Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki azt mondja a 10w50től kuplungcsúszási problémák lesznek, illetve hallottam olyat hogy a 10w50-es vgay 60as olajból, egy deci felkerült a légszűrőbe, bár ez kawasakinál fordult elő.Szóval nemtudom feleslegesen nem akarok kidobni ~10ezer forintot. Így is kevés a fizetés
Csere 12.000 km-enként. Hűtőfolyadék mindenképpen fagyálló legyen. Ha csillaggarázsod van legyen nyugodtan - 25 °C-os. Egyébként érdemes erre szintre belőni, mivel a pumpát a fagyálló keni, a víz nem.
Én innen veszem a légszűrőt: http://nagyvas.hu/motorosbolt....
HifloFiltro, jó márka, jó termék, jó áron. De mindenki maga dönt, mit tesz a saját vasába.

Üdv.:Bala
Hi!

A kérdést magadnak tedd fel, ha normálisan használod akkor bőven elég a 10W-40, ha meg arra használod amire tervezték mehet bele a 10W-50. Igazából az 50-es olajnak magasabb a hőtűrőképessége a meleg oldalon. Vagyis nyáron a nagy melegben gyilkolászásokkor marad még az olajnak tartaléka.

Te döntesz!

Üdv.: Bala
Tisztelet az Uraknak! Egy kérdéssel zavarnám a hozzáértőket: 919-es cbr papír légszűrőjét milyen időközönként kellene cserélni, valamint a vizet a hűtőben milyen arányban keveritek a fagyállóval? Látom tszelnök is alkatrészeket keres, szűrőre egy jó ajánlat engem is érdekelne! Köszi!
Kérdés!
Milyen olajat használjak a 954-be? 10w-40 elég vagy 10w-50 mehet?
Márkánál maradok az ELFnél, nekem nagyon bevált. Kérdés hogy 10w40 vagy 50?
Köszi
Dehogynem, számomra még most is az az etalon. Csak kellett a lóvé, azért adtam el, és vettem 800e-rel olcsóbbért egy VFR-t. De megbántam már a tettemet. A terveim nem jöttek be amiért eladtam a jó SP-t, így most úgy vagyok vele, vissza a babaruhát, SSP moci kell újra, az való nekem. De jó SP-t kifogni... sokba vannak még mindig, olcsóbbért lehet venni 1000RR-t is.
Pl. http://www.davidsilverspares.c... (nyilván van 2002-es opció is)

Vagy a kopó-fogyó cuccokhoz egy kérdést megér egy ismerősömnek dobni egy mail-t: motoralkatresz@gmail.com
Nagyon szépen köszönöm!
Zotya ha felmész mondjuk a walter-moto honlapra ott meg találsz minden méretet.
Olyan kérésem volna hogy méretezze már le lábtartó konzolját minden kedves 929-954 esetleg 1000RR tulaj! A két vázhoz felfogatási pont érdekelne.
HALI skacok Rendelnék 1-2 cuccot tavaszra láncszett ,gyertya,szűrők,spray,fékbetét tudtok jobbat,mint az ebay? mert eddig onnan rendeltem.
Áhh gondoltam én hogy fail gyanús mostmár nem hiszek el semmit
Lehet egy intim kérdésem? nem tetszett azespékettő? ha nem .....miért?
Oké, megkaptam a teszt emailt.
Szia! Írtam a szociális networkös izén található adatlapodon lévő címedre. Diskurálnék veled privátban.
Szerintem tszelnök hazudik, és tuti nem ismerős neki ez a motor.
Mégcsak képen sem látott ilyet, és még véletlenül se áll bent neki a nappaliba egy. KIVAN ZÁRVA ! TUTI FAIL !
De hol láthattál ilyesmit? köszi szépen
Nekem is ismerős a motorod,valahol már láttam ilyesmit. SZÉP MOTOR grat
Nem sürgős , majd meglessz .
MOndjuk az autó, de VTEC.
Honda civic VTi?
Igen. Nem tudok más VTEC rendszerű sorozatgyártású motorról. :)