Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áhh szépek ezek!
Elképzelhető
elég híresek ...
sok fellépésük van ...szerte az országban ...
Profik ...
Enyém meg ehun-e!
Ismerős a paripa....
nem ...

Tőle vettem ...
Ez te vagy?

Neked is köszönöm
köszönöm a segítséged, tovább adtam a számod és majd rajta múlik hogy mikor hív. Egyébként neki leginkább a váltó fogaskerekek kellenek mert dobálja a sebességeket, de lehet hogy az egész blokk. érdekli
na ezt akartam én is linkelni,csak nemtudtam a biker world címét,mostmár látom hogy kötőjellel irják nah igen ezt mondtam,hogy ott lesz,de kurvadrága
jaaa hogy a gyári benntmarad,és pluszba teszed be na hát ez is kissé tákolásnak tünik jobb lenne oda 1 új
Szia! Nekem van! Ha kell valami belőle akkor hívjatok fel +36 30 2179312. Bár az előbb érdeklődtek a blokk után,de még semmi fix!
Köszi a tippet! ;)
http://www.kepesmotor.hu/honda...

Őt kérdezd meg szerintem van neki
Sziasztok!

Help kéne. Azt mondta egy bontós srác, hogy valamelyik 900-as Honda CBR-nek (929, 954, ...) a benzinnyomás szabályzója megegyezik az enyémmel (Honda CBR 600 F Sport '02). Hogyan lehetne ezt kideríteni, hogy melyikkel azonos? Csak mert sürgősen kéne kerítenem egyet.

Köszönöm!
szerintem nekem van ....ha kell , akkor délután megkeresem neked....ha kell ...
Sziasztok!
Haveromnak keresek 929 2001 évjáratú motort bontásra,vagy blokkot vagy csak sima váltót lehetőleg jó állapotút. Ha valaki tud segíteni jelezzen már legyen szíves.
Előre is köszönöm
így ám
Hát igy jártam Laci mester!
na fasza. volt nekem ilyen, csak elpasszoltam. külön álló darabokból volt. lehet jó lett volna neked
Húúúú!Nagy sztár vagy! Az enyém sem ilyen de ezek szerint forgalmaznak!Holnap fel is hívom! Nem olcsó!Igazad van! Na köszi mégegyszer a segítséget!
Ja hát ha nem vagy itthon akkor nem érdekes....még azért szétnézek...van a wilkerben ismerősöm,hátha tud segíteni!A multkor a teleszkópszár csuszkákat is ő szerezte valahonnan a föld alól!
Lásd kivel van dologod...
http://www.biker-world.hu/egyt...
Mondjuk nem úgy néz ki mint az enyém, de egy próbát megér.