Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia !
Katt ide !

Itt a hirdetés, és a számom is ottvan
sajnos ott és googlen is csak 96 utáni gépekhez van azért kösz de még várom mert van hozzá mert látom. csak fizetős
nézz szét az apróba ,biztos van hozzá idom,szerintem hülyeség 929esét rátákolni, 1-1 be úgyse menne rá, farigcsálni kéne,és sztem hülyén is állna rajta
http://www.manualedereparatie....
de am beirod google ba az elsőre kidobja
Sziasztok!Szerintetek fel lehet rakni egy 99es 919es rr-re 929esnek a fejidomját és a többi idomját?Vagy ha van olcsó fejidomotok irjatok!Köszi
Hali. Segítségeteket kérném . Véletlenül tudnátok javítási könyv letöltési helyet, vagy valami mást egy cbr900rr 95'höz Köszönném szépen
felette 1 kommentel írta a linket
Szia!

Érdekel a dolog, de nem találtam az adatlapodon semmit. Küld el a számodat és hívlak!

Üdv.
Sziasztok!
Vanegy 4db-os szett arany szinű lábtartóm ha valakit érdekel.
Az alábbi tipusokhoz jó:
-600rr 03-08
-CBR 600F
-1000rr 04-09
-900rr,929rr,954rr.
16000-be vihető.Elérhetőség az adatlapomon.
na összejött a német szakmai gyak? nem is montad.. akkor azért nem látni a bánkiba
Bocs, még sincs az adatlapomon
Ittvan
Szia !

De, nekem van. Ha megnézed az adatlapomon az eladó cuccok között megtalálod. Ha érdekel akkor írj, hívj és megegyezünk
De van ám:)Ég és fold a 919 után.Pedig az is ment meg erős volt .Szerettem nagyon a 919 mert nagyon jó motor de már szerettem volna egy másikat ami injektoros
Vasárnap 100 km megvolt. Kiflee elfelejtettem szólni . Legközelebb?
És hogy érzed? Van erejeeeeeee ?
Rablóduma
Figyu srácok!A 929 ről bonyolult leszedni a fejidomot mert a kábel kötegen van egy törés és ezért nincs világításom.meg kéne csinálnom mert a szerelő sokat elkér érte
Dehogy gyilkolom Csak ha már megvettem azért szeretném tudni mit megy és hogy milyen sebességben hogy van ereje.2 hónapja van nálam.mikor vettem ki sem próbáltam
Te kis motorgyilkos beleforgunk a pirosba? ? ?
Sziasztok!

Nem tudtok véletlenül 17-es első kereket eladót?
na fent van a videó:DDD
Gondold el, hogy én még ki se próbáltam igazán a vasat, csak nézegetem, meg szerelgetem, SŐT még kesztyűt is vettem a tavaly, amit megint csak épp-épp, hogy kipróbáltam, és tök király, és most RÁadásul beteg is vagyok, és az idő se akar itt kedvezni, hogy jobb legyen. Szóval elég "szar" helyzetben vagyok De ennél rosszabban sose
Hát így ahogy mondod nem volt melegem. Csúszkálás nem volt azért arra próbáltam figyelni, szóval nem is volt igazi motorozás. Inkább csak megsétáltattam a motort...Egyedül voltam igen, bementem egy kollégámnak megmutatni a vasat ittunk 1 kávét+1 cigi és irány haza kb 30km oda vissza.
hát sajnos még nincs.De már 40 perce feltettem .Nagyon be van lassulva a sportmotor
Még nincs fent