Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok Kristóf vagyok!Új vagyok a sportmotoron és barátokat szeretnék szerezni.Igaz 9 éves vagyok csak de szeretnék meg ismerni motorosokat

sziasztok
Milyen kicsi a világ...
T. Gábor, vagy R. Gábor rokonsága vagy ha nem titok? Egyébként CBR 125 után nem biztos, hogy ez a legjobb választás, de nem akarok képmutató lenni, mert én Gsx-R 250 után ültem át rá, és ahogy a mellékelt ábra mutatja nem kötelező ilyen váltás után sem meghalni...Még mindíg fenn tartom azt a véleményemet, hogy ha ésszel nyomod nem lesz bajod (persze ha mások is figyelnek rád, de ezt nem tudod kivédeni sehogy a baj megtörténik akár gyalog is).
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Megtaláltam a hirdetések közt, az árára rosszul emlékeztem, de szerintem 950ért megkapod, és még az is baráti ár. Csak tankolni kell ez biztos.
Ricsi=Ricsi bontó gondolom. Nem?
Nekem is 954em van.Városban robbanékony könnyen kezelhetö.ovatosan rángatva a csutkát 7l kijön, de ha perditeni akarod a lóvakat 9-11l is meg eszi.Kormánystab nélkül nem igazán jó a kicsike mert képes beszitálni az eleje.
Megköszönném ha tudnál vmi infót adni arról a motorról. Hirdetés kódot telefonszámot képet vagy akármit. E-mailen is akár. Köszi!
Köszi a gyors választ! Mindenképpen megnézem és körülnézek ezen kívül is. Nekem még nincs ilyen motorom mégis tudok róla mindent
én inkáb 929-est veszek arra jobban tapadnak a csajok ?!?!
meg úgy megy hogy beszívja a tankot a nagy vákum
kicsigixxxer köszönöm szépen amúgy a motorkerékpárod a családomból ment hozzád :) az előző tulaja is ódákat zengett róla és imádta az a gépet, én az ár miatt választanám ezt a 954 RR kategóriát meg hát honda az állítólag tartósabb a többieknél
és mégsem a 170 le után kell adózni. Lassan már minden fillér aranyat ér ilyen benzin árak mellett
A blokkrepedés még az elején szokott előfordulni szóval a használt motoroknál nem nagyon találkozni ilyennel. A kuplungkosár tényleg zöröghet de csak akkor érdemes cserélni ha idegesíti a tulajt. Hajlamos még a váltó hibákra is ha nem éppen rendeltetés szerűen van használva (egykerék, kuplung nélkül 1-ből 2-be)
Kűldtem mail-t! Vagyis válaszoltam
Olyanja nem van neki ezeknek a motoroknak (mármint a 954-nek), bár újabban szárnyra keltek olyan híresztelések, hogy hajlamosak a blokkrepedésre...meg új keletű pletykák szerint a kuplungkosár is gázos, szóval várom a következő "hibákat" nyitni kéne neki egy külön topicot. Na komolyra fordítva:
Nem kezdőknek való motor az biztos de szerintem nagyon kontrollálható gépek, és kényelmesebb mint egy átlag sportmotor. Nem nehezek, és utcára bőven sok a teljesítmény is mellé, pályán is megállja a helyét (persze a kortársaihoz mérten, nem a mai BMW S1000-hez kell hasonlítani természetesen).
Én beleszerettem szinte egyik napról a másikba, a kinézetébe, és a természetébe, de szerintem sokan így vannak ezzel, bár vannak olyanok akiknek nem tetszik. Elég ritka jószágok, és az utakon is csak hátulról látod általában.
Egy ismerősömnek van egy eladó 954-ese 2003-as évjárat kb 18000 km szervízkönyves ahogyan kell. 900.000 HuF-ba méri ha emlékszem.
Remélem tudtam segíteni, és bocs a kisregényért.
Üdv mindenkinek!

úgynézki legkésőbb én is 954 RR tulaj leszek, persze csak akkor ha találok számora ideális bestiát aki tud nekem segíteni negatívumok téren azt megköszönném
Megtaláltam, de én is azt a tényt állapítom meg(hűűű én nagy bölcs ) hogy borulás következtében történik meg vagy történhet meg ez a hiba Ha csak úgy elreped, sokkal több visszajelzést hallanánk.
SZóval én azt mondom Bátran vegyetek 954et! Úgyis van fent egy csomó tizenezer kilóméteres.
Vissza is
Olvass kicsit vissza!
Önnek egy új üzenete érkezett!
Csak azért megvettem a FastRide magazint, hogy elolvassam milyen hibákat írnak a 954ről; idézem:
A 2002-2003-asok blokköntvénye gátrepedéses lesz, ilyenkor nincs mit tenni vele, kuka
Ez Ricsi szerint történik meg
Kedves fórumozók, arra lennék most kiváncsi, hogy kinek hány km van a motorjában és, hogy megtörtént -e már az incidens. Persze ha publikus
Az enyém száraz füvön is megkapar!................egy kicsit
Határozottan igen
vizes füvön kapar?
MInek úgyis széthullik, szétreped, szétesik, szétfossa magát. AMúgymeg csúnya is
na akkor már nem is kell ilyen nekem
Hááát nagyon szar motor lehet az a 954 Mik ki nem derülnek róla