Nem ez a legszebb dob , amit eddigi nyomorúságos életemben láttam az új palást egy kicsit nem sikerült ......"NEM KICSIT NAGYON" ................................még jó,hogy nem írtad mellé az árát
Dehogy veszem kötekedésnek, nem vagyok ilyen érzékeny lelkű. Egyébként nekem is ég a pofámon a bőr, hogy ilyen retkes, nem szokott ilyen lenni általában, csak hát megint sűrűbb volt a hétvégi program mint terveztem, aztán kimaradt a szivacs meg a víz. Délután meg mire hazaesek melóból nincs se energiám se kedvem kibányászni a kocsit a motort meg vissza mindent...Elvégre nem lehet minden Blade olyan kiváltságos helyzetben, hogy a nappaliban lakjon
Igazad van egy H-t nem barmolunk össze. Amugy bocsi a kötekedésért,...........végül is én akartam látni a motorod.............vagyis : azt,hogy hogy áll neki az új dob. Válasz: jól,és a gyári leömlő is egész más. Ez tuti hogy SC50
Tegnap toltam át haveromhoz ahol szétszedi, és össze is rakja. A váz fekete lessz, kap új gumikat, dobot, új plexi, tükör, ledes indexek, pro-brake kuplung/fékkart, és új vezérműláncot,és bakelit. Meg egy nagyon szép repsol fényezést ! Úgyhogy nemigen fogom eladni
GRAT a géphez, gondolom megvan akkor az örömésbódóttág
Énis szerettem volna váltani, de ink marad ez. Tud még mindig meglepetést szerezni
Nem féltél egy ilyen erős gépen? Nekem van egy cagiva planet-em eddíg 27kilómétert raktam bele, de rohadtul nem vágyok rá szegény erős meg magához képest nagyon jól megy, de elég halovány a cbr után, pedig egyedül használom.
jó estét az Uraknak
hát eléggé megy ez a 954 rörö mentem ma egy karikát, de szokni kell
Ja köszönöm szépen az olajas válaszokat mindenkinek. Akkor megy a 10W50.
Hát lenne szíved? Nem elég, hogy egy H-t akarsz ledörzsölni, de pont egy ilyen szépet? Inkább adok szivacsot meg vödröt az úgy nem lenne jobb mindkettőnknek?
Jobban veszi a fordulatot meg erősebb is.Előbb kipörög mint a 919.Viszont a termete kicsit kisebb.Nem olyan kényelmes mint a 919 se elöl se hátul:D Sokkal könnyebb is mit a régi.De ezt is meglehet szokni.És a te géped hogy áll jelenleg?
Igen, csak az a baj hogy a 92-93 hoz nincs annyi plexi mint az újabb modellekhez Igen, de a 95-ös is már SC33-as
Nem is tudtam egyébként hogy a tiéd az a piros 929RR, azt hittem új tag a klubban. Mert a régi nick neved "cbrgabor" volt asszem.
Milyen a 919-hez képest ? Gondolom bivaly !
Ilyet, Higany rendezni nekem ebay-ről, a gyárin olyan otromba az a szoknya .
Repsol fényezés? Ha kész van látnom kell!
Milyen tükröt raksz rá?
GRAT a géphez, gondolom megvan akkor az örömésbódóttág
Énis szerettem volna váltani, de ink marad ez. Tud még mindig meglepetést szerezni
hát eléggé megy ez a 954 rörö mentem ma egy karikát, de szokni kell
Ja köszönöm szépen az olajas válaszokat mindenkinek. Akkor megy a 10W50.
A 95-ös még SC28. 96-tol SC33.
Nem is tudtam egyébként hogy a tiéd az a piros 929RR, azt hittem új tag a klubban. Mert a régi nick neved "cbrgabor" volt asszem.
Milyen a 919-hez képest ? Gondolom bivaly !