Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

BUÉK srácok
B.U.É.K mindenkinek!
Boldog új évet minden motorosnak
Nagyon Boldog Új Évet kívánok ( sok balesetmentes kilómétert, piát, nőket....stb ) !
Én 14-el vagyok hosszabb nálad, és most ültem fel az RR-re.
Az,hogy elcsúsztam egy kanyarban,az sz.tem nem a komolyságon múlt. A koromról meg annyit, nem érzem magam még olyan öregnek,hogy lecseréljem az RR-t egy túraizére.
Ennyi idős korodra már megkomolyodhatnál , és ne játszd a keljfeljancsit!
Szerintem kizárt, hogy hátba! Lejjebb!
Nálunk az asszony kérdezte - agresszíven - amikor a sógornőm hazavitt a kórházból, - motor kampec - hogy : akarsz még MOTOROZNI?
Határozottan mondtam: hááááááááát...... IGEN!
És ebben maradtunk, mondjuk úgy, hogy beletörődött.
Így marad a garázs.
Ja, hozzá tartozik a történethez, hogy a párom még egyszer se ült mögöttem. Persze nem azért, mert olyan rosszul csinálnám.
Csak nem.
Az,hogy a motor a házban van,az nekem nagyon sokba került,és kerül most is. Minden alkalommal megkapom a magamét,de már megszoktam. Az asszonnyal legalább meg lehet egyezni,és a basztatásait is jobban viselem,mint amit anyámtól kaptam 10 éve. Ja...és nem mellékes hogy a párom is nagyon szereti a motorokat,anyám meg nem."de ez lehet hogy azért van,mert már volt két durva perecem csonttörésekkel"
Az jutott az eszembe a képről, hogy mit szólna az asszony, - épp oda van a gyerkőcökkel - ha most stikába begurítanám a mocit a karácsonyfa mellé!
Nem harcias, de biztos hátba rúgna!
A fiúknak viszont biztos, hogy tetszene!
A "gép" nem szokott rosszalkodni,csak én.
Boldog Karit Hondások!
A gép biztos sokat "rosszalkodott", hogy sarokba lett állítva!
Boldog karácsonyt mindenkinek. A videó odabaszós volt. Grat
Boldog Karácsonyt minden FireBlade Tulajdonosnak!
ez a vidi komolY
boldog karit amugy mindenkinek
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok
Igazából még majd csak holnap lesz karácsony de már 5 hónapja tartogatom a videót, hogy belinkelhessem, erre tegnap törölték...

De a google a barátod és sikerült fellelni eme kincset, sok szeretettel küldöm a világ klasszikusnak számító német ajkúaktól előadott " Oh Tannenbaum" című darabot. A srác igazából az exének küldte a videót, de maga az előadás egyszerűen priceless...

B Ó D O G K A R Á C S O N Y T

http://www.chilloutzone.net/vi...
Univerzális led,indeksz relét kell beépíteni a meglévő helyére!
Sziasztok!

Van valakinek ledes indexe? Ha igen akkor kicserélte az index relét?
Tudna valaki ajánlani elektronikus index relét 929-hez?
Előre is köszi a választ.
Szia!Hát jó lenne mát ha tavasz volna.De türelemmel kivárom ugyanis muszáj
Hi!sumakker!Ez bizony a Taiwan-i gumi ipar terméke!Ne lyukas nem szakaddt.Nem repedezett!A profilja "hegyes" ezért gondolom fordul rendesen!Évjárat:2004 33-heti!
Üdv! Ha kell :06 20 4606391
Köszönöm. Esetleg másnak? Ha picit sérült nem nagy gond.
ok!