Komolyan mondtam.
Itt lesz az alkalom.Ha neked is tetszik ez a pannonia ringes téma,
akkor gyertek nyugodtan.Immumeo urat is szeretettel várom,meg persze a többi messziről érkezőt.Garázs van ahol elfér 15-20 motor.
csesznekre is elradirozhatunk,az tölem 30 kilométer.Győr 60 kilométer oda is elmehetünk az élményfűrdőbe egy kis levezető balhere áztatásra.
johat en megertelek... aki egyszer raszokott a jo dolgokra, utana nehezen ad le az igenyekbol.
nade hogy kotozkodjek is kicsit, azert a koroshegyi szalagkorlat is legalabb annyira para, mint a feher aszfalt. raadasul ott meg annyi bukotered sincs, mint az eringen
P ringre egyszer elmennék szívesen, múltkor 5000Ft volt az esti motorozás, akkor el is mentem volna, csak nekem 300Km és az csak oda, meg haza is kell jönni, meg ott egy százas és 700km kicsit sok egyszerre. De majd azt is egyszer.
es te a cegetek parkolojaban veretsz a gixerrel, vagy mi?
de az ering nem az a szo szerint vett feher aszfalt, mint mondjuk ami budakalaszon van ahol harmasban alapjaratrol racsapva a tuzet eltekeri a kereket
Én is a határaimat kerestem/keresem, csak nem akarom, h a pálya miatt bármilyen félelem legyen bennem. Estem már fehér aszfalton és azóta igen csak utálom. Erre a cégem parkolójába mi van? Hát persze, h az...
Pont ezt akartam belinkelni én is.
Lehet utalással is fizetni,és a következő napra 2000 forint kedvezményt kapsz.akinek messze van aludhat nálunk,hogy ne keljen hullafáradtan hazarotyogni.
en mar voltam ketszer azon a "feher" aszfalton es akkor nekem nem tunt veszesnek. nem paraztam egyszer sem, hogy el fogok csuszni... nem a koridohajszolasra mentem ra egyszer sem, mert az hidegen hagy. csak a sajat hataraimat feszegettem es nekem az is bejott, hogy nem kell annyira szetforgatni meg gyilkolni a gepet, hogy elvezeteset menj... (ez ugyanugy igaz kakucsra)
jo-jo, abban igazat adok nektek, hogy hring biztos elvezetesebb - de errol meg nem tudok nyilatkozni, mert meg nem probaltam
de ami ugye kesik...
Mire rendesen megtanulsz egy Eringen motorozni az sok idő. Fele annyi idő alatt megtudnál a H vagy Pringen, mert biztonságosabbnak éreznéd azokat a pályákat, jobban éreznéd a tapadást stb...
Én is a Hringgel kezdtem és nem volt probléma belőle, h bárkit is feltartanék vagy ilyesmi...
amikor ezt irtam, akkor meg nem olvastam a te valaszodat, csak osziet...
egyebkent tavaly juniusban mentem volna egy ilyen oktatasra, csak azt a garaba attila tartotta volna, nem pedig a chrobak janos.
egyebkent meg egy kezdonek nagyon sokat szamit, hogy ne legyenek sokan a palyan, ne legyenek extrem tudaskulonbseggel rendelkezo emberek vele egy idoben aszfaltcsikon, stbstb
erre pedig idealis az olyan kisforgalmu palya, mint ering, vagy kakucs. ha azon mar magabiztosan megy, akkor johet a gyorsabb, nagyobb palya. en nem latom annak ertelmet, hogy aki az eringen is 50nel motorozik vegig a palyan, az a hringen tartsa fel a nulla palyatapasztalataval a koridohajhaszokat, neadjisten megprobal lehuzodni a gyorsabb elol es ezzel balesetet okoz, mert kiszamithatatlan...
A jégermeistert ugye mindenki szereti?
-Nindzsák...
-Hol?
Itt lesz az alkalom.Ha neked is tetszik ez a pannonia ringes téma,
akkor gyertek nyugodtan.Immumeo urat is szeretettel várom,meg persze a többi messziről érkezőt.Garázs van ahol elfér 15-20 motor.
csesznekre is elradirozhatunk,az tölem 30 kilométer.Győr 60 kilométer oda is elmehetünk az élményfűrdőbe egy kis levezető balhere áztatásra.
nade hogy kotozkodjek is kicsit, azert a koroshegyi szalagkorlat is legalabb annyira para, mint a feher aszfalt. raadasul ott meg annyi bukotered sincs, mint az eringen
Nemtom, nekem akkor sem szimpi. Inkább maradok a másik 2őnél...
de az ering nem az a szo szerint vett feher aszfalt, mint mondjuk ami budakalaszon van ahol harmasban alapjaratrol racsapva a tuzet eltekeri a kereket
ugy latom ez is mar csak jovore lesz.
Lehet utalással is fizetni,és a következő napra 2000 forint kedvezményt kapsz.akinek messze van aludhat nálunk,hogy ne keljen hullafáradtan hazarotyogni.
jo-jo, abban igazat adok nektek, hogy hring biztos elvezetesebb - de errol meg nem tudok nyilatkozni, mert meg nem probaltam
de ami ugye kesik...
Én is a Hringgel kezdtem és nem volt probléma belőle, h bárkit is feltartanék vagy ilyesmi...
A www.palyamotorozas.hu-n olvastam.
http://palyamotorozas.hu/hu/oktatas/
egyebkent tavaly juniusban mentem volna egy ilyen oktatasra, csak azt a garaba attila tartotta volna, nem pedig a chrobak janos.
egyebkent meg egy kezdonek nagyon sokat szamit, hogy ne legyenek sokan a palyan, ne legyenek extrem tudaskulonbseggel rendelkezo emberek vele egy idoben aszfaltcsikon, stbstb
erre pedig idealis az olyan kisforgalmu palya, mint ering, vagy kakucs. ha azon mar magabiztosan megy, akkor johet a gyorsabb, nagyobb palya. en nem latom annak ertelmet, hogy aki az eringen is 50nel motorozik vegig a palyan, az a hringen tartsa fel a nulla palyatapasztalataval a koridohajhaszokat, neadjisten megprobal lehuzodni a gyorsabb elol es ezzel balesetet okoz, mert kiszamithatatlan...