jaja van benne kraft,főleg hogy uj dugószettet kapott télen meg fúrva is lett ritkán pöffen,de akkor jó nagyot nekem is teccik a hangja, nyárra már ott van a garázsba bekészitve az sm felni,kiváncsi leszek mit fog úgy tudni
Egyébként csak ajánlani tudom,mert nagyon jó sisak. könnyű,csendes,nemmozog a fejemen,és nem párásodik be míg állok a lámpánál(nem muszáj nyitogatni)..................biztonságilag nem akarom tesztelni az biztos fájna
Nagyon hiányzik már a motorozás nem tudok kikapcsolódni. csak dolgozok+dolgozok ha lessz egy kis +fok rögtön kigurulok és szétpörgetem a punge agyát is ha eléri az üzemit
Az enyémet elejtettem , és pont látómezőben van egy karc , ami zavar ....................az asszony megígérte Valentin napra csak nem akarom nagyon lelúzni
Pénteken venni akartam a HJC fg15 sisakomra egy sötétített gyári plexit , de az árától majdnem magamhoz nyúltam 12000. olcsóbban nem tudtok? ha más nem lessz megveszem , de elődd szétnézek
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Ez egy jó kis gép és az ára is kellemes. Ismerem a tulajt meg lehet vele egyezni, szerintem enyhén alkuképes is, és tuti valós kilóméteres.
Mikor megvettem rendeberaktam amit kellett, meg megkapta az új fényezést, meg még azon a télen megvolt a 24000-es szervíz. Azóta csak annyi baja volt, hogy nemrég lecseréltem róla a dobot meg az összekötőt (mert 929 összekötő volt rajta, egy kapott egy Yoshi dobot), és a csere alkalmával sikerült megpiszkálni az exupot, és ezt be kellett állíttatnom (THX JIMY), de ez nem a motor hibája hanem az enyém volt. Annyi bajom van vele csak mint az összes többimotorral: Tankolni kell. Ezen azért elgondolkodhatna minden fejlesztőmérnök, mert óriási probléma
Viccet félretéve semmi baj nincs vele hála az égnek, és egy kulturált modorú vadállatot látok benne. Még jó pár évig nálam marad ez biztos. A rém mesék meg nem érdekelnek.
T.Gábor tisztelettel , igen örülök hogy Bohi-nak válaszoltatok a gépről, én is feltettem ezt a kérdést napokkal ezelött de semmi. Nos én is amellet vagyok hogy 954-et vegyen mert azt ismerem, és tényleg sok pozitivumot tudtam róla mesélni, az én vasamat is "gyilkolta"a nyáron, éshát meg kell mondanom nem lessz sok neki a 954, csak adná a jóisten hogy egy jó darabot fogjon ki, merthát ugye tudjuk hogy a tipus, akárhova jó , ringkirály is lehet belöle nyugodtan az adottságaiból kiindulva, egyszoval remélem hogy egy olyat fogunk ki amivel nem lessz baj. te kisgixer, tényleg volt valami gopndod azóta vele hogy hozzád került, én ismerem azt a gépet kivülröl belülröl, azt is tudjuk hogy közel 10 éves a gép, csak kiváncsi vagyok volt e valami komolyabb gond vele? üdv
Téeszelnök neked melyik fg15 van? Mert én is azt akarok venni
Ez egy jó kis gép és az ára is kellemes. Ismerem a tulajt meg lehet vele egyezni, szerintem enyhén alkuképes is, és tuti valós kilóméteres.
Viccet félretéve semmi baj nincs vele hála az égnek, és egy kulturált modorú vadállatot látok benne. Még jó pár évig nálam marad ez biztos. A rém mesék meg nem érdekelnek.