Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ahogy mondod
Nem szívtam mellre. De ezelőtt nekem is egy 40 centis karbon ovál volt rajta (sajnos nincs róla értelmes kép, amikor még egyben van) és annak volt a legfaszább hangja az eddigi dobjaim közül.
Nekem meg az alu dobok nem jönnek be ( gondolom a kerek dob alatt azt értetted.) Egy hexagonal, tri-oval, és GP dobot biztos nem raknék rá, de szerintem egy 40 centi körüli, akra titán, karbon dob igen is jól mutat. Persze ez csak a saját véleményem.
Van egy garnitúra vadi új szinteres fékbetétem előre! 10000forint a 4darab!
Ha ráklikkelsz a nevemre az eladó holmik között találsz egyet. Ez kifejezetten 900RR-re való.
Sziasztok!

Ha már így a kipufogóknál tartotok..esetleg nincs valakinek valami jópofa dobja 919-hez....
Köszi, de ha belerakom a Yoshiba az E betűt nem lesz rá szükség.
szeva, ugy emlékszem megvan a gyári dob a 954-hez, ha gondolod apropénzért lepostázom, és akkor simán biztos hogy átmegy az összes müszakin
Nem akarom, hogy a rendőrbácsik kötekedjenek, műszakira meg visszarakom a gyári (nyitott) dobot. Nem kézzel akarom belegravírozni, van rá egy aranyos gép speciális festékkel...
Nekem shark rendszer van a gépen, E betü az sehol sincs benne,de igazából nem is foglalkozok vele a rendőrök se,multkor amikor megállítottak,csak megnézegették a motort,megcsodálták,meg a hangját is megdicsérték,monták hogy kicsit rángassam már meg neki,olyan szép hangja van ja meg aszt hitték rá,hogy pár éves
Meg ne sértődj rajta, NEM BÁNTÁS de a motorod is egy régebbi darab, űrtechnika ronthatja az összképet! Azért jó az arrow-om mert nem orbitális az átmérője, én meglátásom szerintem a legeslegjobb választás a kerek dob 1993-1997-ig
Az Arrowba esetleg, akrába kis eséllyel...
E betü van benne ?
Ja láttam már régebben azt a dobot. Szép dob, csak ez még a régebbi kiadás lehet. Én olyat szeretnék ami a képen van. Amúgy jó árban van.
A bátszinál találtam ezeket.

Nekem van egy nagyon fasza carbon-titán dobom Arrow slip-on. Olyan könnyű hogy én el sem hittem, hogy ilyen van. Az Erion Racing miatt lett eladó.
Bontás alatt van Rendeltem pár motyót hozzá, az majd jövőhét körül megjön. Idomok kellenének, plexi, és valami fasza oval karbon, vagy titán slip-on dob A többi aprósággal nincs gond azokat betudom szerezni.
Addig amíg megjön az új kipufogóm,ráraktam a gyárit,de túl hosszunak láttam. Elvágtam delőle 10centit,meg kibeleztem a 10 cm pont az E-13 közepére esett. fényképezzem le neked a felét ? kell?
én műszakira rádobok 1 sv gyári dobot,amit haver kölcsönad,lemüszakiztatom,majd csere vissza
Amúgy hogy áll a géped?Alakul már?
aj aj.Nekem mondjuk az egrus dobbal simán át ment:S
Ezek szerint ez is műszakiztatókon múlik
Ők is, meg műszakin szeretnek kötekedni ha nincs rajta.
Mért olyan fontos az e jelzés bele?Talán a jardok baszogattak érte?
Azért annak a motoros bandának a tagjainak a makkjára gravíroztatnám az E betűt egy ukrán mészárossal, akik rendszeresen az M3 bevezetőn nyelezik az ordenáré hangos szarjaikat éjjel 2-kor felverve vele mindenkit.

Nyilván megelőlegezem, hogy a jelenlévők közül mindenkinek csak karakteresebb hangú a sport dobja, nem ordenáré hangos, éjjel pedig különösen ügyel arra lakott területen, hogy ne verje fel a békésen szendergő lakosságot.
Súgd már meg Báttya légyszives hogyan oldod meg, mert nekem 2 dobom is van amin nincs e jelzés, és én is belebűvölném, de kézügyességem nincs annyi hogy rátámaszkodjak a gravírozóra.
Segitséget kérnék egy olyan embertől, akinek E jelzés van a kipufogóján. Kérésem a következő lenne: le kéne fényképezni, és leméretezni a E betűt, az azt körülvevő keretet, és a számot ami az E betű után van. Sajnos a Yoshin nincs ilyenem, de meg tudom oldani, hogy legyen csak tudni akarom a pontos méreteket. A művelethez szerintem tolómérő a legpraktikusabb .
Előre is köszönöm