Tiszafüreden tanultam meg regen! Amugy szolnoki vagyok de 6 eve mar pécsi:-) Szep helyek vannak arra is erre is!:-) Komlo fele szeretek motorozni de miota volt a baleset a sracnak biztos hallottatok rola azota a rendorok is jobban odafigyelnek! aza szakasz tenyleg jo!
Ez egészen pontosan Tiszafüredhez tartozik, Tiszaörvény, hunyadi u. kikötő. Ma volt 1 kis karika, Debrecen, Tiszafüred, Abádszalók, Kisköre, - ott végig a gáton, aszfaltoson - Tiszasüly, Nagykörű, ( Magyarország cseresznyéskertje ) - némi komppal át a Tiszán - és a 4-esen Debrecen.
Ok remenykedtem hogy jo lesz:-D Az arara gondolok ! Sokat koltottem mar ra uj fekbetetek meg hat ami kell hogy biztonsagos legyen"""! Tudom nem az de hat imadok motorozni:-) Koszi akkor holnap megyek valamerre megveszem! Jah meg a tanacsod is kossz ! Szep a mocid ilyesnit akartam de csak 929-re volt penzem de legalabb hitelmentes!
Ez jó akksi. Nem kell ennél drágábbat venni Ha van akkus bolt a közeledben, onnan vegyél, mondom a savazás a lényeg. Ezeket is úgy adják, hogy savazd fel magad, ami nem nehéz egyáltalán, csak elfelejtik mondani, hogy utána tölteni is kell rá, legalább 10 percet.
Köszi! Holnap meg is veszem! 190A? Az inditashoz gondolom ahogy latom abbol van tobb marka de vegul is ezt kell neznem a 190-et?van itt neten is de szemelyesen megveszem valahol pécsett! Mert mar menni akarok! Most készul a mocira a tankbőröm! Magam csinalom ha majd érdekel valakit kész lesz szívesen felteszek egy képet róla de hat kit erdekel:-D Szeretek vele szöszmötölni:-) Még egy bukógombat veszek ra vagyis kettőt:-) Köszi Meglesem az akkukat!
YTZ10S kell bele, tökmindegy milyet veszel, csak jól legyen felsavazva, és ahol veszed kérd meg hogy nézzék meg mennyi indítóáramot tud leadni. A 929nek asszem 190 Amper kell. Egy új akksi ennél jóval többet is tud, ha jó savazták fel!
Márkát nem mondok, inkább az a lényeg minél több gari legyen rá. Ja meg minél ócsóbb legyen
Magyarul elcsúsztam. A vas jobb oldalát lezúztam, én meg beleestem egy betonozott vízelvezető árokba. Nyílt lábtörés, mind a 2 csont eltört, a sípcsont ráadásul szilánkosra. Pár bordám is megrepedt, meg a jobb könyököm a porc szerintem eltört.
Udv 929-hez kellene nekem akkumulátor nem tudnatok megmondani milyet erdemes venni? Tegnap voltam elsosszor motorozni mert most lett kesz de a benzinkuton tankoltam na utana nem indult efogyott az aram sajna ! inkabb veszek egyet de milyet aza kerdes ja elfogadhato arra gondolok! Kosz ja a ledes indexeket megcsinaltam! Kimertem es jo lett!
Am ma mentünk egy jót....egyik kanyart jól benéztem :S picit sodródós lett egy jobbos....és mikor már láttam, hogy nem jönnek szembe, inkább átengedtem, minthogy erőltessem....
A másik poén viszont full váratlanul ért! Tesco parkoló 1esben 30nál dobott egy keresztet :D:P
Márkát nem mondok, inkább az a lényeg minél több gari legyen rá. Ja meg minél ócsóbb legyen
70/520-4856
Magyarul elcsúsztam. A vas jobb oldalát lezúztam, én meg beleestem egy betonozott vízelvezető árokba. Nyílt lábtörés, mind a 2 csont eltört, a sípcsont ráadásul szilánkosra. Pár bordám is megrepedt, meg a jobb könyököm a porc szerintem eltört.
Szóval, óvatosan azzal a 145 lóval !
Nem... Elvileg erre a hétre mondta. De jövőhéten elhozom, ha kész ha nem
illik a motorodhoz az új plexi
Használja egészséggel!
Nagyon jól mutat a masinán.
Köszönöm,koRRekt ember vagy
Am ma mentünk egy jót....egyik kanyart jól benéztem :S picit sodródós lett egy jobbos....és mikor már láttam, hogy nem jönnek szembe, inkább átengedtem, minthogy erőltessem....
A másik poén viszont full váratlanul ért! Tesco parkoló 1esben 30nál dobott egy keresztet :D:P
Szóval szokom a gépet....:D
Bár nekem nem tetszett, és ez fényezés már a múlté, most a fényezőre várok, az 1000RR színkódjával, és kombinációjával fogy készülni a vas.
A nagy vassal meg okosan, nehogy úgy járj mint én
Májusba meg csinálj valami búcsú buleszt !