Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor mákotok volt
Semmi gond cezúra nélkül is értjük
ugye srácok ?
-a
Kiakartam cenzúrázni, oszt mégse jött össze.
Ma sincs kép, úgy érzem át lettem b@aszva !
Na de mind1, mert úgyse én fogom húzni a rövidebb gyufaszálat.
Csupa, csupa erőgépek ! Azonos évjárattal !
9-től 14-ig nem
Napközbe nem volt esö?
helo mindenkinek.nem tudja valaki honnan lehetne szerválni benzincsapot 93-as cbr-re?vagy esetleg lehet-e javítani?(szegecselve van).köszi a segítséget elöre is.üdv
én most értem haza kunmadárról , húú de jó volt! ...a végére azért nem szivesen emlékezem majd vissza. úgy elázni, hogy a bőrcucc alatt levő ruhadarabokból is lehet csavarni a vizet, hát nem túl kellemes!
PiRRos a plexit benne, csak nem tudott a telefon akkorát vakuzni hogy meglátszódjon, most meg kunmadarasra indulva olyan retkes lett a motor h nem publikus. 13kilóméter volt Kunmadaras irányába utánna vissza, még az alsónadrágom is vizes lett.
Szééép

dehola piRRos plexi

Egyébként a plexid jóóó...szép az nem kétséges...viszont én a szélvédelemben is érzek pici változást 120-140 köRRnyékén kellemes védelmet ad
Megbízhatatlan népség!
akkor küldj neki te valamit !
mondjuk ezt
nagggyon gyönyörűűűű
Én benne vagyok , ha esik-ha nem
Ma is megáztunk , de az is jó volt , mert lemosta a bogarakat a ruháról
Durva, főleg a matrica meg a szöveg
Nem küldött képeket a fényező !
MONO POSTO 900RR
Vannak rajta kissebb hibák, de szerintem zsiványul néz ki, kár hogy nem tudtam normálisan vakuzni mert a piros plexit is jól mutat rajta :D
Időjárás miatt lefújva...
Holnap esni fog, de ha nem akkor csak délután jó, mivel megyek reggel dolgozgatni egy kicsit és dél után érek haza.
BalzRR Tszelnök mit szólnátok holnap egy Sátoraljaújhely bobpályához?
Mi ez a diszkrimináció? Nem emilben küldeni csak Suminak, hanem ide a fórumra! Kiváncsi vagyok rá én is, meg szerintem a többiek is
OK!

Szia Sumi !

Jővőhét, jővőhét ! Elvileg már csak a logókat kell felfesteni az idomokra, és lakkozni. Holnap kapok képet a munkáról, mert nagyon nyüstölöm a srácot, és ha jó akkor elküldöm csak neked emailen, hogy hogy áll.