köszönöm a segítséged, tovább adtam a számod és majd rajta múlik hogy mikor hív. Egyébként neki leginkább a váltó fogaskerekek kellenek mert dobálja a sebességeket, de lehet hogy az egész blokk. érdekli
Help kéne. Azt mondta egy bontós srác, hogy valamelyik 900-as Honda CBR-nek (929, 954, ...) a benzinnyomás szabályzója megegyezik az enyémmel (Honda CBR 600 F Sport '02). Hogyan lehetne ezt kideríteni, hogy melyikkel azonos? Csak mert sürgősen kéne kerítenem egyet.
Sziasztok!
Haveromnak keresek 929 2001 évjáratú motort bontásra,vagy blokkot vagy csak sima váltót lehetőleg jó állapotút. Ha valaki tud segíteni jelezzen már legyen szíves.
Előre is köszönöm
Ja hát ha nem vagy itthon akkor nem érdekes....még azért szétnézek...van a wilkerben ismerősöm,hátha tud segíteni!A multkor a teleszkópszár csuszkákat is ő szerezte valahonnan a föld alól!
elég híresek ...
sok fellépésük van ...szerte az országban ...
Profik ...
Tőle vettem ...
Őt kérdezd meg szerintem van neki
Help kéne. Azt mondta egy bontós srác, hogy valamelyik 900-as Honda CBR-nek (929, 954, ...) a benzinnyomás szabályzója megegyezik az enyémmel (Honda CBR 600 F Sport '02). Hogyan lehetne ezt kideríteni, hogy melyikkel azonos? Csak mert sürgősen kéne kerítenem egyet.
Köszönöm!
Haveromnak keresek 929 2001 évjáratú motort bontásra,vagy blokkot vagy csak sima váltót lehetőleg jó állapotút. Ha valaki tud segíteni jelezzen már legyen szíves.
Előre is köszönöm
http://www.biker-world.hu/egyt...
Mondjuk nem úgy néz ki mint az enyém, de egy próbát megér.