a király uccánál? én is voltam arra délután villlamossal,és látatm,h rendőrök kinn vannak,a járdán fekütt vmi gixer 1000 ha jól láttam
denemtom mi volt, vagx mi történt
Nekem is csak egy törött ház van! Abból épültek be a fogaskerekek az enyémbe...
Az újaddal viszont kezdj valamit, mert hosszútávon nem biztos, hogy egészséges ha zsibbad az újjad...
Nem a kesztyűd szorít valahol és leszorítja valamelyik eret? Vagy csak egy rossz helyen lévő varrás nyom...
Ha teheted próbálj ki egy másik kesztyűt is vagy kezdjél edzeni egy teniszlabda összeszorításával a jövő szezonra
Tud valaki valamit a VII. kerületben történt autó-motoros balestről?
Én csak annyit tudok, hogy autó karambolozott egy motorral. 5 ember sérült meg, két felnőtt állapota súlyos, egy harmadik felnőtt és két gyerek csak könnyebben sérült meg. A motoros életéért még küzdenek.
Csak onnan tudtam, mert épp a villingeren voltam, mikor mondták, hogy nem megy tovább baleset miatt.
Majd azt nézd meg, hogy a lyukak elhelyezkedése 1-5-9 óraállásra essenek mert kerek dob esetében nem annyira fontos, de az én ovál dobomat csak ilyen óraállásúra lehet feltenni.
Mit csinálsz a mutató ujjaddal? Egy ujjal kuplungozol..?
Én használom mind a négyet! Nekem a jobb csuklóm szokott elfáradni hosszabb motorozásnál, erősebb kanyargásnál meg a térdeim, de a mutató ujjam még nem durrant be egyszer sem...!
Basszus alig mentem néhány kört és a bal mutató ujjam megint nehezen mozog.
Pedig a múltkor sírt a haver, hogy kivan a keze, cseréltünk motort háát össze se lehet hasonlítani a gixeren milyen baromi nehéz a kuplung vagy a hondán könnyű.
hát eddig nemrosz a suli.BMF gépészmérnökin vok
merre van az albid?
denemtom mi volt, vagx mi történt
Saját vélemény: valószínűleg elsőbbségadás elmulasztása miatt történt!
Az újaddal viszont kezdj valamit, mert hosszútávon nem biztos, hogy egészséges ha zsibbad az újjad...
Nem a kesztyűd szorít valahol és leszorítja valamelyik eret? Vagy csak egy rossz helyen lévő varrás nyom...
Ha teheted próbálj ki egy másik kesztyűt is vagy kezdjél edzeni egy teniszlabda összeszorításával a jövő szezonra
Nagyon állat
Tud valaki valamit a VII. kerületben történt autó-motoros balestről?
Én csak annyit tudok, hogy autó karambolozott egy motorral. 5 ember sérült meg, két felnőtt állapota súlyos, egy harmadik felnőtt és két gyerek csak könnyebben sérült meg. A motoros életéért még küzdenek.
Csak onnan tudtam, mert épp a villingeren voltam, mikor mondták, hogy nem megy tovább baleset miatt.
Most Mobil 1 racing 15w-50-re esett a választás !
Én használom mind a négyet! Nekem a jobb csuklóm szokott elfáradni hosszabb motorozásnál, erősebb kanyargásnál meg a térdeim, de a mutató ujjam még nem durrant be egyszer sem...!
Pedig a múltkor sírt a haver, hogy kivan a keze, cseréltünk motort háát össze se lehet hasonlítani a gixeren milyen baromi nehéz a kuplung vagy a hondán könnyű.
a szervo motort nem akarod elboltolni velem? a szervizben biztos nem baráti árat kérnek érte.
küldesz képet róla? küldök én is csak lekk fotóznom ja enyém is E betüs