Mivel egyenlőre nincs miből motort cserélni, így megmarad ez, azért is vettem meg rá. A nagy kormánycsapkodást motorfékezésnél meg egyre több motoros szerint az első gumim miatt van, úgyhogy le kell cserélnem a D209Gp-t, visszateszem ami előtte volt fent SportAttack, közútra az még bőven jó. Még Basitól kellene az a hátsó sárvédő, de most nagyon kiköltekeztem magamból. Bőven túl léptem a terveimet!
Te hogy állsz a szervómotoros témával..?
Most erre mit mondjak?Ennyi szemét embert basztak világra
Az hogy közúton nem vagy biztonságban az tény de hogy az erdőben sem ahol nincs forgalom!?
Tesznek róla az irigy trógerek
Életveszélyes csapdákat állítottak a krosszmotorosoknak !Életveszélyes módszerrel próbálják kiűzni az erdőből a motorosokat és a terepbicikliseket; két fa közé kifeszítenek egy drótot, amely a nagy sebességgel közlekedő számára életveszélyes lehet - közölte a Somogyi Hírlap online kiadása.
Az erdőben terepbiciklivel, motorral, quaddal járók elleni akciók életveszélyessé váltak - írja a Sonline.hu. A hosszú hétvégén a 67-es út Kaposvárról Szigetvár felé vezető szakasza mellett, a régi honvédségi gyakorlópálya és az új temetőnek kialakított teraszos rész közötti erdősávban egy terepbiciklis fiatalember biciklijével halad egy ösvényen lefelé, amikor észrevette, egy két fa közé kifeszített drótkötelet. Megállni már esélye sem volt, átesett rajta. Mivel nem ment gyorsan, nem törte össze magát, s nem is kíván feljelentést tenni, ám igyekszik a tettesek tudomására hozni, hogy ez nem megoldás.
Mint a fiatalember segítségére siető ismerőse, egy helyi polgári természetőr a lapnak elmondta, az ösvényen ezt követően két kilométeres szakaszon belül a legváratlanabb helyeken összesen hat, fák közé kifeszített drótot találtak. A férfi úgy tudja, a terület nincs magántulajdonban. A természetőr, Sipos Zsolt elmondása szerint a drótokat a helyükön hagyták, de faágakkal, levelekkel jól láthatóvá tették. A legközelebb arra járók így talán idejében észreveszik a nyilvánvalóan motorosok, bicajosok elleni „fegyvert”.
Igen sajnos tudom,nem elég hogy nincs választék még drágák is a gumik.Ezért is kérdeztem azt hittem hogy mostanában kerül beszerelésre.Mindeggy ha kicserélted írd meg mik a tapasztalatok.
Az F3-as cbr kereke plug&play. De ez még idén nem lesz beszerelve lehet jövőre sem, egy garnitúra gumit vettem rá most újan ez ha elfogy akkor fogom belerakni. Csak a gumi miatt vettem meg, meg a kedvező ár miatt is. Gondolom te is tudod milyen és mekkora a választék 16os első gumiból.
Szia!Érdekelne milyen tipusnak a kerekét szerezted be?Ha beszerelted írhatnál hogy változott-e valami a motor viselkedésében.Irányíthatóság,stabilitás,stb.Kiv
jó