msot számoltagom,h amit irtál, az azt jelentené hogy tavaly nyár óta nem motoroztál?:O
tegnap visszakerült a forgalomba a motorom,ma meg lejár a müszaki
na de majd megcsinálom vmikor,ugyis májusig max hétvégén tok motorozni, hétközbe pesten vok suliba... jajj de várom már a nyarat 30fok,semmitevés,motorozgatás pancsizás strand
Egyet értek a véleményeddel, ha talákozunk, - borzasztó messze lakunk egymástól - elmesélem, hogy mi van mögötte.
Ja, ma a magyar nemzet online a cukor ipar tönkretételével kapcsolatban nemzet árulásról beszélt. Írt. Ha ott van még. A cikk.
Akkor az energia szektor elprivatizálása micsoda?
én deccember 5.én mentem utoljára a cbr el,már lassan illene nekem is... megy müszakira,meg felkell késziteni a szezonra,olaj,szűrő csere,meg lehet akksi is
Ma hazahoztam a vasat, mert télen unokabátyáméknál pihent.De március 1. is volt +sütött a nap + béreltem garázst úgyhogy motoroztam egész délután .Nagyon jó érzés volt majdnem 5hónap után...
Íme egy kép az új otthonáról...
Sziasztok nem irom le a véleményem, mert egész éjjel olvasnátok a káromkodásom.röviden ezt az államnak, meg ezt a milliárdos olajsejkeknek ha 500 Ft lessz ez a 95-ös szarrrr akor is fogok motorozni,czak sokkal kevesebbet.amugy meg ha nem emelik a benzint,akkor bemérnek,a lényeg hogy a parasztnak ne maradjon meg a pénze
Na most vagy én vagyok teljesen hülye értő olvasásból, vagy a gazdasági elemzóink, államtitkáraink a minisztériumban. Arról olvastam, hogy kb 85, és 98 dolláros hordónkénti ár. Akkor mi van a 110 dolláros árral amiről én nem olvastam?
Meg történelmi mélypontokról írnak. B*ssza szájba az anyját az összes k*csög aki így akarja rombadönteni ezt az országot...ha már nem tudnak eleget LOPNI! Ha most ilyen áron vesszük a naftát akkor jövőre autópálya minőségű utakon akarok közlekedni mindenhol, amennyi adót ezek most bevasalnak! Eleve egy elbaszott országban élünk: adózott fizetésből adózott termékek...mi marad nekünk? Egy nagy büdös lóf*sz a s*ggünk be és csodálkoznak, hogy fogyik a népesség...ki mer gyereket vállalni ebben a világban? Ja a Lakatos Winetou...én meg tartsam el a pereputtyát...
HÁNYOK!
hát jók a kilátások a szezonra,na de én akkor is várom azért valahogy csak motorozunk olyan nincs hogy nem motorozunk
hát azért 500ft os benzin télleg nagyon durva lenne.... már a mostani is az
Egyre jobb.Lassan már aranyárban lesz a benzin.Jó kis szezon elé nézünk.Nem fogy el a fele gumim sem ha ez így megy.Kivonatás lesz a vége.350 ft benzin ár még csak csak megengedhetem magamnak de a 400-500ft már nem.Dolgozunk mint egy állat a gyárakban de hobbink már ne legyen.Egészséges életmódot kell élni lassan (kerékpározni kell):SSSS
Egekbe szállhat a benzinár
2011-02-27 17:13:00
Budapest - Akár 4-500 forintos literenkénti üzemanyagárra is készülhetnek az autósok, ha valóra válnak a legrosszabb forgatókönyvek.
Az egyik japán bankház, a Nomura szerint a mostani helyzet nagyon hasonlít az 1990-1991-es Öböl-háborús időszakra. Akkor a termeléskiesés miatt az olaj ára hét hónap alatt közel másfélszeresére nőtt, s ha a forrongó Líbiában és Algériában is elapadnának a kutak, ugyan ez a helyzet állhatna elő. Azzal 220 dollárra nőhetne a most 110 dollár körüli olajár, s egekbe emelkednének a hazai üzemanyagárak is.
Radisov szerint, ha jelentősen drágulna az olaj, azt kétszeresen is megfizetnék a magyar autósok. Az olajárrobbanást valószínűleg olyan helyzet okozná, ami a forint árfolyamát is a mélybe lökné. És mivel az olajért dollárban fizetünk, úgy a gyenge forint is növelné az árakat.
tegnap visszakerült a forgalomba a motorom,ma meg lejár a müszaki
na de majd megcsinálom vmikor,ugyis májusig max hétvégén tok motorozni, hétközbe pesten vok suliba... jajj de várom már a nyarat 30fok,semmitevés,motorozgatás pancsizás strand
Én már 8 hónapja nem ültem motoron.
Akkor illene nekem is ?!
Ja, ma a magyar nemzet online a cukor ipar tönkretételével kapcsolatban nemzet árulásról beszélt. Írt. Ha ott van még. A cikk.
Akkor az energia szektor elprivatizálása micsoda?
Ma hazahoztam a vasat, mert télen unokabátyáméknál pihent.De március 1. is volt +sütött a nap + béreltem garázst úgyhogy motoroztam egész délután .Nagyon jó érzés volt majdnem 5hónap után...
Íme egy kép az új otthonáról...
Meg történelmi mélypontokról írnak. B*ssza szájba az anyját az összes k*csög aki így akarja rombadönteni ezt az országot...ha már nem tudnak eleget LOPNI! Ha most ilyen áron vesszük a naftát akkor jövőre autópálya minőségű utakon akarok közlekedni mindenhol, amennyi adót ezek most bevasalnak! Eleve egy elbaszott országban élünk: adózott fizetésből adózott termékek...mi marad nekünk? Egy nagy büdös lóf*sz a s*ggünk be és csodálkoznak, hogy fogyik a népesség...ki mer gyereket vállalni ebben a világban? Ja a Lakatos Winetou...én meg tartsam el a pereputtyát...
HÁNYOK!
hát azért 500ft os benzin télleg nagyon durva lenne.... már a mostani is az
http://www.vg.hu/penzugy/arupi...
2011-02-27 17:13:00
Budapest - Akár 4-500 forintos literenkénti üzemanyagárra is készülhetnek az autósok, ha valóra válnak a legrosszabb forgatókönyvek.
Az egyik japán bankház, a Nomura szerint a mostani helyzet nagyon hasonlít az 1990-1991-es Öböl-háborús időszakra. Akkor a termeléskiesés miatt az olaj ára hét hónap alatt közel másfélszeresére nőtt, s ha a forrongó Líbiában és Algériában is elapadnának a kutak, ugyan ez a helyzet állhatna elő. Azzal 220 dollárra nőhetne a most 110 dollár körüli olajár, s egekbe emelkednének a hazai üzemanyagárak is.
Radisov szerint, ha jelentősen drágulna az olaj, azt kétszeresen is megfizetnék a magyar autósok. Az olajárrobbanást valószínűleg olyan helyzet okozná, ami a forint árfolyamát is a mélybe lökné. És mivel az olajért dollárban fizetünk, úgy a gyenge forint is növelné az árakat.