helo mindenkinek.nem tudja valaki honnan lehetne szerválni benzincsapot 93-as cbr-re?vagy esetleg lehet-e javítani?(szegecselve van).köszi a segítséget elöre is.üdv
én most értem haza kunmadárról , húú de jó volt! ...a végére azért nem szivesen emlékezem majd vissza. úgy elázni, hogy a bőrcucc alatt levő ruhadarabokból is lehet csavarni a vizet, hát nem túl kellemes!
PiRRos a plexit benne, csak nem tudott a telefon akkorát vakuzni hogy meglátszódjon, most meg kunmadarasra indulva olyan retkes lett a motor h nem publikus. 13kilóméter volt Kunmadaras irányába utánna vissza, még az alsónadrágom is vizes lett.
MONO POSTO 900RR
Vannak rajta kissebb hibák, de szerintem zsiványul néz ki, kár hogy nem tudtam normálisan vakuzni mert a piros plexit is jól mutat rajta :D
Jővőhét, jővőhét ! Elvileg már csak a logókat kell felfesteni az idomokra, és lakkozni. Holnap kapok képet a munkáról, mert nagyon nyüstölöm a srácot, és ha jó akkor elküldöm csak neked emailen, hogy hogy áll.
ugye srácok ?
Kiakartam cenzúrázni, oszt mégse jött össze.
Na de mind1, mert úgyse én fogom húzni a rövidebb gyufaszálat.
dehola piRRos plexi
Egyébként a plexid jóóó...szép az nem kétséges...viszont én a szélvédelemben is érzek pici változást 120-140 köRRnyékén kellemes védelmet ad
mondjuk ezt
Ma is megáztunk , de az is jó volt , mert lemosta a bogarakat a ruháról
Vannak rajta kissebb hibák, de szerintem zsiványul néz ki, kár hogy nem tudtam normálisan vakuzni mert a piros plexit is jól mutat rajta :D
Szia Sumi !
Jővőhét, jővőhét ! Elvileg már csak a logókat kell felfesteni az idomokra, és lakkozni. Holnap kapok képet a munkáról, mert nagyon nyüstölöm a srácot, és ha jó akkor elküldöm csak neked emailen, hogy hogy áll.