Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ezt meg honnan hallottad
Én is tudom h a 954 az egyik leghajlamosabb a széthullásra de sajnos ez tetszik
Jó vagy mááá !
Ne ijjegess mindenkit , mert a végén csak nekünk lessz 954
okés
Holnap reggel indul útjára a csomagod! Megérkezett a lóvé.
csövi
nah megkaptad a lóvét? feladtad a szajrét?
Meg ne vedd, mert széthullik! Na jó ez volt a vicc része én is csak ezekről a különbségekről tudok mint amit leírtak
Ja meg ha gyári, akkor nagyok az indexek, és nincs fénykürt sem.
Nincs HISS lopásgátló, meg nincs benne a sok környezetvédelmi nyavalya, illetve lamba szonda sincs, és elvileg kicsit erősebb. És más a matrica is egy kicsit.
Most nézem a motorod.... dekemény A színe és a kipufogó verhetetlen akármilyen is a hangja
Szerintem nincs semmi észrevehető különbség
Köszi a gyors választ! Fogyasztásban lehet vmi különbség?
Hali!
Nekem 929-be van amerikai:

Amiben más:
-Nincs immo, ezért más az ECU is az európai változatnál.
-Elvileg picit erősebb, mivel nem nagyon szórakoznak a környezetvédelmi előírásokkal mint itt Európában.
Ás persze más a színkombináció
Véleményem szerint nincs hátránya...
Sziasztok!
Kinéztem egy 954RR-t elsőre jónak tűnik, de amerikai modell. Mivel fogalmam sincs h mi az európai illetve amerikai között a különbség így azt se tudom megállapítani h ez jó-e vagy sem. Ha tudok bármit ami hátránya az amerikainak akkor azt légyszi osszátok meg velem.
Köszi: Attila
Felraktam az apróba a ruhámat 35-ért, kaptam egy e-mailt, figyeljetek.

"üdv ha 25 be megválnál a bőrruhától tőle küldj 1 emailt telszámmal és megyek köszi"

Hol él ez ? Azt hiszi a józsef városi piacon van ?
Óóo hát még nincs kész.
Holnap felhívom a srácot és megsürgetem, mert ez már nem állapot. Ott van nála 4-5 hete a cucc. Elvileg jövőhét, de lehet még a jövőhéten is ezt fogja mondani.
Szinte már tuti hogy május 1. re nem lesz kész, így kunmadár elmarad.
A zsúr annyira fárasztó volt, hogy nem is emlékszem minden részletére!
Emiatt a fáradtság miatt maradt ki Máriapócs.
Mi van már a repsol festéssel, megnézném.
Jaja ismerős Azthittem valami baj van.
Nemjöttél szombaton máriapócsra, volt is egy olyan színű 900RR mint a tiéd, de annak nem fekete váza volt, pedig azt hittem hogy a tiéd Legalább berúgtatok a zsúron, vagy pont azért volt rossz mert nem ittál?
Én is holnap hosszú nap lessz
Ok kosz szepen utananezek! Remélem jó lesz már végre! Na majd holnap jövök aztán írok mi lett! Jo8 mindenkinek!
Na jó
Itt egy link amin megtalálod a 929 komplett kapcsolási rajzát.
Elvileg én is innen töltöttem le annó amikor méregettük, hogy mi a baj a mocival.Be kell regisztrálni és utána töltheted is le.
Sok szerencsét
Na, a megoldás, hogy veszel 2 db 50W-os 6hm-os ellenállást, és azt mindkét oldalra bekötöd. Vagy 4 db 25W-osat és azokat meg minden izzó elé kötöd be. És akkor jól fog villogni.