Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem akarok akadékoskodni meg persze csak a saját hülyeségemet hajtogatom de:
1. Ha a gyertya a szar miért indul tolásra a motor? Komolyan kérdezem nem értek hozzá ha valaki biztosat tud mondja.
2. Szerintem 20X egyszerűbb az akkumulátort leellenőrizni mint a gyertyákat.
Fogod 5 perces munkával leveszed az ülést, akármelyik Hondás havertól kérsz egy 100%-os aksit és berakod a mostani helyére. Ha melegen is indítja akkor az aku a gond.
Vagy a másik verzió amit ti preferáltok nem értem miért, hogy megrendeled 10-20 000 Ft-ért a gyertyákat, kicseréled őket laza 1-2 órás munkával majd jöhet a próba. És ha akkor sem indul melegen akkor mibe vered a fejed?
Persze ha 99%, hogy a gyertya a hibás akkor hajrá de szerintem az akkumulátort olyan könnyű leellenőrizni, hogy én biztos avval kezdeném.
Béke.
Előbb megrendelem a györtyákat, de még előtte megvárom a fizetést
Előbb rendeld meg a gyertyákat
komolyan mondom mindjárt kimegyek és megcsinálom
NIncs meg hozzá a gyári gyertyakulcs Még szerencse hogy van egy pár
Mondjuk én mikor a légszűrőt pucoltam,akkor néztem meg a gyertyákat....
Nem akarok beleszólni de én a hűtőnél állnék neki. Csak a kipuf csonkok közti tartót kell leszerelni és a hűtőt félrecsúcstatva és az alját előrehúzva hozzáférni a gyertyákhoz a gyári gyertyakulcsal.
Nem gázos,csak például középen nem látod a csavar fejét,úgyhogy kell egy kis érzés hozzá.A gyertyák kivételénél kicsit kevés a hely.Pofonegyszerű,hiszen japán.
A légszűrőház levétele okoz valami bonyodalmat? Mert akkor én is nekilátok úgy
Köszi majd értesítelek a fejleményekről. Van egy olyan érzésem hogy már csak valamikor jövőhéten fogok, nekilátni, mert valahogy megint sokat fogok túlórázni
Nem kell kivenni a hűtőt . Én a tankot vettem le , és a légszűrőházat. Könnyen hozzáfértem , és hamar készen lettem.
Rád bízom. Majd referálj mi volt.
Bikáztam ma, szinte 2-3szor tekerte meg már ment is. Most kimentem, tök hidegen 2-3 indítás és ment is. még mindig gyertyára gyanakszom. Ahogy mondtad, tolásra egyből megy melegen. Bár ezt is elég tolni Nem vagyok ilyenhez hozzászokva még a cbf után
Nincs elég fesz és minden működik a mocin csak a gyertya nem ad szikrát. Van, hogy 1 percig is tekeri a blokkot de nem indul be. Mondom ez a Suzuki. Nemtom a Hondánál hogy van. Ja nekem is mondtak szelepeket, gyertyát mindent. Azt nézd meg, hogy melegen tolásra indul-e. Akkor szinte tuti aksi gond. Benzinkúton nem indult be a moci. Na mondom tologathatom ezt a nagy dögöt. 2-be be toltam 5m-és már röfögött is.
A Kawasakit mondjuk nem lehet betolni mert letilt az elektronika. De ennek a 7 éves gyári aksija még jó.
13000 ért nagyon jóóóó, a vaterán 17körül van.
Nemtudtam szét bontani, mindenképp ki kell szednem a hűtőt, mert nem férek hozzá Elég vajon az oldalsó idomot leszedni, vagy mást is le kell a szervíz könyv csak a hűtőtől mutatja
Én is most rendeltem egy garn. gyertyát az ebay-en 13000/garn postával együtt
MOst be kellett bikáznom, hogy beinduljon, megint legyengült az akksi, a tegnapitól. De aztán már beindult, most jónak tűnik, viszont mivel van szervízelőkönyvem + elvileg a gyertyát nem cserélték és lassan 30ezzer lesz benne, így én ajánlom magamnak
Ja nyomtam az akksira egy feszt mérést 14,4 V tehát tölt. Ja meg még valami: észrevettem hogy mindig ha meleg ha hideg, kicsit sokat teker ahhoz hogy beinduljon (2-3) szóval megnövekedett gyertyahézagra következtetek. Ráadásul az irridium ha elkopik nem jó, rakoncátlan, sőt egyenesen köccsög
Ha beindul ne csinálj semmit eredj ki valami fasza forgalommentes egyenes útra, és rángasd meg a bajszát! Én most mentem el barátnőmhöz mocival(kb 1,5 km:D) és elkezdett csúnyán dadogni. Felhívtam a szerelőmet h otthon van-e és mire elindultam hozzá nem volt semmi baja...azt mondta téli állás után előfordul, hogy az irídium gyertya lepárásodik. Azt mondta h menjek és cibáljam meg picit...hát megtörtént de belém fagyott a széklet...de élveztem, ennek a Yoshi dobnak bitang hangja van felül
Várjál, most (t)értem magamhoz, megyek szerelni, akkor ne vegyem le a hűttőt? csak szereljek ki egyet?
Szívemhez kaptam mikor megláttam a gyertya árát
Jelentkezek mééég.................................
Üdv!
15-ös első lánckereket keresek a motoromhoz (99-es). Ha van valakinek fölöslegben az szóljon! Köszi.
Szép tiszta időnőnk van. Csak ne lenne ilyen hideg...MOTOROZNI AKAROK!
na mizu errefele?
mi most ilyesmivel mulatjuk az időt lesz majd hamarosan videó,már van nyersanyag csak összekell vágni:) képek,sártengerbe forgolódós ,meg onboard is
igen.
Reggel amikor felkeltem,még nem tudtam,hogy ebédre már motorom lesz.