Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy kifújós, de majd a végső állapotot szeretném inkább napvilágra hozni. Azt mondom felhasználóbarát a hangja.
Ha elkészült, és nem raksz fel róla vidit, nagyon utálni foglak...
igen
Remélem az Arrow rendszert akarod a helyére rakni...
Úgy külsőre képről elég jól mutat a paripa:)
egy picit több,de arra gondolok!Érdemes e megnéznem e vagy sem,mert 150 km-re vagyok a mocitól!:)
Még nincs fent rajta.
Márciusban dobom fel rá.Egy Power Commanderrel és utána egy kis hangolás.Remélem jó lesz.Addig szépen várok
Majd igen,én is ilyet teszek fel rá.Csak nekem még csináltatni kell 4 rugót is ami a könyököknél van,mert az nem volt a rendszerhez
Nah kész vagyok. Itt mindenki tudja mit merre kell keresni, csak én nem.

Igen ilyent építek be ha kiokoskodom a régit. Meg lemérem, hogy ez nekem fekszik-e mert ha lefojtja szélnek megy ménes

Köszi a segítséget!

Te is ilyet építettél a gépedbe? igazán dobhatnál hangot a trombitáról.
ilyenre gondolsz Zotya?
http://biker-world.hu/egyterme...
Azt a fehér tubusos grafit színű pasztát nyomta rá. De mindegy nem részesítem előnyben a pasztás mutatványt inkább megrendelem azt a 4 gyűrűt.
Nem valószínű, hogy inkább a komáddal volt gond?
598-as loctite-ot használt?
A leömlőhöz én is ezt a gyári illesztő gyűrűt tenném!
Nekem is ilyen van a leömlőnél és a hátsó gyári dob felfogatásánál is.
Off. Annó az Opelemnél amikor kipufogó rendszert cseréltettem a
rendszerhez(BOSAL) kaptam egy pasztát is, ami hőre keményedett
meg és így tömített. Na, ha azt le akartam volna szedni, akkor kellett
volna a komád laposvágoleszedősfelszerelése...
On. egy szó mint száz én is a gyári 'gyűrűt' ajánlom.
csizmisa !
Én sejtem meik CBR re gondolsz a moto-marketnél , fekete vázas, piros- fehér USA festés 750 ért asszem. Ismerem az elöző tulajt.
sb656 ot nem látta valaki ?
Csak az Erion Racing fekete vázas gyárilag.
Aha, Honda szalon. Nem veszélyes az ára. A tiédben is biztos van olyan, csak a másik fajta kipufogórendszer vége nyomta össze, és már nem tud alakulni ehhez.
Igen, de olyant lehet valahol keríteni? Vagy csak HONDA szalon? Egyébként szerintem nekem nem is volt olyan, vagyis olyan tüzetesen nem vizsgáltam meg. (kicsit nehezen fér be a fejem hengerfejhez a hűtő és kerék között)
Azt nem merem használni. Komám Toyota Corollájáról úgy kellett leverni laposvágóval az olajteknőt mert loctite pasztával volt tömítve.
Loctite 5920 tömítőpaszta
Van egy bronz gyűrű amit a kipufogórendszerrel nyomsz össze, azok helyett kell másik...
Nézegettem a googleba,de csak néhányat találtam fekete vázzal,zömmel szürke!
Nem!929-es!2000 es -2001 es évjáratúakra!:)
nem a 954-re gondolsz?
Valaki abban segítsen már, hogy ha rendszert cserélek, mivel tömítsem a torkot? Mert most felraktam az arrow toroknál kifúj. Gondoltam azbeszt szálra, de ha létezik ennél iparososabb megoldás akkor ahhoz nyúlnék.
Köszi a segítséget!Van egy eladó a neten,de az nem az az idomos,amit te mondasz és mégis fekete vázas!De tudom,hogy nem gyári a festése!Az még hagyán,hogy nem gyári,de ha a váza sem az eredeti szín,akkor lehet ott valami bibi van!:S