Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A castrolban én is csak csalódtam, csattogós csörgös váltó volt vele a tapasztalatom.
Valaki azt mondja, nem biztos, hogy nyerő a szintetikus, valaki a szintetikusra esküszik. Motorja válogatja. Viszont én most is, és remélem továbbra is az elfnél fogok maradni
Én Motult használok , az 100% észter alapu. És nem csuszik a kuplung,de én még nem hallottam olyat hogy egy 4T-s olaj miatt csúszik a kuplung. A casterrrolllba viszont egy nagylt csalódtam "kávédaráló hang , nehéz váltó
hát szerintem is ezekbe a motorokba már csak szintetikus való sz.tem
ELvileg megcsúszhat tőle a kuplung, de szerintem urban legend...
miért a full szintetikussal mi bajod?
Szevasztok!
Na megvettem az olajat, ELF Motor 4 XT Tech, 10w50es. Tudásilag: Jaso MA2, API SJ. Szintetikus technológia (remélem nem full szintetikus, de asszem nem)
Kösz.
Szépen ,rendben van
Vegyél csepp töltőt, tudok azt is 13 körül, banner, és csak rádugod, rajta is hagyhatod. Csepp töltő ill, normál töltő. És nem fog megmeredni az akksid. annyit megér.
Ha nem is új, de jobban fog kinézni.
Ha szükségem lesz rá majd kereslek, meg megvárom a tavaszt, lehet csak a sok állás nem hazsnál neki...majd elválik.
Sumakker: jó lesz így
LAssan új lesz az a motor Király
Tettem fel új matrickát előre, mert a régi igen viseltes volt.
6 hónap gari, szólsz nekem, szerzek neked egyet. Powerbull márka! De ha banner kell, az 13K. Mail címem tudod, telefon számot adok ha kell
10 ezer forint
Barátibb áron sem tudod rávenni az asszonyodat, hogy neked ilyenre van szükséged? Biztonságosabb is hallható dobbal közlekedni rókák szarvasok friccsapkás öregek stb...
Mi pénz volt ha nem titok és hol vetted, mert gyanús az enyém is. Lehet hogy tavasszal be kell fektetnem nekem is.
Vettem új akksit, állítólag a másik zárlatos volt De úgy indít hidegen is mint az állat Olyan erő van benne, tyűűűű, holnap megveszem az olajat is
jövőlátó vagy? ugyis suliba vok pesten hétközbe,csak hétvégén érek rá a dologra,majd ha jó idő lesz akkor fogom csinálni úgyis
Akkor még rohadt hidegek lesznek, esővel. Ellenben 18.-ától 26.-áig király idő lesz!
nekem márc 1ig van kivonva a motor,márc2ig van müszakiXD
Nekem is. Remélem eső mentes szép nap lesz, ha már fizetni is kell érte.
balától kérdezd meg ,neki sc28a van,és szokott szerelgetni, neki szerintem van
mennyi most 1 műszaki motorra? 10es? mert vinni kell majd márciusba