Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy olyan tippem, hogy az a 60 fokos határ. Ez egyáltalán nem biztos, de kb. annyira saccolom.
A megszakítás mit jelöl?
Ha a megszakítást nem éri el a mutató akkor hány fokos lehet kb a víz?
CBR 929 füst plexi 13000Ft postával.
olvasom itt ezeket a rendőrös szivatásos sztorikat, ezúton áldanám a szarvasi rendőröket akkor,mivel nállunk nincs ilyesmi, 6éve motorozok a környéken,1kezemen megtudom számolni,hogy hányszor állitottak meg,de ha meg is állitottak nem akartak megbüntetni,pedig azért sokszor nem volt minden rendben... meghát a szabályok sincsennek mindig teljes mértékbe betarva mult hétvégén 1kerekeztem a városba, akkor kihivták a sünöket,de csak eljöttek arra,és meg se álltak,csak kijöttek mert ha kihívják őket ,akkor kötelező kijönniük,tuti tudták hogy én voltam,mivel nincs hasonló szinű motor szarvason...szval aki nem akar balhét a rendőrökkel,jöjjön szarvasra
Ez hány fokos ? /
Jó már a váltód?
Húzd a rendszámodra!

ezt még bekötött szemmel se olvasnák le
Használok óccert
"Mé" te hogyan védekezel ?
gumival ?
vagy lassan mész?
vagy van blokkolód?
Itt bevan hajtva
Nekem meg állítható szögű rendszámtábla tartóm van, és könnyen betudom hajtani a rendszámot a kerék fölé, úgy hogy az nem is látszik. Mondták már egy páran hogy cseréljem le, mert ha rájönnek a @#&%# akkor eltépik a forgalmit stb.
Állítólag min. 300000-et be kell szedniük egy műszak alatt...................És ez parancs
A jogsijába be van írva hogy szemüveges , így a kresz szerint köteles tartalék szemüveget hordani. Amugy büntetni akart , mert volt 1-2-célzása. Mert miis megálltunk tiszted távolságban ,és aszonta a gecc , hogy mindjárt maguk jönnek . és erre hussssss................léc
Ha nagyon nem volt megfelelő a rendszám szöge (90 fok körüli) akkor jogosnak érzem, bár nem tartom valószínünek mert erre is nagyon rászálltak...tehát inkább "csak" büntetni akart, ettől meg HÁNYOK. Ezt a tartalék szemüveg dolgot kifejtenéd mit takar?
tartalék szemüveget? azta q..va én ilyenről nem is tudtam, de akkor jobb ha erre is figyelek
nem bej , BAJ
A rendszám szögét nem látták megfelelőnek ............. ............ .......... lehet hogy bej van a szemükkel?........................vagy ferdén állt a fejük
A sráctól még tartalék szemüveget is kértek , de az volt
Attól függ, de általában a fehér csík megszakadása mellett (jobbra) 1-3 mm-re.
Légszűrő a manual szerint:18;36eKm csere
Gyertya 12 ellenőriz 24-nél cserél és így tovább
Olajcserét jól tudod.

Én minden olajcserénél(6eKm) kitisztítom a levegőszűrőt(K&N) is.
A gyertyát 26eKm-nél cseréltük gyárira, de semmi kopás nem volt látható.
Üdv!

Akinek még nem digitális hőfokmérője van..... menet közben (lak.ter. kivül ) a mutató hol szokott állni?
üdv skacok 929 be légszűrőt 18 ezrenként kell cserélni? a gyertyát azt mikor? olaj az úgy tudom gyári előírás szerint 12 ezrenként, bár sokan hamarabb cserélik.
hali srácok.kicseréltem a fékbetétet tegnap,nagyon fain lett
kipróbáltam 1 haver gsxr 1000ét. nagyon faszaazért érződik az a 30lóerő plusz,ami van benne,200nál még ugy megindult mintha seggberugtak volna
Na és mibe kötöttek bele a yardok?
Engem nemrég kocsival Hajduhadházon igazoltattak, azt mondja a fiatal az idősebbnek, "te nézdmár, az a kamion nem állt meg a stop táblánál, ó igen van értelme az életemnek" gúnyos vigyorral megfűszerezve.
A fiatal kopók mostanság amúgy nagyon elvannak szállva maguktól. Láttam olyat is hogy telefonál vezetés közbe, és ráment a záróvonalra. Na mind1 rájuk nem vonatkozik a KRESZ!
Mi is motoroztunk ma 1 kört : V Namény-Nyíregy-Tokaj-Sárospatak-Kisvárda-Namény . Nagyon jó volt , csak Tokaj tele volt rendőrrel , akik 10-es csoportokdan fenték a fogukat egy kis adományért. Egyikőnket meg is vágták 5000-re Nem esett túl jól a srácnak.
Egy darabig nem megyünk Tokajba