Brutál...mikor berakom egyesbe,olyat ránt hogy majdnem kiesik a fogamból a tömés.... kb centis holtjátéka van,mikor kiveszem a kereket és fordítom a lánckereket......Az előző gazdája nem vágta hogy gumicserénél be kell fujni szilikonnal...ultra szárazon ment ki tudja mennyit...na ez volt a fő hiba...én meg már hiába fujom...
Tudod, hogy van a közmondás....aki baszni akar fasza legyen. Sajnos, ha ezt már kipróbáltad és nem nem tudod sehogy sem megoldani, akkor jöhet a drága megoldás. Nekem van még pár ilyen gumim, de azok is használtak. Mondjuk nem tudom a tiéd milyen szinten van kikopva...
Nem!Jól mondja sb,csak ez kisebb motoroknál megoldható,meg bírja is egy ideig,de egy 900-as motornál cafringokra szakad egy idő után....voltam olyan okos hogy kipróbáltam.. Szerintem ilyet csak a Hondánál lehet beszerezni...kezd gyanus lenni hogy motoros boltban kapni fogok...
Én azt javaslom neked, hogy végy egy használt gumibelsőt és vágj pont akkora darabokat, ami rámegy egy bordára, magyarul a borda mindkét oldalára rásimul. Pakold össze és meglátod, hogy jó lesz. De ha a drága utat választod...
Na gyerekek, én mentem aludni....most nagyon bátraknak kell lennetek...kitartás.
Én azt javaslom neked, hogy végy egy használt humibelsőt és vágj pont akkora darabot ami rámegy egy bordára, magyarul a borda mindkét oldalára rásimul. Paold össze és megétod, hogy jó lesz. De ha a drága utat választod...
Szasztok!Vágja valaki hogy hol tudnék venni gumi pogácsákat a lánckerék belső részébe?Mert kuka teljesen aztán kicserélném ha valaki ad valami jó tippet,hogy hol tudnék venni....Fireball?
Le én!
De legalább már túl vagyok az első alkatrészemen, amit be is fognak építeni egy Airbus A 340-es gépbe. Egy több furattal ellátott elosztót a légkondicionáló berendezéshez....magyarul egy csövet.
na akkor nem probléma mentes a dolog,első napon már hengerfejes lett a kocsi:S na de 1 gépészmérnöknek megkell tudni oldani az ilyet is:D
meddig vagy kinn?
Na gyerekek, én mentem aludni....most nagyon bátraknak kell lennetek...kitartás.
vagy
www.nagyvas.hu
www.pinkmotors.hu
www.parilla.hu
www.motoroazis.hu
www.shox.hu
hirtelen ennyi jutott eszembe:D
drága de nagyon sok minden van,én pl az xr hez csak ott találtam hengertalp tömítést meg szelepszár szimeringet
De legalább már túl vagyok az első alkatrészemen, amit be is fognak építeni egy Airbus A 340-es gépbe. Egy több furattal ellátott elosztót a légkondicionáló berendezéshez....magyarul egy csövet.
meddig vagy kinn?