Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,

Rendeltem a motoromhoz NGK iridiumos gyertyát. A következő a kérdésem. A képen látható, hogy a tetején nincs az a sapka szerű,csak a csavar.Nem adták hozzá.Ez nem baj,mert ami benne van azon van és le lehet venni.Ez elképzelhető, hogy kihagyták?Vagy nem is jár hozzá?929-hez lenne.A képen nem az én gyertyám van,de szemléltetőnek megfelelt
10 óra az aukció végéig!
Ha sietsz elcsípheted:http://cgi.ebay.co.uk/Ohlins-s...
Szia Gratulálok az új vasadhoz! Igen irtó erős, és már alulról is elég nyomatékos, 1-2ben művészet a földön tartani 6ezertől...
A csapkodásról: hullámosabb aszfalton erősebb kigyorsításnál( ha csak egyensen gyorsitasz nem kanyarból kifelé akkor is) hajlamos a csapkodásra, ami elég félelmetes tud lenni nagyobb sebességnél mint ahogy tapasztaltad. Kormánygátlót egyértelműen az E-bay.co.uk.n nézegess, ott vannak jó álapotú használt gátlók. Én is onnan vettem egy elvileg 2 éves használt Öhlinst, ami 45ezerbe került postaköltséggel eggyütt. Az egy baráti ár szerintem az itthoni árakhoz képest, és a gátlón csak a matrica van kopva egyébként kifogástalanul működik.
Sok balaesetmentes kilómétert.
nincs kormány stabilizátor rajta? azt azonnal vegyél rá. nézz szét az apro hirdetések között,30környékén már lehet találni,én anno 28ért vettem magamnak.
Valakinek nincs véletlenül 929-hez hűtősapija?
Ebayen vanak nagyon tuti kormánygátlók, emberi áron.Én onnan rendelnék,ha lenne keret rá
grat! ...kípeket!
Fótokat kérünk a gépről
Hali srácok! Megvettem a 954-et! Köszönöm mindenkinek a hozzászólását, amivel megerősített abban, mennyire remek masina ez a nagy H! Egyetlen apropója az első próba körön megmutatkozó halál félelmem! 6.-ban erős gázadás, nagy pukli az úton, a kormány kopptól koppig jár a kezemben, fohász istenhez, mikor elmúlt a baj a zabszem sem ment volna fel a seggembe! Ez a bizonyos ominózus eset óta ésszel bánok a gázzal.
Most ismét tanács kellene! Ajánljatok nekem egy jól működő kormánystabilizátort a gépemre, ami még árban is elfogadható. Használt is érdekel! Sajna az öhhlins+a hyperpro el vannak szállva árban, de biztos azok a legjobbak?
elég használt nyuszit ajánlasz fel
amúgy jó nehezet kérdeztél, szerintem a belepróbálás lenne a legjobb megoldás,beszéld meg az eladóval,hogy belepróbálod,és ha stimmel kifizeted,ha nem visszaküldöd,vagy ilyesmi.
mennyiért találtál amúgy?
Valaki meg tudja pontosan mondani, hogy az 1994-es SC28-as CBR 900 RR-be bele megy-e a VFR 750 RC36 első felnije?
Csak mert a tárcsáknak is fel kell rá menniük és Sōichirō bácsi elég sok fajta felnit tervezett. Pl.: 92-93; 94-97; 98-99 ha minden igaz.

Na a lényeg az, hogy érdekelne a dolog. A helyes megválaszolók kapnak egy nyuszit húsvétra, de a répát nektek kell adni
a láncvédő lemaradt
hátsó idom jobb alsó idom és láncvédő 10000ft-ért eladó
reméljük idén összejön
"Csak" blokk volt cserélve.Elektronikát ebayen próbáld, ott még emberiek az árak.
Hát remélem,hogy elnézik! Na idén nehogy kihagyd!Ha eljössz vagy jöttök,többé nem fogod kihagyni az életedből,az tuti!
talán elnézik neked jó lenne Sirokra menni,tavaly azért nem voltunk,mert akkor voltunk Horvátországba.
Elektronikád esetleg?
Elektronika? Esetleg?
Szerintem nem ment el a fesszabályzó.
Hát sajnálom! Akkor majd legközelebb!Mondjuk mi is csak szombat délután megyünk,mert a pénteki zenekarok annyira nem frankók!Egyébként,lehet engem sem fognak beengedni,mert külön írtam azt hogy "helyesírás",na de sebaj! Akkor gyúrjatok Sirokra,majd ott is csinálunk Sportmotor fórumos bulit!
bajom éppen nem lenne de tul sűrű lenne, am is péntek délután érek haza maj pestről,rögtön menni talira, mikor hazaérek rögtön vissza pestre,meg már más progi is bevan szervezve.
meg félek,hogy a belépésnél megkérdezik,hogy tudok e helyesen irni na jo csak vicc de sztem téleg nem tok elmenni, pont a legrosszabb időpontba van haverom volt már ott amugy,3-4 éve, 1 ien kurvahangos vörös szimóval, ien nagydarab gyerek, 100kg körüli
Na azért készülj előre a tavaszi szünetben,és gyere Jászboldogházára 7-én! Atom nagy bulit hagynál ki!Szombat du-tól vasárnap reggelig...mi bajod lehet...Sörözés meg egy laza rock and roll... aztán go home...
Semmi baj, közben nem is a fesszabi a baj, bár lehet hogy az is elment... Majd kiderül. Pár bontó telószámot már felírtam, holnap hívom őket sorba...
tudom,nem is vettem kötözködésnek hát az elmult 2 hétben 7zh t irtam,meg terveztem 1 autóemelőt de most tavaszi szünet van,pihenés kicsit
amugy meg 73%os magyar érettségit irtam tavaj,ugyhogy tudok én helyesen is irni,ha muszály
peace