Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A második képen a betű magasságát és szélességét, meg a számnál ugyanezt. Ja és a "keret" méreténél ugyanezt. Köszönöm
Valaki tudja esetleg, hogy az E betű után a szám mit jelöl, mert láttam már párat de gondolom nagy jelentősége nincs.
jah ezt én is néztem már régebben,h 12ként irja az olaj cserét.. én azér minden télen cserélem 6-7 e km et mek 1 szezonba
beirtam a telóba,hogy otthon ne felejtsem,mer megin csak nézhetem a motort
Ez 1 szutyuki GSX-F 750 gyári, mit mérjek?
Csak a kulcsot otthol ne hagyd
Öcsöm ez a szervíz manual
AZt írja olajcsere csak 12ezerenként kell
Gyertyákat pedig 51ezernél kell cserélni, 25600nál meg csak vizsgálat.
én azért birom ilyen jól a telet,és azért érzem úgy hogy de gyorsan telik a tél,minny itt az idei szezon,mert itt van az xr 600 aztán járunk endurozni a cbr el december elején mentem utoljára, akkor vittem ki nagyanyámhoz,ott telel,akkor monnyuk megeresztettem még 260ig,mondom télre 1 kis élményt eltárolunk télre na de majd hnap mek nagyanymhoz és beinditom a gépet,azóta nem is ment szegényke
Tudom de nem bírtam ki Videókat néztem és kedvet kaptam
vártál volna még pár napot,akkor nem fáznál annyira,hétvégén +10fok lesz
Tegnap kimentem gurulni egyet végre.De nem volt valami meleg de megérte:DDDD
ez a hétvégi +10fok elég igéretesnek tűnik nekünk már komoly terveink vannak, szombat utca,vasárnap enduro hétfőn meg indul a köv félév az egyetemen
Neked is köszi
Nekem kellene maajd az a gyári dob ha nem gond, de szándékosan maaajd, mert nemtudom mennyit fogok költeni Szóval ha lehetséges egy picit tartogasd még(1-2hónap max.) mert én tuti megveszem
Hali!

Ha szombatig nem kapsz képet, akkor amikor hazaérek akkor leméretezem az én sportdobomon lévő betűket!
Köszi előre is
z750
van egy gyári z740es dobom lefotozom neked a feliratot elvileg abba is benne az e betü, majd felrakom a képet, remélem segit a dolog.
Szerintem a Repsol jó,bár ém Motult használok,a váltód viszont "hibásan funkcionál"
Balázs: Gravíroztani én is tudnék, csak egy kép kéne a méretek miatt, de köszi.
Gabi: Nem dob kell, hanem csak 1 kép és amúgy sem vennék gyári 954 dobot mikor megvan a 929 dob csak nyiitottba, sőt semmilyen dobot nem akarok venni. Neked is köszi
Köszi!...akkor maradok az Elf-nél......
tegnap elutasitasz ma meg keresel E-betüs dobot, mért nem rakod fel müszakira a saját dobját, a zsernyákok nem szolnak a nyitott dobért nekem eddig csak a müszakin csesztettek, azért is tartottam meg, de a kawámra nem jó ugyhogy vihető 5 rugó ellenében.
Figyelj, ha nem leszek táppénzen, szólsz nekem, elviszem a haveromhoz, és ő belegravíroztat neked egyet! Egy Bodis dobról került a minta.
Senkinek nincs E betűs dobja?
Elfet használtam eddig motorjaimba, csak ajánlom. ELF 4 HP ECO 10W40 vagy ELF 4 XT Tech 10W50, ezt már neked kell eldöntened.
Üdvözlet!

Gyerekek, kérdésem a következő lenne: Ki milyen olajat használ, szerintetek melyik a legjobb?Most Repsol 4T Sintetico 10W40 van benne de olykor-olykor mikor magas fordulatról váltottam el kidobta sebességből (jelzem nem sokszor, az is lehet hogy a léptetővillát kéne megnézni).De most szeretnék mást kipróbálni én Elf-re gondoltam...