Nincs HISS lopásgátló, meg nincs benne a sok környezetvédelmi nyavalya, illetve lamba szonda sincs, és elvileg kicsit erősebb. És más a matrica is egy kicsit.
Amiben más:
-Nincs immo, ezért más az ECU is az európai változatnál.
-Elvileg picit erősebb, mivel nem nagyon szórakoznak a környezetvédelmi előírásokkal mint itt Európában.
Ás persze más a színkombináció
Véleményem szerint nincs hátránya...
Sziasztok!
Kinéztem egy 954RR-t elsőre jónak tűnik, de amerikai modell. Mivel fogalmam sincs h mi az európai illetve amerikai között a különbség így azt se tudom megállapítani h ez jó-e vagy sem. Ha tudok bármit ami hátránya az amerikainak akkor azt légyszi osszátok meg velem.
Köszi: Attila
Óóo hát még nincs kész.
Holnap felhívom a srácot és megsürgetem, mert ez már nem állapot. Ott van nála 4-5 hete a cucc. Elvileg jövőhét, de lehet még a jövőhéten is ezt fogja mondani.
Szinte már tuti hogy május 1. re nem lesz kész, így kunmadár elmarad.
A zsúr annyira fárasztó volt, hogy nem is emlékszem minden részletére!
Emiatt a fáradtság miatt maradt ki Máriapócs.
Mi van már a repsol festéssel, megnézném.
Jaja ismerős Azthittem valami baj van.
Nemjöttél szombaton máriapócsra, volt is egy olyan színű 900RR mint a tiéd, de annak nem fekete váza volt, pedig azt hittem hogy a tiéd Legalább berúgtatok a zsúron, vagy pont azért volt rossz mert nem ittál?
Itt egy link amin megtalálod a 929 komplett kapcsolási rajzát.
Elvileg én is innen töltöttem le annó amikor méregettük, hogy mi a baj a mocival.Be kell regisztrálni és utána töltheted is le.
Sok szerencsét
Na, a megoldás, hogy veszel 2 db 50W-os 6hm-os ellenállást, és azt mindkét oldalra bekötöd. Vagy 4 db 25W-osat és azokat meg minden izzó elé kötöd be. És akkor jól fog villogni.
Ne ijjegess mindenkit , mert a végén csak nekünk lessz 954
nah megkaptad a lóvét? feladtad a szajrét?
Nekem 929-be van amerikai:
Amiben más:
-Nincs immo, ezért más az ECU is az európai változatnál.
-Elvileg picit erősebb, mivel nem nagyon szórakoznak a környezetvédelmi előírásokkal mint itt Európában.
Ás persze más a színkombináció
Véleményem szerint nincs hátránya...
Kinéztem egy 954RR-t elsőre jónak tűnik, de amerikai modell. Mivel fogalmam sincs h mi az európai illetve amerikai között a különbség így azt se tudom megállapítani h ez jó-e vagy sem. Ha tudok bármit ami hátránya az amerikainak akkor azt légyszi osszátok meg velem.
Köszi: Attila
"üdv ha 25 be megválnál a bőrruhától tőle küldj 1 emailt telszámmal és megyek köszi"
Hol él ez ? Azt hiszi a józsef városi piacon van ?
Holnap felhívom a srácot és megsürgetem, mert ez már nem állapot. Ott van nála 4-5 hete a cucc. Elvileg jövőhét, de lehet még a jövőhéten is ezt fogja mondani.
Szinte már tuti hogy május 1. re nem lesz kész, így kunmadár elmarad.
Emiatt a fáradtság miatt maradt ki Máriapócs.
Mi van már a repsol festéssel, megnézném.
Nemjöttél szombaton máriapócsra, volt is egy olyan színű 900RR mint a tiéd, de annak nem fekete váza volt, pedig azt hittem hogy a tiéd Legalább berúgtatok a zsúron, vagy pont azért volt rossz mert nem ittál?
CBR 929 kapcsolási rajz
Elvileg én is innen töltöttem le annó amikor méregettük, hogy mi a baj a mocival.Be kell regisztrálni és utána töltheted is le.
Sok szerencsét