Nehezen ugyan de beindult, december óta nem volt indítva. Isteni hangja van az erion racing-nek. :D
Aki esetleg járt már úgy hogy az ülése nem nyílik legyen kedves segítsen, hogyan tudom megoldani, kulcs elfordul ülés meg sem mozdul nyomkodásra feszegetésre sem változik.
Szia kristóf szerintem is inkább Hondát vegyél , vagy vetess apuval , mert a honda jobb. Ja , és még most az elején szokj hozzá , hogy NE motorozz ruha nélkül. Ügyes fiu vagy sok sikert!
Igen az lángfogó, és szerintem nem fojt semmit. Ha akarod kiveheted, de NEHOGY HOZZÁNYÚLJ A CSAVAROKHOZ AZ EXUPNÁL, mert csúnyán megjárod mint én. A dobot piszkálhatod amiatt nem lesz gond.
De jó lenne ha már tavasz lenne és mehetnék lillafüredre kanyarogni, dönteni, tapadni nem borulni Bár hiányozni fog az ABS megléte, a másik motorba volt, 2X mentett meg
Más! Most szedtem le a kipufogót hogy megnézzem milyen, meg érdekelt, hogy milyen ilyen halk (micron bolt-on) és rájöttem hogy van benne egy tölcsér alakú lyukacsos tűzfogó(?) vagy fojtás, na mi lenne az én azt kiműteném?
Kiegyenlítő tengely nincs benne tudtommal..Ha mellé kerregős a hangja terhelésnél akkor lehetséges hogy vmilyen csapágy.
Havernak pl hiába cseréltük ki ugyanolyan maradt, valószínőleg ott a váltónál zörgött valami.
Nézesd meg több hozzáértővel mielőtt nekikezdesz.
Olyan problémám van, hogy 4000 felett elkezd berezonálni a blokk (SC28_95_évjárat). Valakinek volt már hasonló problémája ? Egyes motorszerelők azt mondják, hajtókarcsapács van offon, mások szerint a kiegyenlítő tengely csapágya mondta be az unalmast.
Valaki hozzáértő véleményére lennék kíváncsi? Ha hajtókar mennyibe fáj? Érdemes megcsináltatni? És a másik?
Szia Kristóf!
Isten hozott itt a sportmotoron! Én Miki vagyok.
Rögtön meg is ragadnám az alkalmat, hogy adjak 1 tanácsot: jó motorok a Suzukik, nekem is volt, de ha majd megnősz és veszel, inkább HONDÁT vegyél, mert azért azok jobb - én véleményem - motorok! Sok baleset mentes kilométert kívánok Neked!
És meg is ragadom az alkalmat, hogy megmutassam a motorom Neked:
Mi történt?