Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem mentem, itt +1 fox volt csak,az utak meg rettenetesek
na mi nyomtunk ma du 50km et:D igaz hideg volt,3fok,de legalább a nap sütöttXD kissé megfagytunk:D pedig mindenki kurvára bevolt öltözve
hnap meg endurooo
Debrecenben Gyöngyösi Pisti. Ért hozzá.
Megmondom!
Ki szokta nézegetni a motorodat ha baja van?
Sajna csak hátul. Fel is hívta a szerelőm a figyelmemet, hogy előre valami jó gumit kéne tenni, mert hátul már az van!
It már csöpög a csatornából valami...
De estére úgyis lefagy
Nem baj szépen lassan olvadjon el hétközben, hogy ne legyen árvíz, és jövő hétvégére meg száraz meleg idő lesz...reméljük
HELP !

Valaki nemtud nekem 95-97 es 900RR nek a a km/ó elektronikát, és a hozzá tartozó kis láncvédőt ? Ami a km órától egészen lemegy a kis fogaskerékig. Mert van egy 17es felnim, és beletudnám rakni, csak kéne egy elektromos műszerfal, és az a elektronika. Na meg a távtartó mérete Balázs te hogy állsz ebbe a témába? Úgyemlékszem te is ezzel küszködsz.
sportec m3 van fent ? Párban ? Vélemény ? Énis gondolkodok egy m3 szetten
Óóóóóó, de szép havas!
Marad a motor vikszolás, puszilgatás.
Itt is tiszta jég minden,és nem is olvad
nállunk is hideg van,dunántúlon meg 10fok
Igértek valami +6 fokot ennek ellenére itt van kb -1 és tiszta jég az út...CBR Sleep
jah olyan kurva hideg van,és még a szél is fúj... ez ám a tavasz basszameg:D remélem hnapra legalább vmi jobb idő lesz akkor endurozni mennénk
Beinditom én is a hétvégén. Hogy megyek-e vele,az még az időn múlik,de keletre nem jósoltak valami nagy meleget
na beindítottam ma a gépet, jó volt hallani újra,már 2hónapja nem hallottam remélem lassan jön a szezon
Mond meg az asszonyodnak, hogy a lelkibékéd érdekében szükséged van egy dobra is. A lelki egyensúly nélkülözhetetlen. :D
ÉN is vettem egy RGV250-est utolsó forintjaimon, amiért szinte lincshangulat van itthon, és nincs műszaki a kocsimon miatta, de én nyugodt és elégedett vagyok mert ilyen kell, mégha egy centit sem fogom használni :D
Szivesen.
No meg a munkát is
Köszönöm szépen a gyorsaságot, és a pontosságot
Szélesség x magasság:
Az "E" betű : 3 x 5 mm a "9" 3 x 5 mm az "1" 1 x 5 mm.
A keret: 16,2 x 12 mm, benne az "e" 5,5 x 8,5 mm, a "4" 3 x 4 mm.
Ne tudd meg, mit dolgoztam érte!
Ok!
Köszi!
Spórolgatok még,most vettem meg a leömlőt,olajat,meg szűrőt,úgyhogy az asszony elkerget,ha hazaállítok most a dobbal....de ha meg lesz még márciusban is....