Ezt láttam én is,de ebben sem látni, illetve ez nem iridiumos.
Az enyém látszatra tökéletes,csak ez a rohadt ezüst színű elektróda aggaszt engem.Mert nekem az réz színű és csak egy picit a vége ezüst.A kritériumok amik le vannak írva azt tanúsítják eredeti,scak ez az egy aggaszt.Arra kell jutnom,hogy vennem kell 1-t valami megbízhatótól.
Szevasz.
Segíts már Spyke 999-nek,mert nem tudja eldönteni ,hogy eredeti vagy hamisítvány a gyertya amit vett.Multkor beraktatok valahova 2 képet amin rajta van az eredeti meg a hamis.Rakd be ide is.Köszi
Hát igen,de sajna itt van nálam a gyertya, mivel a motorhoz kaptam,csak nem tudom, hogy megbízható-e
Engem az elektróda belseje érdekelne ugyanezen típusé, hogy réz színű és csak a vége ezüst vagy ezüst színű az egész.Mert feleslegesen pénzt meg kiadni nem akarok...A többi kritérium ami fel volt tüntetve mindnek megfelel, hogy jó.
Az én dobozomban volt NGK matrica a motorra, a moci meg azóta érezhetően jobb, alapjárat egyenletes, azonnal reagál a gázra.
Nemtom mi a különbség a hamis és a nem hamis között így kép alapján. Rendelj kutyától a zzr topikba és az biztos nem hamis.
De ha van nálatok Bárdi autósbolt akkor ott most akciós az NGK gyertya, motorba is. Lehet kicsit drágább de nyugodtan alszol, hogy nem basztak át.
Múltkor olvasgattam ezekről a hamis gyertyákról....
Pf egyik oldalon az írták,hogy a karton védőnek szorosan illeszkedni kell...A másikon azt,hogy nem.
Meg pl.: a középelektróda ezüst színű.(iridium)
Én nem nagyon láttam még teljesen szürke középső elektródát.
Csak a képen.Most döntse el az ember melyik a jó
Hát gyertyát most cseréltem nemrég, de ahogy én megkaptam Oszitól a gyertyákat bontás nélkül vittem a szerelőmhöz, ugyhogy sajnos gőzöm sincs, hogy rajta volt-e vagy sem.
Hali!
Bocsi a bele vaúért, de elég sok gyertyát cserélek haveroknak, eddig mindig rajta volt az a patentos betét (sapka).
Ha nem olyan típusú a pipa akkor csak letekered, és kész.
Ezt láttam én is,de ebben sem látni, illetve ez nem iridiumos.
Az enyém látszatra tökéletes,csak ez a rohadt ezüst színű elektróda aggaszt engem.Mert nekem az réz színű és csak egy picit a vége ezüst.A kritériumok amik le vannak írva azt tanúsítják eredeti,scak ez az egy aggaszt.Arra kell jutnom,hogy vennem kell 1-t valami megbízhatótól.
Ha '98-'99-es modelled van akkor tudok segíteni!
Írj majd egy mailt.
üdv.: Bala
http://www.injektor.hu/index.j...
http://mb-w108.atw.hu/erdekess...
Segíts már Spyke 999-nek,mert nem tudja eldönteni ,hogy eredeti vagy hamisítvány a gyertya amit vett.Multkor beraktatok valahova 2 képet amin rajta van az eredeti meg a hamis.Rakd be ide is.Köszi
Kuplung lamellát keresek a motoromhoz! Csak 1db kellene de sajnos csak szettben találtam (15 ezer)! Ha van valakinek otthon légyszives szóljon!
De Repsol82 cserélt 929-ben, ő lehet a végét is vágja.
Vagy bemégy valami alkatrész boltba és megnézed.
Engem az elektróda belseje érdekelne ugyanezen típusé, hogy réz színű és csak a vége ezüst vagy ezüst színű az egész.Mert feleslegesen pénzt meg kiadni nem akarok...A többi kritérium ami fel volt tüntetve mindnek megfelel, hogy jó.
Nemtom mi a különbség a hamis és a nem hamis között így kép alapján. Rendelj kutyától a zzr topikba és az biztos nem hamis.
De ha van nálatok Bárdi autósbolt akkor ott most akciós az NGK gyertya, motorba is. Lehet kicsit drágább de nyugodtan alszol, hogy nem basztak át.
Múltkor olvasgattam ezekről a hamis gyertyákról....
Pf egyik oldalon az írták,hogy a karton védőnek szorosan illeszkedni kell...A másikon azt,hogy nem.
Meg pl.: a középelektróda ezüst színű.(iridium)
Én nem nagyon láttam még teljesen szürke középső elektródát.
Csak a képen.Most döntse el az ember melyik a jó
Majd megoldjuk
Ha jól tudom,akkor Te cseréltél a 954-ben gyertyát.Neked rajta volt?
Vagy esetleg aki cserélt már 929-ben?Tudja,hogy az NGK iridiumoson rajta van-e vagy nem
Bocsi a bele vaúért, de elég sok gyertyát cserélek haveroknak, eddig mindig rajta volt az a patentos betét (sapka).
Ha nem olyan típusú a pipa akkor csak letekered, és kész.