Valaki azt mondja, nem biztos, hogy nyerő a szintetikus, valaki a szintetikusra esküszik. Motorja válogatja. Viszont én most is, és remélem továbbra is az elfnél fogok maradni
Én Motult használok , az 100% észter alapu. És nem csuszik a kuplung,de én még nem hallottam olyat hogy egy 4T-s olaj miatt csúszik a kuplung. A casterrrolllba viszont egy nagylt csalódtam "kávédaráló hang , nehéz váltó
Szevasztok!
Na megvettem az olajat, ELF Motor 4 XT Tech, 10w50es. Tudásilag: Jaso MA2, API SJ. Szintetikus technológia (remélem nem full szintetikus, de asszem nem)
Vegyél csepp töltőt, tudok azt is 13 körül, banner, és csak rádugod, rajta is hagyhatod. Csepp töltő ill, normál töltő. És nem fog megmeredni az akksid. annyit megér.
Barátibb áron sem tudod rávenni az asszonyodat, hogy neked ilyenre van szükséged? Biztonságosabb is hallható dobbal közlekedni rókák szarvasok friccsapkás öregek stb...
Na megvettem az olajat, ELF Motor 4 XT Tech, 10w50es. Tudásilag: Jaso MA2, API SJ. Szintetikus technológia (remélem nem full szintetikus, de asszem nem)
Sumakker: jó lesz így