az állító csavart, lent pedig addig feszíted a bowdwnt, hogy a karnál 15mm legyen a holt játék a végén. Ha így sem jó akkor csere.
Sajna nekem is csak egy van, de az is a motorom. Nemrég kelt el egy kormánygátló, 12000 forintért (haverom hozta bontóból)! Hibátlan állapotú, de valami olasz gépen volt.
Kellesz majd a kuplunglamella szett és egyben, meg majd rugó is kellene, mert nem old ki rendesen a kuplungom (ezért is váltok félre)
Remélem mihamarabb tudok neked szólni.
Ha esetleg kormány gátlót tudsz azt beszámolnám szivesen. Szólj bátran postára dobom ha kellene. Külön is eladom ha úgy jobb mert nekem kellene a lé :)
Sziasztok!
CBR 900 RR-t építek, az volna a kérdésem, hogy hol kaphatnék hozzá olcsón (max. 20000 Ft.) bontott, használt vagy utángyártott első féktárcsát? Esetleg nincs valakinek egy-két régi kopott darab? Akármilyen kopott jó lenne.
Csak ahhoz kellene, hogy ki tudjam próbálni a frissen felújított blokkot! Később (ha lesz rá lóvé) természetesen kap majd szép új tárcsákat.
Kedves Motorosok, CBR Klub és Száguldó angyalok!
Ezennel hivatalosan és véglegesen meghirdetjük a II. SM-CBR Klub-Száguldó angyalok túrát!
Időpont :2011. május 13-15.
Úti-cél: Regéc
Remélem én is mihamarabb tudsz szólni :)
Ha netán személyesen jönnél el érte még a beszerelést is megtudom neked csinálni.
Kellesz majd a kuplunglamella szett és egyben, meg majd rugó is kellene, mert nem old ki rendesen a kuplungom (ezért is váltok félre)
Remélem mihamarabb tudok neked szólni.
Haver megvette a D.I.D et semmi baja vele.
Láncfeszítőd milyen állapotban van?Mert azt is illene kicserélni.
Nem ígérek semmit, nem állok az anyagi helyzet magaslatán, úgyhogy ha aktuális lesz mindenképp szólok.
CBR 900 RR-t építek, az volna a kérdésem, hogy hol kaphatnék hozzá olcsón (max. 20000 Ft.) bontott, használt vagy utángyártott első féktárcsát? Esetleg nincs valakinek egy-két régi kopott darab? Akármilyen kopott jó lenne.
Csak ahhoz kellene, hogy ki tudjam próbálni a frissen felújított blokkot! Később (ha lesz rá lóvé) természetesen kap majd szép új tárcsákat.
Ezennel hivatalosan és véglegesen meghirdetjük a II. SM-CBR Klub-Száguldó angyalok túrát!
Időpont :2011. május 13-15.
Úti-cél: Regéc
Ha vala részt szeretne venni rajta kérem jelezze RRcat-nak a CBR-Klub-on.
http://www.sportmotor.hu/motor...