Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja jólvan akkor nekem meg már megszokták a szomszédok a gép hangját
A legközelebbi szomszédom 2,5 km-re van de lehet hogy hallja mikor adja meg az asszony a felszállási engedélyt
Köszi az elismerést fiuk. Én is nagyon örülök neki,sokat güriztem érte.Remélem a nyáron sokat fog dübörögni Bár ennyi megszorítás után nem tudom,hogy annyit fogok-e gurulni amennyit szeretnék
a szomszéd örül az új dobnak?
Próbáltam a videót, de nem bírta a kamera. 2000-es ford. után nem lehet hallani csak suhogást. Sajna
Ha már a kéményeknélk tartunk valaki esetleg megvásárolhatná az én nagyon igényes Arrow titán karbon ovál dobomat. Slip ont végzősdésű 54-es külső és 53-as belső cső végződéssel rendelkezik. 28500forintot szeretnék érte kapni. Gyönyörű hangok jönnek ki belőle! Hétközben délután 5 után vagyok elérhető! 0630/6963423
Naggyon király
szépkémény
Hát nem semmi egy kidörrentőt sikerült venned a pengére... A hangja meg biztos brutális , elvégre Yoshimura
Tessék csak egy videót is felrakni, mi is had élvezkedjünk egy kicsit....
Ja E13
ja mer neked volt vmi baleseted tavaj nyáron? má olyan rég volt nem is emléxem mik történtek
Bazdmeg !
Ez nagyon brutál ! Street legal ?!
Jaja.
Képzeld el milyen szar volt az, amikor nyáron a haverok mentek este ökörködni, én meg itthon bicegtem.
NA NEEEEEE ! Most néztem ki az ablakon! Komáromban havazik! Na de jobb most,mint a hétvégén!
Hó? Na az még viccnek is nagyon rossz!
hátha nem fog esni a HÓÓÓÓÓÓÓ
Húha! Nem is néztem a jelentést. Pénteken,szom... és vasárnap otthon vagyok,ha 3 nap alatt nem tudok kerülni egyet,akkor nagyon pipa leszek!
Szar időt jósolnak hétvégére
Én is mennék
Szép kipu!Remélem,hogy a hétvégén nekem is sikerül kerülni 1-et!
Ma motoroztam egy kört,mert megjött az új kipu,és nem birtam ki hogy ne hallgassam meg a hangját. Nagyon megérte. Brutális hangja van . Ennél mélyebbet már el sem tudok képzelni.Teszek föl képet:
Joshi triovál 35 cm 60-as lyuk
bár november se most volt
ja télleg:D csak az S kezdőbetűre emlékeztem
Azt nem én írtam. Én novemberben tekertem utoljára, tehát akár honnan számolom, az nem 8.

keni a kis 125ös cbr nek
na és te mért nem motoroztál már 8hónapja? nem volt kedved?