Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baráti!
Előre krómozott fittingekkel + csavarokkal bármilyen színben a fentről 2 csöves változat 16e.
Hátra ugyan ez 10e.
Bigoneoszi tudsz fémfékcsövet? Mi pénz?
Átírták a kedvemért.
sziasztok, megtudná valaki mondani nekem pontosan mennyi olaj megy bele a 98 as 919 RR-be? kösziii

Én csak belinkeltem ide,aztán aki akarja elolvassa,eldönti,hogy igaz vagy nem.Ez csak egy cikk...
szia suhanbongó! nekem van láncvédőm ha 900rr-re kellene 97esen volt! 1000ért a tied
Szia, még nem szedtem szét. A helyén meg nem tudok pontossat mérni.
Hétvégén a szülinapomat üljük, aztán a rákövetkező hétvégén neki esem.
JELENTKEZEM
Szia!

A láncvédő már sajna nincsen meg, mert kellett a pénz. Viszont tudok cserébe egy srácot, akinek szintúgy van láncvédője. Itt a srác apróhirdetése: http://www.kepesmotor.hu/teles...

Még egyszer, bocs!
A lánckerék ügyében légyszives elérhetőséget adni.
Szeva !

Kéne a láncvédő. Mikor ugrassz át Debrecenbe?
A lánckerék ügyében légyszives elérhetőséget adni.
Hello!

Sikerült összehasonlítani a gyári és a lucas 3szöget. Hogy milyen mértékben tolódnak el a furatok az emeléssel?
én tavaj nyáron láttam utoljára ,mikor pincérkedett
"Még a '98-as modellfrissítés után is 2kg pluszban, és köbö 20LE mínuszban volt a Yamahához képest, ami ma sem kevés, hát még akkor. (Csak zárójelben jegyzem meg, az óriási különbség főleg a ram-air rendszer hiányából adódik)."
LOL! Egy valódi szakember írta. A ram air max. 5Le adna hozzá ha lenne a 98-as R1-en olyan.
Hi!

Mondjad, mi a hézag...?
Este lesz mit olvasgatnom. Bár nekem a te fajta RR-ed tetszik...
Nem hát... A vezetéknevemből adódik...
Hmmm...nem rémlik.
jó ez a teszt, bár ahogy kivettem a szavaiből,a 900RR -t mintha kicsit lenénzé a szerkeztő,de amugy jó a cikk
Neked nem is Oszkár a neved?
Ma mondták.
Sziszkát ismered?A repper gyereket.
fain kis rendszert szereztél rá
nekem shark rendszer van rajta
Köszi a segítséget!:)Megnéztem most egy másikat is!Holnap megnézem akkor ezt a csabait is és meglátom hogy mi lesz!MÉgegyszer köszi!:)
A motorja teljesen jó nem eszi az olajat , nincs szét hajtva, 40 pár ezer km -er lehet benne, 20 pár ezerrel vette vagy 5 éve tehát a km óra nincs visszatekerve. A festés nem gyári szín de sztem kurvajól néz ki, azért lett festve mert elcsúszott vele egyszer, de váz villa nem sérült csak ien pl: index, fékkar, tükör stb ezek lementek.
Anno nekem is ajánlotta csak nekem nemvolt rá keret.
Nem fényezni akarom, de minden esetre ha arra jársz megnézed vagy leviszel 1 szerelőt és kipróbáljátok sztem ennyi pénzért nemsok, régebben majdnem 2 kilóval többe árulta.
Meg ugye extra: öhlis gátló, scorpion dob , meg asszem fémcsö is volt rajta de már nemvagyok benne biztos

Na remélem tudtam segiteni