Itt is az leeeesssz szerinteeeem!:!:!:!:! Nem néztem meg hanyas lehet benne mertt ahhoz le kell szedni a hűtőt, az idomokat és arra nem volt időm. Szerintem 8-as vagy 9-es
Ne búsulj én már 2-szer jártam így több a vállamban az orvosi aczél,mint a csont. .................Te se hitegesd magad ezzel nem érsz többet már nem PLATINÁT tesznek beléd. JOBBULÁST!
Ez is érdekes, vajon, nem kapna elég feszt? Töltöttünk rá az aksira, azóta jó. Melegen nem indult most, de "hidegen" (10 perccel később) indult. Ezért gondolok gyertyára, de lehet megnézem a biztosíték táblát is.
A gixerem csinálta ezt. Ott akkumulátor csere volt a megoldás. -2 fokban is pöccre indult de melegen meg csak tekerte tekerte. Bikázva viszont indult, meg tolásra is. Új aksi és a hiba megszűnt.
Sokminden lehet. Benzin, benzinpumpa esetleg a pumpa vezetéke csúszott le, immo, sztendernél lévő leállító kapcsoló, gyújtásnál vmi, borulásérzékelő és a csatija, injektor mittomén..
Help! Ma beindítottam a motort, mentem vele egy kört, aztán maikor hazaértem, leállt, és be se indul, csak teker-teker az önindító. Mi a f@sz baja lehet? Megőrülök, segíten valaki!
Adonyban elémugrott egy kutya és elcsaptam, vállra estem. Több darabra tört a kulcscsontom és kaptam pár csavart és lemezt bele. Tegnap engedtek haza. Most pihengetek...
iiiiiiiiiiiiiiii