Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

húúúú akra dob... lehet egyik éjszaka odaosonnék egy fasfűrésszel ha ilyen dobok lennének a sufniban
jaja! mennyi?
Nem ez a legszebb dob , amit eddigi nyomorúságos életemben láttam az új palást egy kicsit nem sikerült ......"NEM KICSIT NAGYON" ................................még jó,hogy nem írtad mellé az árát
CBR 954-929 re Akrapovic ovál dob (Bolt-on) cserélt saválló palásttal eladó!
CBR 954 fejidomtartó konzol eladó! Kismértékben sérült de javítható! A tükörtartó hegesztett!
CBR 929 lábtartó konzol hibátlan állapotban eladó párban! 10000 Ft
Amúgy mennyiért mérték párját?
Én is gondolkodok 1 ideje, hogy le kéne cserélni a tükröt, valami jóra. Na, majd meglátjuk.
Oké, majd szólok ha kész lessz !
Ilyet, Higany rendezni nekem ebay-ről, a gyárin olyan otromba az a szoknya .
Dehogy veszem kötekedésnek, nem vagyok ilyen érzékeny lelkű. Egyébként nekem is ég a pofámon a bőr, hogy ilyen retkes, nem szokott ilyen lenni általában, csak hát megint sűrűbb volt a hétvégi program mint terveztem, aztán kimaradt a szivacs meg a víz. Délután meg mire hazaesek melóból nincs se energiám se kedvem kibányászni a kocsit a motort meg vissza mindent...Elvégre nem lehet minden Blade olyan kiváltságos helyzetben, hogy a nappaliban lakjon
Igazad van egy H-t nem barmolunk össze. Amugy bocsi a kötekedésért,...........végül is én akartam látni a motorod.............vagyis : azt,hogy hogy áll neki az új dob. Válasz: jól,és a gyári leömlő is egész más. Ez tuti hogy SC50
Valami ilyesmi asszem.
Repsol fényezés? Ha kész van látnom kell!
Milyen tükröt raksz rá?
Én úgy tudom hogy a 893ccm es az SC28 és a 919ccm az SC33 nem ?
Tegnap toltam át haveromhoz ahol szétszedi, és össze is rakja. A váz fekete lessz, kap új gumikat, dobot, új plexi, tükör, ledes indexek, pro-brake kuplung/fékkart, és új vezérműláncot,és bakelit. Meg egy nagyon szép repsol fényezést ! Úgyhogy nemigen fogom eladni
GRAT a géphez, gondolom megvan akkor az örömésbódóttág
Énis szerettem volna váltani, de ink marad ez. Tud még mindig meglepetést szerezni
hát jó volt ezzel is gurulni 1 pár kört,amugy jó kis gép,olyan hangja van mint állat,én raktam rá azt az akra dobot
Nem féltél egy ilyen erős gépen? Nekem van egy cagiva planet-em eddíg 27kilómétert raktam bele, de rohadtul nem vágyok rá szegény erős meg magához képest nagyon jól megy, de elég halovány a cbr után, pedig egyedül használom.
Jah én is gurultam egyet az asszonnyal de az én cbr em ugye kivan vonva a forgalomból,ezért az asszonyka cbr 125ével mentünk 2en
jó estét az Uraknak
hát eléggé megy ez a 954 rörö mentem ma egy karikát, de szokni kell
Ja köszönöm szépen az olajas válaszokat mindenkinek. Akkor megy a 10W50.
Hát lenne szíved? Nem elég, hogy egy H-t akarsz ledörzsölni, de pont egy ilyen szépet? Inkább adok szivacsot meg vödröt az úgy nem lenne jobb mindkettőnknek?
Üdv!
A 95-ös még SC28. 96-tol SC33.
Jobban veszi a fordulatot meg erősebb is.Előbb kipörög mint a 919.Viszont a termete kicsit kisebb.Nem olyan kényelmes mint a 919 se elöl se hátul:D Sokkal könnyebb is mit a régi.De ezt is meglehet szokni.És a te géped hogy áll jelenleg?
Okés !
Igen, csak az a baj hogy a 92-93 hoz nincs annyi plexi mint az újabb modellekhez Igen, de a 95-ös is már SC33-as

Nem is tudtam egyébként hogy a tiéd az a piros 929RR, azt hittem új tag a klubban. Mert a régi nick neved "cbrgabor" volt asszem.
Milyen a 919-hez képest ? Gondolom bivaly !
Csak szóljál, hogy nálam legyen!
Tévedtek 1 évet. Előre.