Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem egy ismerős vette a Suzuki Hollósnál(ha jól emlékszem) Az ára ~5-6 eFt,
de ha kiszámolod mennyibe kerülhet egy defekt a világvégén már meg is térült az ára.
Elég gyakran szoktunk külföldön túrázni, és volt már rá szükség
egy vasárnap délutánni defektnél Szlovákiában a Lengyel határhoz közel.
És utána kidobhatod a gumit, mert 1 gumis sem vállalja be a javítást...
Dejó ez egy új guminál...
van a motulnak ilyen spray-je. Ha defektes a gumid rá rakod a szelepre és belenyom ilyen kék vmit. Olyan mint a rágó. 200km-t el lehet vele menni nyugodtan. ára se olyan rossz
Még nem is láttam ilyet eddíg nem volt rá szükség. De lehet beszerzek egy szettet. Csak a leglehetetlenebb időpontban szombat du. történik ilyen az emberrel se motorosbolt se gumis stb...
ma letekertünk úgy 200 km...első utam az új ormánygátlóval.....ajánlom mindenkinek nagyon......okos dolog és nem kidobott pénz
Használtál már ilyet?
Ha lenne egy szett belőle, akkor esetleg házilag is meg tudnád javítani...
Gecc kiez a pohos geci a videón ? úriten mien jó élete van na taka
Ott van a kovász, ha megmozgatom sziszeg tehát szerintem kiszúrta

Nem mertem kiszedni. De kikészültem hétfőn már a hétvégét vártam, hogy mehessek motorozni, most ahogy láncot fújtam észrevettem a vasdarabot.
A barázdában van vagy a kopórétegben?
Talán ha a kopórétegben van és mivel új
a gumid nem szúrta át teljesen.
Hacsak már le nem engedett...
A csont új gumimban a mai motorozás után egy fémszilánk figyel.

Lőttek a holnapi Mátrázásnak
Sziasztok!nem tud valaki 900 rr (99)-évj-hoz olaj deknit és bal oldali első komplett lábtartót?

és mennyibe lenne mind ez?

előre is köszi
Ha valaki akar olcson egy 929-est streetfighternek!

http://www.hasznaltauto.hu/3241065_
honda_cbr_2001
Csak úgy:
Eddie Amador

Régi szép idők emlékére,hátha valaki ismeri,szereti ezt a zenét.....

azt nem vehettem meg mer még mindíg ott van

zebajról van igen ,,,, 150 font vót.....és használt de öllinsz és az azé nem oan rossz még használtan sem.
Üdv!
96-os CBR900RR-hez (már 1997es modell) keresek komplett hűtőt és részegységeit, plusz alsó és felső oldalidomokat!
Típus: SC 33
Tel.:30/499-1685
mail: tominvent@citromail.hu
Item number: 300341112707
szerintem "ebajon" lotte maganak... bar ez csak tipp, de az angliabol erkezettbol erre kovetkeztetek.
az ar engem is erdekelne.
Engem is érdekelne, hogy honnan rendelted, és ha nem titok kb mennyibe fáj egy ilyen darab. Nekem is venni kéne majd egy gétlót, csak még gyüjtögetés folyik...le is kéne már festeni a 954est, de ha nincs miből
Gyönyörű!
Én télen tervezek egy vételt,kb addigra lesz lóvém rá.Ha nem túl indiszkrét a kérdés mennyiért sikerült hozzájutni?Használt vagy új?
megjött a ormánygátlóm aa nagy anglijából
szia Era vok,igen, de most vissza kellett mennie melóba
azért nem tud írni
Brutál!
Még a csajomnak is megmutattam...Ő is szakad!
kurvanagy