Valaki azt mondja a 10w50től kuplungcsúszási problémák lesznek, illetve hallottam olyat hogy a 10w50-es vgay 60as olajból, egy deci felkerült a légszűrőbe, bár ez kawasakinál fordult elő.Szóval nemtudom feleslegesen nem akarok kidobni ~10ezer forintot. Így is kevés a fizetés
Csere 12.000 km-enként. Hűtőfolyadék mindenképpen fagyálló legyen. Ha csillaggarázsod van legyen nyugodtan - 25 °C-os. Egyébként érdemes erre szintre belőni, mivel a pumpát a fagyálló keni, a víz nem.
Én innen veszem a légszűrőt: http://nagyvas.hu/motorosbolt....
HifloFiltro, jó márka, jó termék, jó áron. De mindenki maga dönt, mit tesz a saját vasába.
A kérdést magadnak tedd fel, ha normálisan használod akkor bőven elég a 10W-40, ha meg arra használod amire tervezték mehet bele a 10W-50. Igazából az 50-es olajnak magasabb a hőtűrőképessége a meleg oldalon. Vagyis nyáron a nagy melegben gyilkolászásokkor marad még az olajnak tartaléka.
Tisztelet az Uraknak! Egy kérdéssel zavarnám a hozzáértőket: 919-es cbr papír légszűrőjét milyen időközönként kellene cserélni, valamint a vizet a hűtőben milyen arányban keveritek a fagyállóval? Látom tszelnök is alkatrészeket keres, szűrőre egy jó ajánlat engem is érdekelne! Köszi!
Dehogynem, számomra még most is az az etalon. Csak kellett a lóvé, azért adtam el, és vettem 800e-rel olcsóbbért egy VFR-t. De megbántam már a tettemet. A terveim nem jöttek be amiért eladtam a jó SP-t, így most úgy vagyok vele, vissza a babaruhát, SSP moci kell újra, az való nekem. De jó SP-t kifogni... sokba vannak még mindig, olcsóbbért lehet venni 1000RR-t is.
Szerintem tszelnök hazudik, és tuti nem ismerős neki ez a motor.
Mégcsak képen sem látott ilyet, és még véletlenül se áll bent neki a nappaliba egy. KIVAN ZÁRVA ! TUTI FAIL !
Én innen veszem a légszűrőt: http://nagyvas.hu/motorosbolt....
HifloFiltro, jó márka, jó termék, jó áron. De mindenki maga dönt, mit tesz a saját vasába.
Üdv.:Bala
A kérdést magadnak tedd fel, ha normálisan használod akkor bőven elég a 10W-40, ha meg arra használod amire tervezték mehet bele a 10W-50. Igazából az 50-es olajnak magasabb a hőtűrőképessége a meleg oldalon. Vagyis nyáron a nagy melegben gyilkolászásokkor marad még az olajnak tartaléka.
Te döntesz!
Üdv.: Bala
Milyen olajat használjak a 954-be? 10w-40 elég vagy 10w-50 mehet?
Márkánál maradok az ELFnél, nekem nagyon bevált. Kérdés hogy 10w40 vagy 50?
Vagy a kopó-fogyó cuccokhoz egy kérdést megér egy ismerősömnek dobni egy mail-t: motoralkatresz@gmail.com
Mégcsak képen sem látott ilyet, és még véletlenül se áll bent neki a nappaliba egy. KIVAN ZÁRVA ! TUTI FAIL !