Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt meg se hallottuk,hogy 1 R6ot jobbnak titulálsz,mint egy 900RR-t mi meg azt mondjuk,hogy 900RR -t vegyél,az a jobb
Azok meg az olajat eszik.
Köszönöm mindenkinek az értékes hozzászólásokat! A Honda helyett az ajánlott gép egy Yamaha R6-os.Erre m ondtam a srácnak, hogy Yamahában csak zongorát vennék.
Nekm volt 954-em 2002-es és nemvolt semmi váltóhibája, annyi negativum van összesen hogy kicsit hangosabb (hidegen )a blokkja a régebbi tipusoknál. Meg kormányteló kötelező rá , amúgy csak jókat tudnék róla mondani, remélem nekem is sikerül szert tennem megint egyre!
ha dobálja a másodikat,akkor azt állandóan nyelezték ,emg 1kerekeztek vele.amugy 954esből nem vagyunk a legjobbak, szinte mindenki a régebbi verziokkal nyomul,893,919 a legtöbb gép itt
nekem annyi infóm van a 954ről,hogy 1 motorszerelő haver ismerősének van,ő azt monta,hogy rendben van rajta minden,és rohattul megy, keményebb,mint a régebbi 900rrek
Hát én se tudom miért akarnak lebeszélni róla....Azon kívül,hogy egy picit csörgősebb a blokkja,azon kívül nem tudok mást felhozni ellene.Szerintem gyönyörűek,nagyon jó futómű van alatta és kezelhető is.A 2. seb fokozat,meg tényleg az 1kerótól lehet,de ahhoz eléggé sokat kell menni, hogy dobálja.Haveroméval mentem egy párszor és szerintem tökéletesen eltalált egy konstrukció.
Nem tudok sajnos sokat segíteni, de a 2. sebességet a sok egykeró miatt dobálhatja. Nem értem miért akarnak lebeszélni róla..?
És ugyan mit ajánlanak helyette?
Sziasztok! A segítségeteket kérném, mivel most állok motor vásárlás előtt és mindenféleképpen Honda cbr 954 2003-as jöhet csak számításba! Ki is néztem egyet és ezzel kapcsolatban fordulok hozzátok!
Milyen (típus)hibái vannak ennek a szériának, illetve mi az amire figyeljek oda vásárláskor? Azt hallottam, hogy a 2002-es széria előszeretettel dobálja ki a másodikat erős húzatásnál, de ezt a hibát állítólag 2003-ra kiküszöbölte a nagy H! Ami biztos, hogy a legközelebbi Honda szalonba elviszem egy állapot felmérésre, de ettől függetlenül minden tapasztalatotok érdekel a géppel kapcsolatban! Más motoros társak próbálnak lebeszélni erről a típusról(nyomós indok nélkül), de egyelőre hajthatatlan vagyok, mivel több éves álmomról van szó. Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét!

Üdv.: Egy leendő 954 tulaj
Szia!

Köszi az infót! Nos, írtam neki egy mélt, hátha tud valami okosat. DE, ha valaki még ezek után is tud valamit, ne habozzon megosztani velem
Kérdezd meg Kutyát.
Ő foglakozik láncokkal,azt nem tudom ,hogy színeset árul-e,de egy mailt megér szerintem a kérdés.És jók az árai.Kutya
aha éértem
Szia!

Nos ezt én is néztem, de úgy tudom, hogy nekik csak 600 ccm-ig van lánc. Persze holnap írok nekik levelet, hogy hátha akad nekik a pócón.

Én D.I.D. láncot és JT lánckereket használok. Haver meg most akar venni színes láncot, úgyhogy neki keresek.

Kösz az infót!
http://parilla.hu/index.php?pa...

Itt vannak még színes RK láncok Bala.

Ti milyet használtok ?
Féluton járt a parton, de szar volt benne a rugó és nem feszítette meg normálisan a láncot de mostmár jólettt
ird be gugliba,hogy RK lánc értékesités vagy nemtom
jolvan,bár azon csodálkozok,h a láncod jó,a patron meg nem.mennyire van benyomodva a patron? láccik rajta 1 kis kopás,addig volt benyomodva
alapjáraton csörgött néha,de mostmár jó lett
Sajnos a pinknek csak arany színű D.I.D. van, ami nem rózsaszín, így az kiesett. Azért köszi az infót. Hátha tud még valaki valamit, csak nem akarja elmondani
Szeva !
Hát csak 1 feszitőt kapott (patron) és most fasza, még ha 1000 rpm alá esik a fordulat akkor se csörren be , de télen veszek láncot meg bakelitet és akkor komplett csere lessz.
Miben nyilvánult meg hogy csere érett?
hogy állsz a vez lánc cserével? én már kicseréltem, fain lett.ha van vki kérdésed,irj
tuttommal az RK láncok a szinesek,legalábbis nekem ami volt szines láncom régen még az apriliámon,az RK volt.
milyen szinűt akarsz a gépre? pink nél nézd meg ott sok féle lánc van,nekem a vez lánc onnan van
Az engem is érdekelne !
Sziasztok!

Sajnos a számítógépen újra telepítése miatt és az én balgaságomnak köszönhetően nincsenek meg a linkek a bótókhoz. Ha valaki tud SC28-asra 530-as színes láncot azt megköszönném. Márka lehet "bármi", köszi!

Üdv.: Bala
Nincs mit Ramm ! Korrekt üzlet volt !
A te gépeden jobban áll mert megy a színhez !