Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helo mindenki.lenne 1 kérdésem.vezérmüláncot kellene cserélnem a sárkányba,szerintetek jo a japán d.i.d lánc(17.400ft) vagy a gyárit láncot(31.000ft) kellene megvenni mindenképp.üdv
Esetleg aki még nem látta:

http://sebessegoltara.blog.hu/...
Szia!

Jól látod.A Fém lamella 12000 Ft a kopó lamella 14600 Ft.
Sokat segítenél vele ha megvennéd :)

Üdv!
Mennyié adod -é, mert asszem jó ez a 954eshez is
Boltban, így a középső fedéllel 36K-ért vesztegetik. 15ért megválok tőle. Talán még egy új gumigyűrűt is találok hozzá középre, bontatlan hondás csomagban.
Igen pont ere gondoltam. Mennyiért vesztegeted?
Keresnék sürgősen kormánylengés csillapitót 929RR hez.
Ez lemaradt: CBR 929 RR tipushoz
Gyerekek, van eladó kuplung lamellám, kopó és fém.Bontatlan dobozban.
Mi az hogy nem volt egy cbr900 se?
Én is ott nyomtam a pályát.
Ámerikaiak hiják csak köbcentin a CBR-eket.
Itt 900 RR meg 1000 RR a hivatalos valójában ha jó sejlik :)
Jó az új név . Nekem sajna ez maradt , mert ezt ragasztották rám a főnőkeim , mert mindíg azt mondtam hogy "annyi dolgom van mint két TSZ elnöknek" .
Meg amugy is hová tegyem a két R-t ?
pl: tszRRnök ?
nem is annyira rossz
Erre gondoltál?
Hali! Nincs valakinek 98-as 919-hez első sárvédő,hűtő,vezérmű lánc takaró kis dekni csak ennyi minden kellene:) állítólag a 900rr cucca is ugyan az. A hűtő sem lenne fontos a gyári mert nem lesz rajta idon! Bontókat hívtam! Hátha valakinek akad otthon kis pénzé:) előre is köszi!
...ráutalósabb...
Módosítottam 1 kicsit a nevemet, így rutalósabb. A motoromra. Bár bevallom, hogy nem egyéni ötlet, a többiektől lestem. Mondhatjuk plagizáltam kissé.
Ja, tegnap még ilyen idő volt.
vettem a vaterán ez arlen ness bőrrucit,olyan szinű mint a cbr,fekete fehér
keresek egy honda cbr 900 rr fireblade motrot vagy külön motrot sc28-as motorszámmal
Csáó Dávid !
Sajnos mi nem tudunk menni, de az idő se volt valami fasza.
Grat a jogsihoz, a csizmát meg szívesen hisz a tesóm vagy
Remélem összejön neked a meló meg minden, és sok sikert kívánok !
érdekes egy fazon lehet az eladó:DDD
Na ugye
Miért nem néztél be nálunk ? Itt gyilkoltuk a 600-ast
vasas merci ?
Tszelnök! Elmentünk ma gelénesre, Kósáékhoz! Egyből tudta, hogy miért váltok félre a motorral, azért mert a kuplung nem emel ki rendesen Szóval majd ha lesz pínzem, viszem el nézze át. Nagyon korrekt és tud is valamit a csávó
Hé Kaaresz! voltunk kunmadáron szombat vasárnap! nagyon fasza volt, sokan voltak jó futamokkal a drages kocsik motorok megy kegyetlenek voltak! 1 cbr900 se volt szóval a tied egyedi lett volna: csakk 919 954 ilyenek! levizsgáztam mindenből köszönöm a csizmát majd a héten visszajuttatom hozzád mert szombaton repülök német:) minden jót majd dumálunk