Valakit esetleg érdekelne fékbetét garnitúra? van egy garnitúra első fékbetétem bontatlan szinteres 10ezres az ára. 92-97ig biztos jó a többi tipust nem tudom.
hát még nem megy annyira jól vele,kicsit kijöttem a formából meg meg kell szokni az XR t,mostanába csak szimóval kentem cbr el is tudtam vmenyit de azzal se sokat próbálkozok mert féltem,ha eldobom az drága lenne.
de majd csinálok on boardot
drifeltél a hidegbe és elfirkáltál vagy mi volt?
Ahogy Sumi mondja, maszk fel, rendszám le !
Csinálhatnál valami on-board vidit a kerekezésről.
Saját hibámból estem. Mostmár belátom hogy a jeges-vizes aszfalt+kopott hátsó gumi + a nagy nyomaték (ráadásul leáttételezve) nem valami jó kombó
na sikerült alkotni ma este , elmentem tankolni ,és szépen beraktam a kannát a csomagtartóba,majd leléptem a kútról,elfelejtettem fizetni
aztán még tescoba vásároltam,hazafele látom jard mögöttem kékvillogó,megállok,monya ép hozzám mennek.na mondom hozzám,minek? és monnya h nem fizettem.gondolkozok,és begugrott,télleg nem:D
aztán visszamentem és kifizettem, ismerem a kutas csajszit, 1ik motor havernak a nője ő meg csak röhögött h elfelejtettem fizetni,monta h nem ismert fel a felvételen
ja és amugy motorztam is ma az xr el, utcán kicsit,supermotoztam cross gumival:D kanyarba keresztbe , egyenesbe 1kerék holnap meg megyünk endurozni
Köszi mindenkinek, már teljesen felépültem, jól vagyok.
A vas szétbontva teljesen, kiszedve a blokk, villák, minden kóceráj.
Elvileg holnap viszem a fényezőhöz Nyíregyházára, de kivan kapcsolva a telója. Sok alkatrész megvan már hozzá, még egy garn. gumi kell, 1 kipuff, meg plexi meg maga a fényezés. Úgy tervezem húsvétra kész lessz. Raknék fel képeket, de ez a b*zi adatkábel szarakodik
"Guszta"? Magunk között szólva, jó szarul néz ki! És hol tartasz gyógyulásilag? Az esti műszakhoz meg nem kell ilyen láb a pozíció váltáshoz. Az megy simán is. Gyógyuljál, mert mindjárt "muszáj" gurulni!
Jah, guszta volt a lábam Főleg a lábam közepén az a 200FT-os nagyságú lyuk, ahol kibújt a sípcsontom. Annyi jó van a dologban, hogy ha esti műszak van az asszonnyal, és unom a pozíciót, csak annyit mondok "fáj a lábam, csináljuk máshogy"
Valahogy így vagyok vele én is...én se nyivákolok a szomszédnak mikor a busszal, ezeréves traktorhangú mikrobusszal mennek melózni hajnalban...akkor ő is toleráljon engem néha. Szerintem így fair
Engem meg nem érdekelnek. Csendben szoktam hazajönni este, nem állatkodom ,ilyenkor télen meg kibírják ha néhány hetente kitolom a garázs elé és picit hangoskodom délután.
de majd csinálok on boardot
drifeltél a hidegbe és elfirkáltál vagy mi volt?
Csinálhatnál valami on-board vidit a kerekezésről.
Saját hibámból estem. Mostmár belátom hogy a jeges-vizes aszfalt+kopott hátsó gumi + a nagy nyomaték (ráadásul leáttételezve) nem valami jó kombó
aztán még tescoba vásároltam,hazafele látom jard mögöttem kékvillogó,megállok,monya ép hozzám mennek.na mondom hozzám,minek? és monnya h nem fizettem.gondolkozok,és begugrott,télleg nem:D
aztán visszamentem és kifizettem, ismerem a kutas csajszit, 1ik motor havernak a nője ő meg csak röhögött h elfelejtettem fizetni,monta h nem ismert fel a felvételen
ja és amugy motorztam is ma az xr el, utcán kicsit,supermotoztam cross gumival:D kanyarba keresztbe , egyenesbe 1kerék holnap meg megyünk endurozni
A vas szétbontva teljesen, kiszedve a blokk, villák, minden kóceráj.
Elvileg holnap viszem a fényezőhöz Nyíregyházára, de kivan kapcsolva a telója. Sok alkatrész megvan már hozzá, még egy garn. gumi kell, 1 kipuff, meg plexi meg maga a fényezés. Úgy tervezem húsvétra kész lessz. Raknék fel képeket, de ez a b*zi adatkábel szarakodik
Jobbulást
A gép hogy van? Készen van már?
most 101 le!
Valamit kezdjél már légyszives az email fiókoddal mert nem megy át a levél.