Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Mi történt?
Hát igen kicsi a világ valóban :)

Nem igazán 125 után akarok felülni a 954-re van nagymotoros tapasztalatom is És ha meglesz előbb megszokom csak utána fogom gyilkolni
Nehezen ugyan de beindult, december óta nem volt indítva. Isteni hangja van az erion racing-nek. :D

Aki esetleg járt már úgy hogy az ülése nem nyílik legyen kedves segítsen, hogyan tudom megoldani, kulcs elfordul ülés meg sem mozdul nyomkodásra feszegetésre sem változik.
Köszi a választ hamarosan meglesem
A TZ-4-K a "lovasával" bitang kép!
Szia kristóf szerintem is inkább Hondát vegyél , vagy vetess apuval , mert a honda jobb. Ja , és még most az elején szokj hozzá , hogy NE motorozz ruha nélkül. Ügyes fiu vagy sok sikert!
Szép motor grat hozzá Sok balesetmentes km-et
Öltözz be mindig jól, ha motorozni indulsz, és a jogsid sose hagyd otthon... :)))))
Grat hozzá, szép gépezet
Gratulálok, sokmillió balesetmentes kilómétert! Nagyon jól néz ki
Sziasztok!

Ma megvettem őt http://www.hasznaltauto.hu/galeria/1558154-4277792-7-0-0 így én is 'Blade-essé váltam.

(ugyanitt Honda VFR750 RC36I eladó )
Szedem is kifele
Igen az lángfogó, és szerintem nem fojt semmit. Ha akarod kiveheted, de NEHOGY HOZZÁNYÚLJ A CSAVAROKHOZ AZ EXUPNÁL, mert csúnyán megjárod mint én. A dobot piszkálhatod amiatt nem lesz gond.
De jó lenne ha már tavasz lenne és mehetnék lillafüredre kanyarogni, dönteni, tapadni nem borulni Bár hiányozni fog az ABS megléte, a másik motorba volt, 2X mentett meg
Na elég 200-val is tépni ilyen rossz utakon

Más! Most szedtem le a kipufogót hogy megnézzem milyen, meg érdekelt, hogy milyen ilyen halk (micron bolt-on) és rájöttem hogy van benne egy tölcsér alakú lyukacsos tűzfogó(?) vagy fojtás, na mi lenne az én azt kiműteném?
Kiegyenlítő tengely nincs benne tudtommal..Ha mellé kerregős a hangja terhelésnél akkor lehetséges hogy vmilyen csapágy.
Havernak pl hiába cseréltük ki ugyanolyan maradt, valószínőleg ott a váltónál zörgött valami.
Nézesd meg több hozzáértővel mielőtt nekikezdesz.
Sziasztok.

Olyan problémám van, hogy 4000 felett elkezd berezonálni a blokk (SC28_95_évjárat). Valakinek volt már hasonló problémája ? Egyes motorszerelők azt mondják, hajtókarcsapács van offon, mások szerint a kiegyenlítő tengely csapágya mondta be az unalmast.
Valaki hozzáértő véleményére lennék kíváncsi? Ha hajtókar mennyibe fáj? Érdemes megcsináltatni? És a másik?

Üdv Tom
Szia Kristóf!
Isten hozott itt a sportmotoron! Én Miki vagyok.
Rögtön meg is ragadnám az alkalmat, hogy adjak 1 tanácsot: jó motorok a Suzukik, nekem is volt, de ha majd megnősz és veszel, inkább HONDÁT vegyél, mert azért azok jobb - én véleményem - motorok! Sok baleset mentes kilométert kívánok Neked!
És meg is ragadom az alkalmat, hogy megmutassam a motorom Neked:
M ég egy pár kép rólunk
És minden este a bogarakat súrolnánk a gépről
De jó lenne ha ...............MÁR NYÁR LENNE ÉS TEPNÉNK 300-val
Ja meg ezért
Ezért
Azért köss egy jó életbiztosítást közlekedési baleseti rokkantság,vagy halál bónusszal.Nekem is van én a Grawe-t ajánlom