Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jozan paraszti esszel logikazva szerintem a kovetkezo:
kicsit tobb levego megy be a hengerbe, mint amennyi kellene, szegeny keverekkepzes jon letre, azaz az eges nem eleg hatekony. gyenge lesz a gep, nem porog rendesen es az alapjarat is egyenetlen lesz es kopogos hangot adhat ki a blokk.
de lehet hogy tevedek... mondjuk az sem tul szerencses, hogyha nem a legszuron keresztul kapja a levegot, mert ki tudja milyen dzsuvak kerulnek igy a hengerbe?
üdv!

milyen jelenséggel jár ha fals levegőt szív valahol a karbinál a motor?
Sziasztok!nem tud valaki 900 rr (99)-évj-hoz olaj deknit és bal oldali első komplett lábtartót?

és mennyibe lenne mind ez?

előre is köszi
a kommenteket olvastatok? van ott egy link egy gyurukuras anusztetkora
NA ez elégé kemény volt.
Bazz, ez kemény volt!
Ezen beszartok:
Egy kis olvasnivaló
Há ja.... Csak akkor vegye meg haverod, ha van annyi pénze,hogy legalább ugyanannyit ráköltsön.
Szia Teve!
Jól látom?12-ed van?
csatlakozom az elöttem szolohoz, kicsit többért tuti jó 900asokat árulnak, és ez is benne lenee annyiban az biztos. én nemrég megnéztem egy piros 92-est a 98as elejével 4 dik fokozat szar azon kivül makulátlan a gép 400Ezerért.450be megáll és az a gép tényleg tutkó, de ezer meg ezer példa van még áll a piac lent vannak a motor árak a béka segge alatt. nézelödjetek, van a közmondás is OLCSÓ HÚSNAK..... üdv mindenkinek
Kicsit bajos, hogy mivel másfél éve állt nem lehet beindítani, az aksi teljes KO, mivel a féktárcsák nincsenek felszerelve kipróbálni sem lehet. Gumik lánc KO. Ha elkezdesz számolgatni és tételezzük fel, hogy a blokk frankó a váltó nincs szétkúrva akkor egy festés ami kell rá, kell egy láncszett, kell egy garnitúra gumi gondolom fékbetét, olajcsere, és ha szerencséd van 30-40ezerrel vagy egy jó állapotú motor vételárártól kinntebb, tengernyi melóval meg mögötted.
erről esetleg vkinek vmi infója?

http://kepesmotor.hu/honda-spo...

egyik ismerősöm komolyan érdeklődik utána, de nekem elég gyanús......
Ébresztőőőő fööööl!A kopasz...........
eljösz megnézni? am hogy lehet azt leszedni ,mer nekem most igy hirtelen fingom sincs
didi az lánc ..... reginát crossra használom
Király nagyon

Köszi
ÚÚÚ 24 karátos Vigyázz az indiánok le ne szedjék róla.
Nekem még nem volt ilyen márkájú láncom,csak barátnőbe volt Regina nevű
Csuzli, láncos téméba bekapcsolódva nekem Regina lánc van az sc 28 on aranyozott szélű (24 karát) az jó fajta lánc használt már valaki olyat?
ráér! Lehet hétvégén el is ugrok érte. Úgyis motorozást terveztem.
929-et én még csak DID-del láttam gyárilag....
mennyire sürgős ez a cucc mer én most eléggé nem érek rá,reggel költözök fel pestre a koliba,és maj csütörtökön mek haza
Felejtsd el ezt a gondolatot...
Jaaaaa, kicsit lassú volt a net,már meg is lett a válasz a kérdésemre