Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kiflee hazaértél már?
Legalább hallják, ha mész! Nekem a Marving olyan arany középút nem üvölt mégis hallatja magát. Ha érdekel elbótolhatjuk E jeles minden frankó vele.
Hi, az enyém is durrog ha vissza engedem mintha robbantanának,de lecserélem remus van rajta... meg hangos is...
Király vagy!

Köszi szépen!
Ez lemaradt
Igen!
szia!Nem nagyon áll szándékomban vissza felé fejleszteni.Igen próbáltam.Nincs neki csak 97 es .Lehet hogy az lesz hogy beszerzem a Nagyát és várok hátha lesz valami.Találtam már órát+ f.konzolt .Figyi.Mivel nekem ez még nem volt felidomozva ezért nem nagyon tudom hogy hogy van ez a konzol ügy.1 konzol tartja a km órát és a lámpát is a fejidommal?
A honda alkatrészesnél, vagy a Jeles Palinál próbáltad már? Én személyszerint visszafelé nem fejleszteném a gépet.
Ez csak a yoshival durrog, de brutálisan szinte 100% hogy ki is van herélve, de majd megoldom okosba, perforáltas végződéssel.
Szinte nincs különbség dob nélküli hang és dobos között. Valamit kreálni kell majd.
Lenne egy kérdésem hozatok!Szerintetek a régebbi cbr é az az a 97 es szériának a fejidomja felmenne a 99 esére?Az egész elejére gondoltam Mármint a vázhoz passzolna a fejidom konzolja?A km órája is jó lenne hozzá?
Jó lenne ha tudnátok segíteni mert sehol nem találok gyárit a régebbié meg lenne
okés
Pénteken írjál rám kora este, nehogy elfelejtsem .
Hali!

Én szeretem a Yoshimat. Nekem csak akkor bőg, ha tépem, amúgy meg csak mormog. Durrogni nekem is durrog, de már csak az alsó tartományban tolóüzemben. Ha nagyon durrog, akkor lehet szeleghézag és\vagy karburátor. Most megyek olajért, meg szűrőért, aztán szelephézag meg karbiszinkron lesz esedékes, mert nekem már a gyári rendszerrel is képes enyhe durrogásra (igaz nagyon halkan). A művelet után valószínűleg visszamegy rá a Yoshimura rendszer !

Szép a mocid mellesleg . Tetszik ez a '96-os SC33-as szín.
Hello!

Neked a Yoshimura hogy szól? Nekem is van egy alu dobom, de olyan brutál hangja van, hogy ezen bizony csillapítani kell. Hörög durrog mintha csak torokból szólna. Mondjuk nem tudom a tiédnek milyen a felépítése az enyémben kb a feléig van valami csillapító közeg nem perforáltas móka és onnantól hátrafelé nincs semmi.
jó köszönöm
Én most Pesten vagyok, de pénteken megyek haza és megnézem mi a helyzet vele. Csak azért, mert már éltem fel belőle alkatrészt és a haverom is...szal nem ígérek semmit. De mintha úgy emlékeznék, hogy lenne...
Igen érdekelne !És mennyibe?
Hali!

Figyu, nekem otthon van egy 93-as bontott motorom, ha egyezik a lábartó és még megvan, akkor érdekelne a dolog?
Én nem értem hogy vannak itt az árak.Az új mocik alkatrészei olcsóbbak mint a 9 éves motoromé.
Még nem köszi!De ahogy elnézem ez méreg drága.Itt csak az elejére rá menne 300 ezer.Nevetséges itthon az árak
http://www.twinmotor.hu/

itt már kérdezted?
Nem hiszem el hogy az egész országban nincs semmi alkatrész 919 hez.Szét robbanok már
Jól muatat és gondolom jól is műxik!
Akkor tényleg olyan 7000 HUF körül mozog az ára... !
Annó valaki kérdezte tőlem, be is linkeltem, de nem fogtam fel, hogy ennyire drága egy "sodrott drót köteg" !
Szerencsére (knock-knock) most nem nekem kell, de törekszem az olcsóbbra ebben az esetben. Azért köszönöm a válaszokat!
Köszi a válaszért. Megnéztem neten, horribilis áron adják újonnan azt a vacak elemet, pedig hasznos a sok por ellen... Akkor várok, még körbejárom a témát!