Nem szívtam mellre. De ezelőtt nekem is egy 40 centis karbon ovál volt rajta (sajnos nincs róla értelmes kép, amikor még egyben van) és annak volt a legfaszább hangja az eddigi dobjaim közül.
Nekem meg az alu dobok nem jönnek be ( gondolom a kerek dob alatt azt értetted.) Egy hexagonal, tri-oval, és GP dobot biztos nem raknék rá, de szerintem egy 40 centi körüli, akra titán, karbon dob igen is jól mutat. Persze ez csak a saját véleményem.
Nem akarom, hogy a rendőrbácsik kötekedjenek, műszakira meg visszarakom a gyári (nyitott) dobot. Nem kézzel akarom belegravírozni, van rá egy aranyos gép speciális festékkel...
Nekem shark rendszer van a gépen, E betü az sehol sincs benne,de igazából nem is foglalkozok vele a rendőrök se,multkor amikor megállítottak,csak megnézegették a motort,megcsodálták,meg a hangját is megdicsérték,monták hogy kicsit rángassam már meg neki,olyan szép hangja van ja meg aszt hitték rá,hogy pár éves
Meg ne sértődj rajta, NEM BÁNTÁS de a motorod is egy régebbi darab, űrtechnika ronthatja az összképet! Azért jó az arrow-om mert nem orbitális az átmérője, én meglátásom szerintem a legeslegjobb választás a kerek dob 1993-1997-ig
Bontás alatt van Rendeltem pár motyót hozzá, az majd jövőhét körül megjön. Idomok kellenének, plexi, és valami fasza oval karbon, vagy titán slip-on dob A többi aprósággal nincs gond azokat betudom szerezni.
Addig amíg megjön az új kipufogóm,ráraktam a gyárit,de túl hosszunak láttam. Elvágtam delőle 10centit,meg kibeleztem a 10 cm pont az E-13 közepére esett. fényképezzem le neked a felét ? kell?
Azért annak a motoros bandának a tagjainak a makkjára gravíroztatnám az E betűt egy ukrán mészárossal, akik rendszeresen az M3 bevezetőn nyelezik az ordenáré hangos szarjaikat éjjel 2-kor felverve vele mindenkit.
Nyilván megelőlegezem, hogy a jelenlévők közül mindenkinek csak karakteresebb hangú a sport dobja, nem ordenáré hangos, éjjel pedig különösen ügyel arra lakott területen, hogy ne verje fel a békésen szendergő lakosságot.
Súgd már meg Báttya légyszives hogyan oldod meg, mert nekem 2 dobom is van amin nincs e jelzés, és én is belebűvölném, de kézügyességem nincs annyi hogy rátámaszkodjak a gravírozóra.
Segitséget kérnék egy olyan embertől, akinek E jelzés van a kipufogóján. Kérésem a következő lenne: le kéne fényképezni, és leméretezni a E betűt, az azt körülvevő keretet, és a számot ami az E betű után van. Sajnos a Yoshin nincs ilyenem, de meg tudom oldani, hogy legyen csak tudni akarom a pontos méreteket. A művelethez szerintem tolómérő a legpraktikusabb .
Előre is köszönöm
Nekem meg az alu dobok nem jönnek be ( gondolom a kerek dob alatt azt értetted.) Egy hexagonal, tri-oval, és GP dobot biztos nem raknék rá, de szerintem egy 40 centi körüli, akra titán, karbon dob igen is jól mutat. Persze ez csak a saját véleményem.
Ha már így a kipufogóknál tartotok..esetleg nincs valakinek valami jópofa dobja 919-hez....
Ezek szerint ez is műszakiztatókon múlik
Nyilván megelőlegezem, hogy a jelenlévők közül mindenkinek csak karakteresebb hangú a sport dobja, nem ordenáré hangos, éjjel pedig különösen ügyel arra lakott területen, hogy ne verje fel a békésen szendergő lakosságot.
Előre is köszönöm