Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali.akkor nem is kell inkább felrakom a tankra a normál kamot az legalább hd minőség:)
üdv, jó minöségre ne számits kb mint a tollkamerám ami 10 rugóba kerül .
szerintetek ez a kamera jó lenne videó készítésre vélemény?

http://www.vatera.hu/mini_sd_k...
Csak a rén folsz...

Ez egy blog. Egy Tibor nevü srác írja aki kidobóként dolgozik,hétközben meg egy Audival taxizik Budapesten.Hatalmas nagy arc.Nagyon jó bejegyzéseket szokott írni.
Ez a cím: tibor.blog.hu
Nagyon sok sztorit írt már,érdemes elolvasni őket,mert nagyokat lehet rajta röhögni,és mégis elgondolkodtatóak.
Ez a kedvenc sztoriaim egyike:

Szikla Feri

Kissé megkésve, mert bazmeg a radiátorom körül ázott a fal, aztán mielőtt rámrohadt volna az egész felhívtam ismerősöm aki építési vállalkozó, aztán hozta egyből a szakiját. ember lekapja az egészet a gecibe, nekiesik a falnak vésővel közben mondogatja h baszná meg az ég azt a gecit aki a műanyag csőbe baszta ezt ide, ez egy nagy geci lehetett h baszná szét a rohadás az ilyet. azt már tart is a kezében valamit, közbe emelgeti a sapkáját úgy mondja, ó hogy baszná meg a festőket, akik ezt ide ilyen trehány módon visszabaszták, tetves jó kurva anyjukat, beletették a tizenötösbe a tizenhármast, a dugasz meg nézze meg bazmeg hogy a faszba néz ki mán, a jó kurva élet. nem lehet ilyet csinálni, afaszba már, jani van ilyen a ládába, nemazbazmeg a tömítődugasz, abból adj egyet, ne igyál már bazmeg addide a kurvaélet. a lényeg h most azt mondták ez nem fog folyni az biztos, de most még ne vakoljam vissza pár napig meg semmi, mert lehet még folyni fog, aztán ne kelljen újra vésőzni.

amiről meg írni akartam, hogy mondtam már, hogy karácsony utolsó napján szépen elmentünk pókerezni, aztán ott volt a Szikla Feri is, akinek a dolog hazai pálya, mivel foglalkozását tekintve kaszinói meg nyerőgépei vannak. Gyerek egy este leküld 15 jagert meg hozzá ugyanennyi mojitot, mert szent meggyőződése hogy az utóbbi valójában a limonádé. Et a körét most is megcsinálta, aztán fogta szépen úgy gondolta hazagurul. Sokat ad a biztonságra, ezért ilyenkor télen nem az amg mercijével jár, hanem perpill egy q7essel. ebben az évben volt már mondjuk neki cayenneje meg x5öse is, szerinte ezek az igazi városi autók, mert egy smart könnyen tud parkolni mellettük. azt mondja azért jó ha részegen vezet, mert akkor addig legalább nem olvas újságot közben, ami egy igen rossz szokása, de hát hogy őt a vezetés amúgy önmagában kurvára nem köti le.

szóval hív másnap, hogy tibikém megyek haza, figyelem az úttartást erre látom h világít a sárga. várok érted h piros lesz-e vagy zöld, vagy elkezd villogni, de közelebb érve már látom, hogy nem mert egy rendőr az mellényben bazmeg. úgyhogy fogtam megálltam valahol a közelben, aztán kisvártatva megáll az ablakomnál egy belőlük, köszön azt nem is kéri a papírjaimat, egyből azzal kezdi h fogyasztottam e alkoholt. hát érted én tisztelem a törvényt, nem fogok hazudozni ezért mondtam neki, hogy megittam egy-két sört. erre h fújjam meg a szondát. mondtam neki h arra semmi szükség, de az csak erősködött hogy olyan nincsen, meg mit képzelek, ittasan vezetek itten. láttam itt már kár tagadni, lelepleződtem úgyhogy mondtam neki h biztos úr nekem papírom van arról h részegen vezethetek,erre elkezd hápogni h ilyen papír nincsen, meg mit képzelek. de mondtam de bizony van, esztergomi látképes, aztán le is számoltam neki párat belőle a tenyerébe, akkor már ő is elhitte. visszapillantóban aztán láttam hogy még integetnek is a szerencsétlenek.

különösebben meg sem lepődtem, mert ferinek minden héten keletkezik valami rendőrös sztorija, legutóbb ugyanígy megállították a parasztok, ugyanígy be volt baszva, aztán kezdték ezek a bizalmaskodó gecik, hogy mit csináljunk most magával ferenc. ferenc meg szabadkozott nagyban, hogy ő szegény egyetemista, meg még be kell fizetnie a tandíjat is, de megnézi a papája hagyott-e vmi borítékot a kesztyűtartóban. hát ha nem is az apja rakta oda, de tényleg volt ott, mer nála nem a légzsák a legfontosabb tartozék. feri amúgy így 30 fölött tényleg beiratkozott pár éve a jogra, merthogy az ügyfélköre már megvan a praxishoz, de főleg mert szerinte is kurva vicces lesz ha doktor szikla ferenc lesz. bár ha az a csököttagyú hínár zimányi linda is jogász lehet egyszer, akkor szerintem alanyi jogon járna mindenkinek a cím.

szóval ferinek most elvileg épp vizsgaidőszaka van, ezért karácsony előtt be is ment a jegyzetekért. aztán ahogy megállt ott a parkolóban, akkor még a cayennel odamegy hozzá egy ilyen kis kóró, hogy ő ott vmi kibaszott bennfentes kis gyökér, nála lehet venni vizsgákat, el tud intézni mindent. de, és itt a lényeg figyeljél, h nem muszáj nála tejelni, de akkor ki is tud baszni ám az emberrel. na így hogy alig burkoltan megfenyegette a ferit, az negyed pillanatig elmorfondírozott, aztán azt mondta az okleveles pöcsnek, hogy innentől kezdve ha ő bármelyik vizsgáján megbukik, akár azért mert nem tanult, vagy mert hülye volt, vagy egész egyszerűen be sem ment, akkor a gyerek mire hazamegy az egész családja ott fog lángolva rohangászni az utcán. úgyhogy feri vizsgadrukkját önként átvállalta a kis jogászprofesszor. állítólag eddig minden simán halad, legalábbis az eddigi azóta első vizsgáján simán átment egy kettessel, pedig mikor bement akkor tudta meg h miből fog vizsgázni. mesélte, hogy kint várták a tanárt, aki persze fél óráig baszott jönni, mikor megjelent egy csóka farmerben meg pulcsiban, erre odalép hozzá vmi kis picsa, hogy úristen, te így fogsz vizsgázni bazmeg, mire megszólalt az ürge, hogy nem én így vizsgáztatok bazmeg.

na jók legyetek, vagy fasztudja, címre kell mennem.
nem olvastam az elozmenyeket de nagyon atjott:) folytatas nincs ? vagy mi a forras?
Minden ugyan az rajta kivéve a blokkban a dolgok!
Maga a felépítése a motornak 92-99 ugyan az csak az idomokon változtattak meg a blokkon.jónak kell lennie a tiédre is
Köszi szépen a segítséget.
láncvédő
Engem is érdekelne láncvédő !
Van egy carbon sárvédőm elcserélném 1 láncvédőre.
'92-99 ig eggyezik a lánvédö nem ?
Én Császáron.
Dorog city
Te hol laksz?
A Motul is egy olaj a sok közül.Nem a márka, hanem a minősítés számít.
Én a 929-be és most az 1000-be is repsol-t használok.Azért ,mert ezt tudtam olcsón szerezni.10w-40 vagy 10w-50-et.
Ahogy RRam is írta ,mindegy hogy milyen márka,csak full szintetikus legyen.
fux silikone 15-50 ,,,,, 5000 km tökéletes nekem.

de bármellik jó csak műanyag legyen.....motul is.
és a motul olajról vélemény?
10w50 a gyári előírt ha jól tudom nem?
Köszi szépen a tanácsot
Szerintem ezt nekem beválhttp://www.olajshop.hu/termeke...
szerintetek milyen olajat vegyek a motoromba? ami jó is
Te újvárosban laksz?Láttalak a rómain a pizzériában a kicsituningal.
meg látom az Áront és a kutyát is ismered.Szép a géped ezekszerint nem csak nekem van ilyen a város környékén
köszi ránézek
bontóban kérdezted?
a twinmotor.hu kérdezd meg