A második képen a betű magasságát és szélességét, meg a számnál ugyanezt. Ja és a "keret" méreténél ugyanezt. Köszönöm
Valaki tudja esetleg, hogy az E betű után a szám mit jelöl, mert láttam már párat de gondolom nagy jelentősége nincs.
én azért birom ilyen jól a telet,és azért érzem úgy hogy de gyorsan telik a tél,minny itt az idei szezon,mert itt van az xr 600 aztán járunk endurozni a cbr el december elején mentem utoljára, akkor vittem ki nagyanyámhoz,ott telel,akkor monnyuk megeresztettem még 260ig,mondom télre 1 kis élményt eltárolunk télre na de majd hnap mek nagyanymhoz és beinditom a gépet,azóta nem is ment szegényke
Nekem kellene maajd az a gyári dob ha nem gond, de szándékosan maaajd, mert nemtudom mennyit fogok költeni Szóval ha lehetséges egy picit tartogasd még(1-2hónap max.) mert én tuti megveszem
Balázs: Gravíroztani én is tudnék, csak egy kép kéne a méretek miatt, de köszi.
Gabi: Nem dob kell, hanem csak 1 kép és amúgy sem vennék gyári 954 dobot mikor megvan a 929 dob csak nyiitottba, sőt semmilyen dobot nem akarok venni. Neked is köszi
tegnap elutasitasz ma meg keresel E-betüs dobot, mért nem rakod fel müszakira a saját dobját, a zsernyákok nem szolnak a nyitott dobért nekem eddig csak a müszakin csesztettek, azért is tartottam meg, de a kawámra nem jó ugyhogy vihető 5 rugó ellenében.
Gyerekek, kérdésem a következő lenne: Ki milyen olajat használ, szerintetek melyik a legjobb?Most Repsol 4T Sintetico 10W40 van benne de olykor-olykor mikor magas fordulatról váltottam el kidobta sebességből (jelzem nem sokszor, az is lehet hogy a léptetővillát kéne megnézni).De most szeretnék mást kipróbálni én Elf-re gondoltam...
Valaki tudja esetleg, hogy az E betű után a szám mit jelöl, mert láttam már párat de gondolom nagy jelentősége nincs.