Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jöttök-E ?

Mi tavaly is voltunk...gyönyöRRű helyen van és meghatóan csodálatos hangulata az egész rendezvénynek.Mellesleg a pap láthatóan imádja a motorokat és mindenkit egyenként áld meg
Pirosban, sőt ilyen kiírások is megjelentek, mint a terminátor szemében
Hello!
Mennék már REPSOL nézőbe! Mi van már? Kíváncsi vagyok!
Persze emellett még van számtalan hibám, de azt most ne feszgessük!
Olyan voltál, mint a terminátor: mindent láttál.

Semmi gond. Amúgy tudom milyen sötét plexivel motorozni, én is azzal mentem haza az este
Bocsi nem vettelek észre. Szerelőtől hoztunk haza egy motort , és beugrottunk a NASA-ba egy kávéra.
Siettünk , mert nem szeretek sötét pllexivel éjszaka menni , mert olyan mintha vak lennék , és csak a motorok hangja után megyek.
Tszelnök Ati, hát tegnap oda se jöttél hozzánk Máskor csörgess meg ha ott vagy, azt odamegyek én a plázához
milyen király lenne 1 olyan a cbr emhez,pont passzolna szinben
Fiatal és büszke.

Alázat,ismerd meg,és tiszteld.
Szép ruha
Na asszem nem itt fogom megtalálni amit keresek.

Köszönöm a minden erkölcsi alapot nélkülöző beleszólást, "gyerek"-ezést, "kicsi"-zést, hogy tápláljátok egymásban a kijáró tisztelet mértéke és az életkor egyenes arányosságának illúzióját.

Ennyi nekem itt bőven elég volt.
király a motoros rucid,nem adod el nekem? pont vmi olyat keresek mostanság,mint ami neked van
Sziasztok!
Segítségeteket kérném olyan ügyben hogy a minap elfüstölt az indexrelém és hogy most mifélét tegyek a helyére...mert ledes indexem van ehez rendeltem a louis-os relét (1-30W) nem kellett hozzá ellenállás...csak hogyha a kapcsolóm a bibis és megint ellő egy relét akkor elég szomorú leszek...vagy tegyek be neki ellenállást?Ti hogy oldottátok meg gondolom van egy páratoknak ledes indexe...
Válaszokat előre is Köszönöm!
sziasztok.Tud nekem valaki adni egy web címet ahonnan tudok vezérműláncot rendelni 919rr hez?

köszi a segitséget
Előbb töltsd ki rendesen az adatlapodat , arc nélkül ne keménykedj , mert úgysem tudom , hogy kitől féljek
Félreértés ne essék, azért én nem helyeslem a hozzászólásod leszólós stílusát! Azért még ahhoz fiatal vagy!
sztrítfájter alapot keresel,papírral..pont

amúgy ki vagy kicsi ?

a rendreutasítást ne
Úgy valahogy.
Na tessék! Rendre lettél utasítva. Megmondta a gyerek, hogy nem "idióta hozzászólást" kér. Úgyhogy ehhez tartsd magad.
Ajánlatokat várok, nem idióta belepofázást.
A motoron pedig blokkon, vázon és futóművön kívül van egy rakás idom, lámpák, tank, tükrök, lábtartók, dob stb. Az enyhén sérült azt jelenti, hogy a fő szerkezeti elemei sértetlenek, vagy legalábbis funkcionálisan rendben vannak.
Mivel pedig 5-600 körül vannak ép, sértetlen állapotúak, ezért NEM olcsót, hanem kurvadrágát keresek.
Pl ha valaki hempereg vele egy lazát, de nem szívesen költene 150 ezret új lámpára, műszerfalra, műanyagra, festésre, matricára, stb hanem eladná olcsóbban, na ilyet keresek.

Az ilyen hozzászólástól kímélj meg.
Lehet visszasírom majd a 900RR 6lityós fogyasztását. A gixxer eddig 6,9-7,2 között evett, ezt se húzom jobban, mint azt.
Szombaton Tisza tó körbe
Vasárnap Kunmadár
Egyenlőre ez még terv , és még a feleségem sem adta meg a felszállási engedélyt.
Ja meg péntek este motoros megbeszélés Naményban..........ott majd eldől , ki jön-ki nem.