Igazad van...:)Előfordul,hogy az ember hibázik!:)Egyébként poénból írtam neki,nem bántásként!Már egy párszor cseréltünk itt eszmét....tudom,hogy tud írni!
Szerintem gyári bontottat vegyél.Megtekerni nem fogják ugyanolyan jól,mint a gyári.Ez az én véleményem.Az enyém mikor elromlott 15000-ért vettem másikat bontóból.Tehát komplett állórészt.Ez kb 2 éve volt.SteveG-nek volt itt blokkja nem?Neki nincs meg már?
Nézd meg itt: Star bike
Vagy a Ricsibontót kérdezd meg.Bocs,hogy nem tudtam segíteni,mikor hívtál.
én is nézegettem a gumikat, havernak néztem sv re gumiszettet,aztán ezen megakatt a szemem,h hm ez jo lenne a cbr re monyuk nekem még van azér 1 kis minta a hátsó gummán, maj szezzon közbe lezs vmikor cserélve.
szerintem is egy 20ér ha elhozod ,akkor azzal simán jól jársz
Szia!Szerintem jó gumi....nekem elöl volt ilyen 16-osban,de soha nem csúszott meg még hűvös aszfalton sem,viszont elég sokat kibír, mert közép kemény keverék...merem ajánlani...Szerintem egy 20-ast megér....alkudni kell egy kicsit belőle
A szomszédom tekercselő volt, (elköltözött) ő amikor a yamaha kínlódott, azt mondta ha ez lesz a baja, mint neked, akkor megtekeri.
Ebből arra következtetek, hogy meg lehet tekercseltetni, méghozzá apróért.
Az Ötvös téren dolgozott az AL-KO szakszervizben, ahol a fő profil a tekergetés volt, a műhely a szomszéd nélkül is nyitva , egy kérdést mindenesetre megér szerintem.
Annyi a lényeg, hogy henger alaku legyen, a felfogatási pontról meg fogalmam sincs, mert most valami tök más van rajta 1 konzollal a többeik biztos tudnak rá mondani valamit, de köszi.
Hát Sirokot ne hagyjátok ki mert szerintem a legjobb buli az évben!Szerintem ha eljöttök soha többé nem fogjátok kihagyni!Nagy rock and roll az egész hét!
Ami hiányzik:
-generátor
-hengerfej
-váltó
-kuplung
Minden más megvan
Nézd meg itt: Star bike
Vagy a Ricsibontót kérdezd meg.Bocs,hogy nem tudtam segíteni,mikor hívtál.
Ugye 525 ös és 108 szemes a gyári lánc ? 16 és 42 fogaskerekekkel ?!
"Helyesírás" egyben...
szerintem is egy 20ér ha elhozod ,akkor azzal simán jól jársz
A szomszédom tekercselő volt, (elköltözött) ő amikor a yamaha kínlódott, azt mondta ha ez lesz a baja, mint neked, akkor megtekeri.
Ebből arra következtetek, hogy meg lehet tekercseltetni, méghozzá apróért.
Az Ötvös téren dolgozott az AL-KO szakszervizben, ahol a fő profil a tekergetés volt, a műhely a szomszéd nélkül is nyitva , egy kérdést mindenesetre megér szerintem.
Ha valakinek van elfekvő otthon kérem jelezze, vagy ha tudjátok melyik típus felel meg vele, ne titkoljátok!
Gumi vásárlás előtt állok, csak útcai motorozásra használom a gépet, erről vkinek vmi véleménye?
Megéri, milyen ez a gumi?
itt vagyok a szomszédban