Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem is érdekelne a kormánygátló.
Csak nem tudom hogy jó-e az enyémbe ?! Elfér-e a fejidomtartó konzoltól.
Véletlenül nem SD-110 a tipusszáma ?
Lemérnéd nekem a konzolon a 2 csavar távolságát ? Lyuk közepétől a másik lyuk közepéig hány mm ?
Köszi !
Ahogy mondod
Nem szokott vele gond lenni.Mégiscsak egy Honda
Na ránézetek már majd valakivel, mán
KoRRekt ár .... cimbit mekkérdezem
Üdv mindenkinek!
Volna 1 kérésem.
Van 1 2003-as 954-sem első teleszkóp szimeringet cserélnék rajta.
Ha valaki tudna segíteni a teleszkóp beállításokban szívesen fogadnám.
Előre is köszönöm : Józsi
Neked nincs bajod?
Részvét a baleset miatt szép motor volt
A tartálynak kitört az olajelfolyó csonkja! Csak mókulni lehetne!
Első fékolajtartály érdekelne, ha használható állapotban van.
A Dob 25.000 pénz! De ha kell hozzá az összekötő az exup-ig ,akkor 40.000 mert benne van a szenzor is!
A stabi 50.000 pénz. A baleset előtt lett felrakva újjonan!
mennyi a dob?
szépvót egybe kárérte

Ormánygátlót hogyé méRRed?
Raptor Carbon és gyári a felfogatása(csavaros)!
Szia!Milyen dob van rajta?Milyen a felfogatása?
Szétbontom a motorom ,ha valakinek kell valami belőle szóljon! 30-2179312 telefonszámon!
Hát a hézagokat lassan bizony már meg kéne nézni,mert kb 32 e.van a motorban.Nem zavar ciripelés.Ha leveszem a kipuffot,akkor egy kicsit se hallani,hogy ciripelne!
Hát a hézagokat lassan bizony már meg kéne nézni,mert kb 32 e.van a motorban.Nem zavar ciripelés.Ha leveszem a kipuffot,akkor egy kicsit se hallani,hogy ciripelne!
tszelnök:ebben igazad van nagy titkot nem árulok el, hogy 3 éve én csúsztam el vele, és pár idom eltört, de csak egy bukócsövet kapott, és nekem nagyon tetszik így is. Eladás előtt nem rakom össze, időm is kevés a munkámból adódóan.Azért fotóztam le ha lesz érdeklődő aki ért is hozzá, látja hogy mi van meg és magának pár nap alatt összerakja nyilván az ára is azért ennyi, ami irányár
Sz.tem az idomok szebben mutatnának a tűzpengén , mint a betonon
Egy szelephézag megtekintgetés már éppen időszerű lenne
hétvégén leszek otthon,meg akkor megyek nagymuterhoz is,és akkor lemérem.de mit mérjek pontosan?
nállunk nem fogják beinditgatni meg kapcsolatni összevissza max 1szer beinditjuk,megnézzük világit elöl hátul, index van ,és cső