Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valakit esetleg érdekelne!
6 fokozatban állítható cbr 900-ra való konzolokkal,de más motorra is jó lehet!Nem felülre,hanem alulra a fejidomtartó konzolhoz kell rakni 900 rr-nél!

czako20@freemail.hu 19000 Ft
Nem folyamatosan megírt hozzászólás--- utólag ránézve kapásból 3helyen látom az "egyébként" szót :P:P:D:D
Hello Zeuszmotoros!

Igen, úgy fest! Szép moci a Tiéd is egyébként! Most a Tiéd az sárga vagy a másik festésű? Vagy Te festetted át?

Egyébként a mocival nincs fő gondom egyelőre(600km)! Apróságok meg mind1iken vannak :)

Egyébként az előző tulaj említette is, hogy ismerősi körében van 1-2 929es :) Akkor ezek szerint Te vagy az egyik :)
Sziasztok!
Valakinek valami tapasztalat a Lucas fém kuplung lamellákkal kapcsolatban van?
Hali ahogy látom Te vetted meg az ismerősöm mociját.
Jó gép alapból,szép a blokkhang.
én mentem szélbe is.... nem is volt más ilyen hülye mint én
azért nem kellemes szélben motorozni, főleg amikor fúj-megszűnik, fúj-megszűnik.... és még jönnek a kamionok is
Jaja, pedig nem hiszem hogy motoroznak a srácok, mert durván szar idő van...
Nagy a pangás errefelé A pengémet is már lassan beszövi a pók
Jöhetne már egy kis jó idő
Már nagyon mehetnék
majd megoldódik az csak lenne időm foglalkozni vele....alig vok otthon azé halad ilyen lassan minden
szét se szedtem még:D még hátra nem vettem fékbetétet,és addig nem is rendelem meg,még nem derül ki,hogy az XR be mi kell, mert megállt ,és ugynézki vmi elszállt a vezérlésében :S
na mizu fireball összerakted már a bépet ?
köszi
Első ár :
Bal javított 8000
Jobb 10000
Istenem Dávid!Nézz körbe azt úgy biztos találsz.De különbem ahol nézted a sárga 929 et ott is lehet 20-30% tol motort venni többek közt a 929rr is.

De jól nézd meg mit veszel:))))
Helló 'elnök'. Mennyibe fájna az f2 oldalidom?
SÜHA
bru tál
Köszönöm Balázs, te mindig megmondod a frankót !
Igen komolyan néz ki
A következő évi tervem megvan a motorommal
Elkezdek gyűjtögetni a kiegészítőkre
Elméletileg a technoszintetikus = a félszintetikus megfogalmazással. Marketing fogás, ki hogy hívja. Azt is mondhatnám, hogy szintetikus komponensekkel feljavított ásványi olaj. Vagyis nem tesz rosszat, ha összeönti a két olajat, de használni sem használ. Vagyis a kotyvalék az eredeti félszintetikus olaj paramétereivel fog rendelkezni.
Szerintem keverhető, mivel a viszkozitási index azonos.
szevasztok
valaki tud nekem ajánlani egy kereskedőt ahol hitelre tudnék venni motort és max 20-25% önerővel lehet elhozni a motort ?