elottem is elment ez a kibaszott joido es motorom meg mindig nincs. kattogok mint az allat. talan ezen a heten, de ilyen iteletidoben, ekkora szelben hova a faszba motorozzak?
kiderult, hogy a generatorfedelben van valami deformalodas es emiatt egett le allandoan az alloresz. vettem novi csento gyarit tomitessel 25 penzert. ezek utan remelem mar tenyleg nem lesz tobb gond.
És ,hogy látod?Meg fogod nyerni az autós pert? Kerestem a másik fórumon amit írtál róla,de nem találtam meg.Ha jól emlékszem átiratási problémák voltak+ a többi.
Nem még nem, 3 napja esik az eső egyfolytában, így nem jutok el a szervizbe. Pedig utána ki is vonatnám már forgalomból.
Meg még az autós perem miatt a fellebbezést is most kellett befizetni...
Nemnem!
Basit /asszem/kell keresni. Ő a te embered. Itt nemsokkal visszább van hirdetése sok is, de szerintem olvas is, esetleg valaki még elérhetőséget is ad.
Kórházba én is voltam 1999-ben ,ha jól emlékszem.Tele volt jó kis nyalható ápolónökkel.
A doki aki műtött, egy fiatal pali volt,mikor jöttek vizitelni a növérekkel,mindegyik a doki valagát nézte,mert úgy nézett ki mint a Swarcenegger.
kiderult, hogy a generatorfedelben van valami deformalodas es emiatt egett le allandoan az alloresz. vettem novi csento gyarit tomitessel 25 penzert. ezek utan remelem mar tenyleg nem lesz tobb gond.
Igen no átírás, vezérmű szíj szakadás, per, első fok bukta. Tömören ennyi.
Meg még az autós perem miatt a fellebbezést is most kellett befizetni...
Karbon az megnyomja egy kicsit az árát! 22-25- között! Természetesen azt nem kell festeni!
karbonból mennyi lenne...zsák vagy izé nem tom milyen monnyuk zsák,,,,,az ár mindegy ,,,lényeg hogy rendkívül olcsó legyen
Helyzet?
Mindenki el van tűnve...
Motor megjavult már?
Néha.....Feleslegesnek érzem magam...
Basit /asszem/kell keresni. Ő a te embered. Itt nemsokkal visszább van hirdetése sok is, de szerintem olvas is, esetleg valaki még elérhetőséget is ad.
kőne háccsó kerékív burkolat (láncvédővee) 919 rr hez
mintának kellene a karbonosnak...vagy ha esetleg valakinek van éppen akkor megvenném.
sajnos 2004 utáni űrszekerekre csinyának csak
A szelep csörög, a motort megvettem, ha nem esik Tátrai és meglátjuk
És akkor hogy áll a motorod..,? most akkor jó a szelep, vagy sem.?
A doki aki műtött, egy fiatal pali volt,mikor jöttek vizitelni a növérekkel,mindegyik a doki valagát nézte,mert úgy nézett ki mint a Swarcenegger.