Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most megyek negyedjére,de még most sem unom!Minden évben jó buli volt!Most meg állítólag felujították a strandot is....
Ott tényleg jó bulik szoktak lenni.Én biztos ott leszek
Ezt nem értettem,de sebaj! Azért tudom mert pont tegnap rendeltem újakat!:)
Fireball!Jászboldogházára gyere május 7-én....zsír buli szokott lenni!
Köszönöm :)

Az a k nem h véletlenül, csak mert a 400 asba az ment.

Üdv!
NGKcr9ek9
Sziasztok!

Tud esetleg valaki 900 RR sc28 '93 ashoz service manual-t, vagy csak szelephézag értékeket és gyertyatípust?
Előre is köszönöm a segítséget!
vigyázzál is rá, nehogy ezt is bezuzza vmi köcsög
monzát akartam irni bocsesz
nos azért, mert állatalában ez a kategória a legnagyobb terhelést a ringen 2ben kapja, ritkán tolják vissza 1be akármelyik ringet nézzük, és ugye a kigyorsitások álltalában 2ben történnek, 10böl 9 pályagép (900as körüli kategoriában ) a 2est dobálja, hacsaknem silverstonban vagy montai pályán nyomatták mert ott ugyanez a 3dik fokozatba érvényes
sokmindenben nem értünk edjett de ebben iggen
a géped nálam is csak ugy dobta ki a 2-est ha nyélgázon mentem és álltalában 1keréken, és ugye ha az eleje fent van akkor iszonyat terhelést kap a léptetővilla, egyébként nem volt vele baj, a képekre kiváncsiak lennénk ugyhogy hama hama dobálni felfelé. szép napot
de hála istennek sikerült, imádom jó gép és nagyon nagyon vigyázok rá még jobban mint az ex hondámra, bár csusztam már vele, de a kár nem jelentős, hála az ormotlan bukogombáimnak.
Én is mennék szívesen,de 2 hét mulva vizsgázik a ződség,és fosok hogy elkopik a gumim azon a 750-800 km-en
Mert ugye nekem má ennyi lenne
tudod nem szeressem a forró káffét.....hagytam hűűni ugye mán kihűt

a meghívást köszönöm ésélek ismán vele....a kutyafáját...

véletlenül arra járok...ha nem talállak akkó elordítom magam hogy GEKKÓ csakmeghallod
Hali!
Bocsessz ,hogy belevakkantok,de Minden szavaddal egyetértek! Legalább Valaki,aki (szerintem) helyesen látja a dolgot!

és mikor érkezel errefelém,kb 1 éve megbeszélt kávéivásra... tudod...: Budaörsi CBA parkoló."matávosbolt"
RR,R6 Bé 6,Cé 6

szinte tökk mindegy...a motor teljesítményének kábé a 40% használjuk ki..nem többet...lehet az 1600 köccenti is...az érzés a filling a fontos és az adott típus iránt érzett vonzódás dönt ami ugye egyedi és személyreszabott.Részemről a 900 RR 24 évesen fogott megmegláttam és nem tudni miért beleszerettem pedig 1 métert nem mentem vele 14 év után teljesedett ki a szerelem elém gurult az álom.12 éves de nem adnám oda egy zsír új gépért sem ....há me nem

úgyhogy kondis koma érzésre vedd azt a motort,ne a tekknikai adatok alapján...jó ha megy veled egy hozzáértő...ez evidens...de ne a száraz adatok alapán dönts...naaaa érted....vagy nem

Jó vételt !
Mivel csak akkor lehet, máskor nem.
én meg 125ösről (mito) ültem át 900RR re,nekem is monták,hogy fejben től el a motor.
apám annyit mondott,amikor elhoztuk,hogy ésszel használd. 1szer elmondta,és kész, többet nem monta, de ne mis kell, tudja az meber hol a határ.
srácok nyáron mocis talik? kisujjszállás vki?
plakát link
Na akkor én is véleményt alkotok: úgyis azt fogja megvenni mindenki ami az álma, ami neki tetszik! Akkor is, ha más azt mondja, hogy az nem jó, főleg, ha nem tudja érvekkel alátámasztani...és igen kis motorral is lehet q..va nagyot esni, ezres géppel meg lehet nem megdögleni...Szerintetek hányszor hallottam, hogy vigyázzak magamra, miután felültem egy 954esre (a Teve exgépe amit lezúzott a Passat) Gsx-R 250ről? Lóerőben csak 3-3,5ször erősebb a 954, és eddig még élek...fejben dől el minden, hogyan méred fel a helyzetet, meg az, hogy meg tudod-e állni, azt hogy mindig nyélgázon közlekedj...
Ja eddig nekem nem dobta el sosem a 2est, bár csak pár ezret sikerült gurulni tavaly
U.I.:Motor leszervízelve, lefestve összerakva stb, fótógaléria a héten esedékes
teve
nem is tudtam,hogy vettél zx 12t
amikor először mentem vele idén ,nekem is szokni kellett,fura volt ugy minden rajta hirtelen,télen csak szimoztam meg crossoztam,azok meg kicsit másak mint a cbr
A 900-as szív.......
Ennyi