Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, az szar műanyag.
A motor nem eladó, mármint a szervo?
Kössz!

Nem szólsz, hogy neked van?!
A jobb oldali az mi?
A légszűrőben is nyitva van
A fogaskerék ment el benn!
Ez lenne az:
Igen, mondta a szerelő is. De azt is csak akkor jó ha eladó. Amúgy érdemes megjavítani. Ja a légszűrőben is ki kell nyitni akkor a lamellát, mert teljesítménykor, zárt állapotban szegényíti a keveréket, ami szintén negatív hatásokkal bír a motorra, élettartamra.
Mi történt a tiéddel? Maga a motor, vagy fogaskerekek mentek gallyra?
Cső

Nekem is ez a szervómotor halt be szét lett húzva a csatlakozója és a kipuszelepnél meg rá lett állítva teljesen nyitottra és teljesen jó a gépezet a szervó motor nélkül !
Valamit összehozok
egy képet dobj fel kb róla,mert a paradicsomos ládámban akkor szétnézek.
Nem a kipunál, hanem feljebb a váz mellett az akku mellett. Amiről a bovdenek futnak le a kipu szelephez.
a servo motor az ami a kipufogónál van?Mert ha igen akkor az sajna nincs felesleges.
Na! Ne kötözködj már!
Értsd azt amire gondolok!

Ő volt akkor előttem Tátraiéknál?
Mesélték, hogy nem rég volt egy ilyen, darálós hibával.
Nem a blokkhoz jár...
Benne van neki a motorban egy, ami nincs bekötve, de nem hinném hogy eladja, mert megvan neki a gyári rendszer is.
Honnan sikerült végülis fékbetétet venni? Lehet hogy megszorult a szelep a motorban, ezáltal a szervó motor összedarálta neked is a fogaskerekeket... Ezért nem hézagoltam én semmit sem az enyémen...
Krisztián plusz blokkján meg van még a servo motor?
SteveG neked?
Jaja!
Bele is dobtam,+fékolaj csere+gumicsere.
Tátraiéknál alszik a vas, az FI re rá néznek ők is holnap. A szervomotorral ijesztgetnek /25e használtan ha van és új kipu szelep +20--30ért/
Nah sikerült valamit szerezni?
Köszi szépen!

Az oktatásról csak annyit, természetesen hasznos, átgondolandó, ha majd már lesz időpont döntök.

Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy vannak a baráti körben nagyon jó motorosok, versenyzők is. Tőlük mindig tanulok, tanítanak. Tudom nem oktatók, de nálam sokkal jobbak, így egyenlőre nekem ez elég, meg nem is kerül semmibe. Alpok-Adriaban, GSXR kupában is indultak, járnak pályázni Brnoba,Rieka..stb a kör idők sem rosszak..
link is van hozza, hogy mi is el tudjuk olvasni es tudjuk a hajunkat tepni?
Most olvastam egy cikket.
hogy lehet eszeveszett tempóval hogy lehet száguldozni s kanyarban?
nevetséges ez a média!
Akkora buli lenne mint az állat!
szeressük a hondát,meg a jégert is
Ja, bár az még ígyis ide vagy 200km, de egy jó buliért bármit
Te is repsol hondával jársz,nagyot nem tévedhetek.
És ha még a Jégert is szereted akkor meg főleg
Ha Tatabányát nézzük ekkor pl.:Kiflinek,Immumeonak neked és nekem van egy közös pont.Gödöllő
Akkor nagyon fasza!
amúgy nagyon rendes ember vagy,hogy így ismeretlenül is bevállalsz,le a kalappal
Jövő szezonra tervezzük valamikor.