Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi az új első fékbetétek teszik:D
Tűzlabda ! nagyon megy neked ez az 1-el kezdődő tabu téma ! ! !
Főleg a simsonos tetszik Kérdés : Simóval könnnyebbbbb , , vagy nehezebbbbb ? ? ? ? ? ,
Tűzlabdának már nagyon megy, de neked már van múltad ebben a műfajban.
A te vasad elvileg feljön 2.ben is gázra. 2. fokozatban 6-7 ezernél visszaengeded a gázt, motorfék, és boom! lehúzod telibe, és rántasz egyet rajta. 1. be sztem ne próbáld mert ott nagyon ideges. Arra számolj ha elkezded gyakorolni, akkor már most rendeld meg a teló szimeringet + olajat Nekem nagyon hamar elpukkant.
Fain lehet elesni, ha egyesbe kapod fel kb 5500-tól tiltásig ha kettesben kuplunggal rávillantva bárhogyan is számolom ott már van sebesség. Engem ez tart vissza, billen oldalra vagy hátra nem frankó egyik sem.
Esni már én jól tudok....BIBÍÍÍÍ
Igazad lehet, csak ilyenkor mindig elkap az ideg, hogy mindenki tud csak én nem...de amugy tényleg nem attol félek, hogy én elesek, hanem hogy a moci összetörik. Na majd egyszer ha megszáll az ördög, biztos én is megtanulok, ha mást nem is esni biztos
haggyadmá eszt az 1 kerekezést te

ha annyira érdekel a dolog fogj 1 krosszot oszt azzal bohóckodj...beöltözöl és esel amennyi jólesik.

Néha én is felveszem de igazából féltem a gépet...krosszal akármennyit is elmegyek de az mááás hidd el......crazy joe úgy kerózik a bármivel is mint senki...neki megy nekem nem annyira nem vagyunk egyformák....sztem NE erőltesd motorozz magadnak NA
Grat hozzá tényleg érzed a dolgot
Na mostmár valaki tényleg mesélje el hogy érdemes elkezdeni ezt a műsorszámot gyakorolni, hogy ne törjem rommá a vasat
Anyáááád :D
Nagyon Jól küldöd
Voltunk Mezőkövesden és legalább 8 helyen mértek a sünök a többit nem vettem észre , de lehet még bujkáltak máshol is .
Eszenyi
Üdv tudnál képet küldeni róla?
FANO nekem a 929 elég kényelmetlen alacsonyan vannak a kormánycsutkák ami eléggé próbára teszi a csuklómat és elég sportos testtartásba kényszerít szerintem a 54 is hasonló lehet.
bár 130 tól már nem gáz mert tart a szél.
akkor ha arra járok benézek arra vagy ha megyek a gumiért :-) Ismerek pár naményi motorost pl. a quadosparkos srácot csak nem ugrik be a neve.
Mennék motorozni aztán nem tudok
Köszi a válaszokat.
Amúgy 180 magas vagyok.
Üdv!
Valaki tudna abba segíteni hogy nincs össze kötve semmivel a kiegyenlítő tartályom: És hogy merre keresgessem! vagy valami rajz kellene! cbr 919 Előre is köszönöm
-est, Hey
Látom mindenki jól nyomja az egykerekezős témát, csak én nem... Én is elég beszari vagyok hozzá, de inkább csak a vasat féltem mint magam.
Fano: Ha teheted próbálj ki egy 954-est mert nekem pl sportmotor létéhez képest kényelmes. Barátnőm is jobban szereti, mint anno a kis Gsx-R 250est. Viszont nem mindegy ki milyen magas stb, és még az is lehet, hogy nekem kényelmes neked nem
Sziasztok!
Az lenne kérdésem hogy 180/55 gumi helyett, ami a gyári, fel lehet rakni 190-est? 5,5 a felni. Vagy maradjak a 180-nál? Elől 16-os felni van. CBR 900rr 99-es!
köszi
Nézz be ha jössz a beregbe motorozni ! Szivesen látunk + még én is kimegyek veletek . Van mikor nálunk is elég jól összegyűlik a csapat.
Szeretünk itt találkozni , vagy bulizni , mert nincsenek szomszédok és nem zavarjuk őket.
értelek sokat jártam tavaly ara motorozni namény felé meg a beregbe Ugornya környékén vagy egy olyan telep ha jól emlékszem.
A 600 assal remekül meg lehet tanulni a dolgokat.
Én vásárosnamény környékén lakom a családommal egy szivattyútelepen szolgálati lakásban.
Nekem is van egy cbr600f2 azt szoktam gyilkolni ha gyakorolni akarok.
A 954-et még sajnálom , mert ha valami rosszul sül el abba több a kár mint 2 600-as
Szegényről még képet sem tettem föl az adatlapomra , de meglessz.
GYakorlás kérdése az egész és kitartónak kell lenni, legfontosabb láb mindig a fékpedálon legyen no meg a fokozatosság. A holtpontozás meg a lassú egykereket azt sokat tanulgattam én is mire ment a 600 assal. A 929 el is megy, de kicsit szokni kellet mert erősebb de nagyon kezes, imádom, gyerekjáték vele a kerekezés. :-) a 600 al azért ügyesebbnek kellett lenni.
Én Záhonyba nyomulok te merre szoktál?Nyíregyházai vagy?