Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még csak most fogom szétszedni,mert idő volt míg a csúszkákat beszereztem......hát mikor hogy jön össze.....
és kicserélted már a cuccot,mert ha nem ,akkor van 1-2 tanágyom/tippem a szimering cseréhez,mivel én is átestem már rajta
1kerék meg ésszel
mennyi megy vele,tavaj én is próbálkoztam vele, ilyen 2--300métereket már tudtam vele csak aztán nem próbálkoztam tovább.
Csak érdekesség kép, feltöltöm milyen egy 929-es ECU-ja belülről
Újra működőképes a motorom

http://www.sportmotor.hu/motor...

Már csak egy SMD tranzisztort keresünk ami DK QE névre hallgat.Valaki nem tudja, hogy mivel lehet helyettesíteni vagy, hogy hol lehet kapni?
Jaja!Meg csúszkákat,mert a szár is lóg....nem bírta a kerekezést!
Köszönöm a válaszod igen 310-es tárcsa kell rá.
ugyan nincsmit,jó szerelgetést szimeringet cserélsz?
Az enyémben 95-ös szárak vannak!Királyságos csávó vagy!Köszi a fáradozásaidat!Leköteleztél!További kellemes nyaralást!
elötte meg rómába voltam na de ki kell élvezni a nyarat,még megtehetem, ha majd dolgozni fogok nem lesz ilyen lazulás
na megvan,elég jól emléxeztem már ha olyan évjáratú a tied is mint az enyém,enyém 96os
97 utániba 540et ir
Azt nézd meg légyszi hogy száranként mennyi kell bele!Köszi!
Tudsz élni....Horvát,most meg Balcsi....
nem,annyi van előirva.miny megnézem hogy meg találom e a szerviz manualba a pontos értéket, mielött felforrna az agyam,mert itt fexek a balcsi barton siofokon, a lábam majnem a vizet éri
Köszi!Nem sok az egy kicsit?Száranként?
hali
én olyan 560ml re emléxem ,lehet hogy nem teljesen pontos,de tuti ittkörül van, szval ha ennyit betöltesz rosz nem lehet, 10ml ide vagy oda nem számit,főleg hogy annyira pontosan ugyse birja kimérni az ember.
de majd ha bala erre jár,lehet mond egy még pontosabb értéket
Hali!Ha jól emlékszem egy-két hónappal ezelőtt beszélgettétek valakivel,hogy mennyi olaj kell az első teleszkópba száranként!Segíts már légyszi mert nem emlékszem már rá,hogy hány ml kell bele!Előre is köszi!
Nem jó a te motorodra. Mert ez a 97-el bezárólagosra jó. A tiéd nem 296-os tárcsás hanem 310-es átmérőjű
Szia!Engem esetleg érdekelnének a tárcsák,abban az esetben ha jó az én motoromhoz 99-es évjárat.Tennél föl képeket és egy pár szóban írd le az álapotukat+ az árat.Esetleg ha másnak van előre két jó tárcsája az írjon legyen szíves.
üdv
Csak leömlő aktuális sziromtárcsás ez is élöl-hátul.Köszi a segítséget
Kinntről nem rendeltem azóta amióta behúztak egy dobbal ami sérülsménetesnek volt írva és palástot kell cserélni rajta valamint kifelejteték a bilincset belőle. Tárcsát tudok, az enyémeimet eladom Csipkések. Szerintem a 18ezres leömlő árat fogadd el. Én biztosan nem adnám oda annyiért.
Csak azért írtam neked mert amikor dumáltunk a idom vételnél,akkor mondtad hogy tudsz kintről olcsón tárcsát(lehet nem kintről)nekem eddig 18+posta a legjobb ajánlat.
Nekem megvan a gyári, amiben bukdácsolok csak. De valamiért nem szeretném eladni. Tudok egy Vance & Hines supersport rendszert ötven ezres magasságban. Több verzióm nincs. Meg hányom vetem magamban hogy nem-e eladó az én gyári rendszerem.
Mint mondtam telefonba,esetleg nézd meg az enyém...
De nem erőszak!
Nekem 5,2liter a rekord, nyugis (140-160) tempóban autópályán plussz nagyon pici városozás, de átlagba 5,5-6,5között eszik.
Bár most beleraktam egy dynojet kittet, nemtom ezzel hogyan változik majd, még nem mértem vele, remélem nem lesz 8liter.
Előre nem létezik 17es (lehet nem fér el?) vagy 14es (lehet túl kicsi az íve?) kerék? Egyszerűbb az elsőt cserélni, ha mégis cserélgetni szeretném a jövőben.