helo mindenki.lenne 1 kérdésem.vezérmüláncot kellene cserélnem a sárkányba,szerintetek jo a japán d.i.d lánc(17.400ft) vagy a gyárit láncot(31.000ft) kellene megvenni mindenképp.üdv
Boltban, így a középső fedéllel 36K-ért vesztegetik. 15ért megválok tőle. Talán még egy új gumigyűrűt is találok hozzá középre, bontatlan hondás csomagban.
Mi az hogy nem volt egy cbr900 se?
Én is ott nyomtam a pályát.
Ámerikaiak hiják csak köbcentin a CBR-eket.
Itt 900 RR meg 1000 RR a hivatalos valójában ha jó sejlik :)
Jó az új név . Nekem sajna ez maradt , mert ezt ragasztották rám a főnőkeim , mert mindíg azt mondtam hogy "annyi dolgom van mint két TSZ elnöknek" .
Meg amugy is hová tegyem a két R-t ?
pl: tszRRnök ?
nem is annyira rossz
Hali! Nincs valakinek 98-as 919-hez első sárvédő,hűtő,vezérmű lánc takaró kis dekni csak ennyi minden kellene:) állítólag a 900rr cucca is ugyan az. A hűtő sem lenne fontos a gyári mert nem lesz rajta idon! Bontókat hívtam! Hátha valakinek akad otthon kis pénzé:) előre is köszi!
Módosítottam 1 kicsit a nevemet, így rutalósabb. A motoromra. Bár bevallom, hogy nem egyéni ötlet, a többiektől lestem. Mondhatjuk plagizáltam kissé.
Ja, tegnap még ilyen idő volt.
Csáó Dávid !
Sajnos mi nem tudunk menni, de az idő se volt valami fasza.
Grat a jogsihoz, a csizmát meg szívesen hisz a tesóm vagy
Remélem összejön neked a meló meg minden, és sok sikert kívánok !
Tszelnök! Elmentünk ma gelénesre, Kósáékhoz! Egyből tudta, hogy miért váltok félre a motorral, azért mert a kuplung nem emel ki rendesen Szóval majd ha lesz pínzem, viszem el nézze át. Nagyon korrekt és tud is valamit a csávó
Hé Kaaresz! voltunk kunmadáron szombat vasárnap! nagyon fasza volt, sokan voltak jó futamokkal a drages kocsik motorok megy kegyetlenek voltak! 1 cbr900 se volt szóval a tied egyedi lett volna: csakk 919 954 ilyenek! levizsgáztam mindenből köszönöm a csizmát majd a héten visszajuttatom hozzád mert szombaton repülök német:) minden jót majd dumálunk
http://sebessegoltara.blog.hu/...
Jól látod.A Fém lamella 12000 Ft a kopó lamella 14600 Ft.
Sokat segítenél vele ha megvennéd :)
Üdv!
Én is ott nyomtam a pályát.
Ámerikaiak hiják csak köbcentin a CBR-eket.
Itt 900 RR meg 1000 RR a hivatalos valójában ha jó sejlik :)
Meg amugy is hová tegyem a két R-t ?
pl: tszRRnök ?
nem is annyira rossz
Ja, tegnap még ilyen idő volt.
Sajnos mi nem tudunk menni, de az idő se volt valami fasza.
Grat a jogsihoz, a csizmát meg szívesen hisz a tesóm vagy
Remélem összejön neked a meló meg minden, és sok sikert kívánok !
Miért nem néztél be nálunk ? Itt gyilkoltuk a 600-ast
ezt nézzétek:))))