Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hétvégén lehet megyünk Kakucs.
Érdekel?
15600 . 12500

3100 FT különbség nem pénz szerintem,de te tudod.
hol az a szám. Elírta kutya én szettet kérdeztem, ő párat írt sajna. Pedig jól hangzott. túl jól..
Sehol nem voltam, szombat este annyira ültem fel hogy bementem Hatvanba kerültem egy kört a városba, majd haza. Vasárnap délelőtt meló, majd F1, kis pihi, és este...
Rövidülnek a nappalok sajnos, egyre kevesebbet lehet majd motorozni már.
a kipuff melyik reszeben van ez a szelep?
igen személyesen teszteltem a brembot.....

hétvégén egy tátra túrán megjött amire vártam ....... teplicei kanyargó...vártam a betét hogy fog viselkedni röviden így
2-3 végig a rövid kigyorsítókba... a lehető legrövidebb féktávokkal.....tökéletes volt legalább annyira mint az új M3 első gumám

jó érzés amikor minden jól működik és csak a motorozásra kell figyelni
Köszi az Infót!
Kutya elképesztő jó árat mondott, el sem hiszem, ezért pontosítok vele! Nehogy benézzek vmit.
Voltál a Mátrában?

Én mentem vagy három kört.
Eger felé akartam menni, de Siroknál vége volt az útnak. Autó verseny...
Egy pici esést láttam, meg egy defektesnek segítettem ennyi volt.
Az új gumit nem raktam már fel, ezért ez meg úgy csúszott mint a barom.
Ha nem szintereset vett akkor valószínű,hogy szétbassza illetve kevesebb az élettartama.
A hátsót nekem is kicsinálta....
Jól beszélsz! Haverom vett hátra ferodo-t, megette neki 3000km alatt, és a tárcsáját is elbaszta...
Az fura,hogy Kiflinél nem jelzett ki.Pedig európai modell és az észrevenné,ha nem lenne ott.Az amerikai viszont nem foglalkozik vele
A gyári meg sztem 11000 körül mozog. És nagyságrendekkel jobb mint az ilyen Ferodo és egyéb szar fékbetétek...
A gyárinak nagy előnye hogy baromi sokat kibír és nem eszi a tárcsát. Persze drágább mint a ferodo,brembo...stb de hosszú távon megéri.
Nekem a pályán is tökéletes volt fém csővel + 5.1-es olajjal.
Bovdeneket szabadon hagytam, így a szervómotor tudott szépen magának forogni, nem volt ellenállása így nem jelzett vissza az FI lámpa.
Jaja!

A kipufogóban lévő "szelep" csörgött, azt kihézagoltuk, és nem érezhető, látható, de gondolom egy leheletnyit nehezebben fordul.
A Hondánál azt mondják baromira érzékeny erre a szelepre. Remélem ha bekopik, FI eltűnik. Ha nem új!

Bár azt nem értem amikor Kiflee ki..aszta egy az egyben ő nem mondta, hogy neki jelzett volna.

Igau nekem is csak 30 km után gyúlladt ki.
Utcai szinter Ferodo 12500 Ft párban. Én ennyiért vettem néhány hónapja, szerintem kb ennyi lehet most is az ára. Ha nem tudsz jobb áron valamit, akkor megadhatom a tagnak az elérhetősségét akitől nekem is van. Ahogy én pályázok, arra is tökéletes! Nekem sokkal jobban fog mint ami benne volt mikor vettem, az a gyári cucc volt még.
nekem brembo sintért hozott.....nem kicsit jó ...és árban is ott van.

valahogy eeekezdett fogni a fékem
Én télen vettem Braking szinter betétet a parillába.Nekem bejött.De mondjuk akkor még ha jól tudom Kutya úr nem árult.Pedig biztos tőle vettem volna,mert ahogy néztem jó áron kínál jó cuccot.
apropo! kiderult, hogy mi volt az FI hibakod?
Húúúúú kösz rohanok a bótba!
A Ram válaszára kérdeztem rá.
mennyiert merik a nissint mostansag?
ZZR fórumon keresd kutyát......legjobbáron....a legjobb minőséget adja neked....ja...és ért is a dolgokhoz nem csak árulja őket.
A bótba van bőven!
Amúgy meg www.nagyvas.hu, www.biker-world.hu....stb.
De én a gyári Nissin-t ajánlom. Ha teheted rendeld meg a legközelebbi Hondánál....
sziasztok skacok!

itt fent van az összes motoré ami létezik

sok sikert

http://www.carlsalter.com/moto...